Er frokost inkludert på Thon Hotel?

På alle våre norske hoteller er frokost inkludert. Vi er stolte av vår prisbelønnede frokost, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve en smakfull frokost etter en god natts søvn. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat, som vil gi deg en fantastisk start på dagen.

Hvilket Thon hotell er best i Oslo?

Thon Hotel Rosenkrantz er blant kjedens aller beste når det gjelder både kvalitet og beliggenhet. Dette Thon-hotellet ligger som navnet tilsier i Rosenkrantz’ gate, på C.J. Hambos plass, og rett overfor Tinghuset.

Hvordan få Thon Platinum?

Platinum-nivå opptjenes ved 10-29 tellende netter i én kvalifiseringsperiode. Black-nivå opptjenes ved 30 tellende netter eller mer i én kvalifiseringsperiode.

Er frokost inkludert på Thon Hotel? – Related Questions

Hvem eier Thon gruppen?

Olav Thon Gruppen eies av Olav Thon Stiftelsen. Konsernet er i hovedsak engasjert innen eiendoms- og hotellvirksomhet. Olav Thon Gruppen hadde i 2021 driftsinntekter på 10,28 milliarder kroner og sysselsatte 2.390 årsverk. Det børsnoterte Olav Thon Eiendomsselskap ASA inngår i konsernet.

Hvor mange poeng Thon?

Du kan tjene fra 500 til 1500 poeng per natt, avhengig av ukedag og hvilket hotell du bor på.

Hvor bor Thon?

I 2010 regnet tidsskriftet Kapital Thon som Norges rikeste mann, med en anslått formue på 21,3 milliarder. Olav Thon er bosatt på Sollihøgda i Buskerud.

Hvordan bruke poeng på Scandic?

Hvordan fungerer det? Hvis du har 10 000 poeng, kan du kjøpe noe for opptil NOK 167,- hvis du bare vil bruke poengene dine. Du kan også velge å betale en del med poeng og resten med penger.

Er Scandic Friends gratis?

Fordeler fra dag én

Det koster ingenting ekstra å bli medlem i Scandic Friends.

Kan man bruke EuroBonus på hotell?

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på hotellopphold ved å logge på og klikke på “Min EuroBonus“. Deretter er det bare å velge “bonushotell” og “bestille hotell med poeng”.

Hvilke hotell gir EuroBonus poeng?

Du kan bruke poengene dine på våre hotellpartnere på nettet.

Hotellkjeder

  • Best Western Hotels. Fra 18 000 poeng per natt.
  • First Hotels.
  • Park Inn by Radisson.
  • Radisson Blu Hotels & Resorts.
  • Scandic Hotels.
  • Thon Hotels.

Hvor mye tjener Olav Thon?

Olav Thons (95) konsern Olav Thon Gruppen tjente 4,4 milliarder kroner etter skatt i 2018. Før skatt ble resultatet 4,9 milliarder. Omsetningen for konsernet var på 11 milliarder kroner i 2018.

Hvem er Olav Thon gift med?

Olav Thon/Ektefelle

Hvem arver Olav Thon?

Ingen arvinger

– Det er mange som har spurt meg om jeg ikke skulle ønske jeg hadde barn selv, men for meg går det fint. Jeg har en interessant hverdag og attpåtil har tid til ting som å gå i naturen. Slik sett er det ikke dumt å ikke ha barn, sier Thon. Thon har dermed heller ingen direkte arvinger.

Hva eier Olav Thon?

Olav Thon Gruppen
Org.nummer988 969 656
Eier(e)Olav Thon Stiftelsen
DatterselskapOlav Thon Eiendomsselskap, Thon Hotels
HovedkontorOslo

Har Olav Thon noen barn?

Mens Sissel Berdal Haga Thon har tre barn fra et tidligere ekteskap og er bestemor til tre, fikk aldri Olav Thon egne barn.

Hvor mye betaler Olav Thon i skatt?

Som den samvittighetsfulle samfunnsborger han er betalte Thon også rikelig med skatt. I fjor rant det inn hele 60,4 millioner kroner i skatt fra denne mannen. Det utgjør intet mindre enn 98 prosent av inntekten hans.

Hvem overtar etter Olav Thon?

Fredag ble det kjent at Kjetil Nilsen blir ny konsernsjef i Olav Thon Gruppen. Han overtar etter Olav Thon, som i dag har meddelt at han fratrer stillingen som konsernsjef i selskapet.

Hvor mye eier Olav Thon?

Olav Thon er en norsk forretningsmann og en av Norges rikeste personer. I 2010 regnet tidsskriftet Kapital Thon som Norges rikeste mann, med en anslått formue på 21,3 milliarder kroner. Han ble født i Ål i Hallingdal i 1923 og fyller 99 år sommeren 2022.

Hvem eier Olav Thon Stiftelsen?

Olav Thon Stiftelsen er en næringsdrivende stiftelse som også har som vedtektsfestet formål å støtte matematisk-naturvitenskapelig forskning og allmennyttige tiltak. Som eier av Olav Thon Gruppen er stiftelsen en betydelig næringslivsaktør og eiendomsbesitter.

Leave a Comment