Er Oslo Spektrum innendørs?

Oslo Spektrum Arena AS, på folkemunne kalt Oslos Storstue, er en innendørs flerbruksarena med beliggenhet sentralt i Oslo sentrum.

Hvor mange går det i Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena Oslo Spektrum Arena AS
AdresseSonja Henies plass 2, Oslo, Norge
LandNorge
EierNorges Varemesse
Kapasitet9700 sitteplasser 11 500 (med ståplasser)

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Er Oslo Spektrum innendørs? – Related Questions

Hvor lenge varer en konsert?

De fleste konserter varer mellom 90 – 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre.

Hvor mange er d plass til i Spektrum?

Trondheim Spektrum er en flerbruksarena på Øya i Trondheim. Den største arenaen på 4 800 kvm har plass til 12 000 personer eller sitteplasser til 8 900 personer. Den nye arenaen stod ferdig i 2019 og erstattet en gruppe flerbrukshaller på samme sted.

Hvilke artister kommer til Norge 2022?

 • Rammstein (Bjerke Travbane, Oslo) 14%
 • Iron Maiden (Tons Of Rock, Oslo)
 • Guns N`Roses (Forus Travbane, Stavanger)
 • Queen + Adam Lambert (Telenor Arena, Oslo)
 • Bryan Adams (Oslo Spektrum, Oslo)
 • Volbeat (Bergenhus Festning, Bergen)
 • Alice Cooper & Airbourne (Oslo Spektrum, Oslo)
 • Whitesnake & Europe (Tjuvholmen Arena, Hamar)

Hvor mange er det plass til i Telenor Arena?

Arenaen ligger på Fornebu, kun ti minutter vest for Oslo Sentrum. Telenor Arena har en kapasitet på 25 000 tilskuere til konserter og 15 000 for idrett, og 18 500 for konferanse (kinooppsett).

Hvor mange mennesker er det plass til i Telenor Arena?

Telenor Arena
BrukereFornebu Event AS
UnderlagAsfalt
Kapasitet15 000 (kamper) 25 000 (konserter)
Tilskuerrekord25 000

Når åpner dørene til karpe?

Der kom de tettere på Karpe og deres univers enn noen har gjort tidligere. Etter en altfor lang pause, er det i 2022 endelig duket for konsertmagi igjen.

Hvor mye tjener Karpe Diem?

Årsregnskapet for Karpe Diem AS viser at deres omsetning for pandemiåret 2020 endte på 350.000 kroner – i minus. I skarp kontrast til 2019, da de omsatte for 28,7 millioner. Driftsresultat før skatt for 2020 endte på 3,86 millioner i minus for det største av Karpes selskaper, mot 3,46 millioner i pluss året før.

Hvem er kjæresten til Chirag?

Uansett hvor de er i verden, sier Chirag. For mens Magdi er gift og har tre barn, er 32-åringen fremdeles ugift.

Hvilke sanger spilles på Karpe konsert 2022?

Karpe at Bergenfest 2022
 • IBOPROFEN.
 • IBN ADAM.
 • PAF.no.
 • ZALIL.
 • Jeg er lei meg.
 • SYREANGREP.
 • SALMALAKS.
 • BARAF/FAIRUZ.

Er det aldersgrense på Karpe konsert?

I praktbygget vil det være aldersgrense 18 år og telefonforbud.

Hvem sang med Karpe i Spektrum?

Karpe er i gang med sine ti konserter i Oslo Spektrum, med opp mot 12.000 publikummere tilstede på hver og en av dem. Se bildene fra den første av konsertene, med Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel i sentrum, på den midtstilte scenen hvor publikum er rundt dem på alle kanter.

Hvor mange så Karpe i Spektrum?

Duoen startet kvelden med en lang omfavnelse, før de filleristet gulvet i Oslo Spektrum. Drøyt ti tusen publikummere fylte opp et utsolgt Oslo Spektrum, for å se hiphop-duoen Karpe sin første av totalt ti konserter. Totalt 100.000 billetter er solgt.

Er Karpe gift?

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016. I løpet av det siste året har «Karpe» turnert rundt om i Europa, og før den tid brukte de mye tid på å ferdigstille sitt nyeste album.

Er viagogo trygt?

Forbrukertilsynet råder nå alle til å styre unna Viagogo og andre firmaer som selger billetter på svartebørs. Det sveitsiske firmaet Viagogo har for tiden mange annonser for billetter til konserter i Norge. Disse dukker opp når man søker på Google.

Hvor mye tjente Karpe på konsertene?

Milliondryss fra konserter

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver.

Hvor er gutta i Karpe fra?

De to artistene vokste opp i Oslo. Magdi Abdelmaguid har en far fra Egypt og mor fra Stryn i Sogn og Fjordane, mens Chirag Patel har en far med indisk bakgrunn fra Uganda og indisk mor. Begge holdt på med musikk da de ble kjent i 1998, og i 2000 danna de Karpe Diem.

Leave a Comment