Er Oslo Spektrum innendørs?

Oslo Spektrum Arena AS, på folkemunne kalt Oslos Storstue, er en innendørs flerbruksarena med beliggenhet sentralt i Oslo sentrum.

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Når har tix konsert?

14. januar 2023 inntar TIX Oslo Spektrum med to konserter på en dag – en familiekonsert på ettermiddagen og en kveldskonsert med aldersgrense 18 år.

Er Oslo Spektrum innendørs? – Related Questions

Er TIX sammen med Marthe?

Marthe Brenne og Andreas Haukeland har gått hver til sitt.

Det delte han i form av et Instagram-innlegg. «Jeg har ikke så mange nære rundt meg, men gjennom det siste året har Marthe vært en viktig del av livet mitt.

Hvor mye penger har TIX tjent?

Ifølge skattetallene hadde artisten en alminnelig inntekt på 12,4 millioner kroner i fjor. En nedgang på 21 prosent fra året før da han tjente 15,7 millioner kroner. I formue har Haukeland derimot et slående resultat. På ett år har artisten økt formuen med flere millioner.

Når startet TIX med musikk?

Han skrev platekontrakt med Universal, og neste fase i solokarrieren startet med singelen «Shotgun» (2018). Denne var den første Tix-sangen som ikke var en russelåt.

Når startet TIX karrieren sin?

Siden «Sjeiken» smalt i gang karrieren hans i 2015, har han skrevet flere russelåter som har blitt elsket av unge fans – men mislikt av flere musikkanmeldere. Det musikalske unikumet har også bemerket seg som låtskriver for internasjonale artister. En av dem er megahiten «Sweet but Psycho» med Ava Max.

Hvor lenge pleier en konsert og vare?

Konsertens lengde vil variere noe fra konsert til konsert. Ofte vil en konsert vare ca. 2 timer. Dersom det blir ekstranumre, vil konserten vare lengre enn planlagt.

Hvor bor TIX nå?

Andreas Haukeland (26) er en av låtskriverne bak monsterhiten «Sweet but psycho». Nå har han satt en dødsdato for navnet han slo gjennom med som musiker. RØYKEN: Han er fra Bærum, men bor på Nærsnes i Røyken.

Hvor mye koster det å lage en russesang?

Derfor har vi laget en pakkepris på kun: 50.000,-. Da vet du hva dere må betale, og dere vet at det blir bra.
PRIS EKSEMPEL
PRODUKSJON35.000,-
INNSPILLING10.000,-
MIX11.000,-
MASTER4.000,-

Er TIX singel?

Selv 29-åringen i offentligheten er kjent som en singel mann, vet den folkekjære artisten hvordan han verner godt om privatlivet sitt og hvordan han holder kortene tett til brystet.

Hva står TIX for?

Han har diagnosen Tourettes Syndrom, og på ungdomsskolen fikk han kallenavnet “TIX” da folk la merke til ticsene hans. Andreas valgte da å ta eierskap over navnet og gjorde det til sitt artistnavn. Målet var å bli Norges største artist. Etter videregående begynte TIX å lage russelåter.

Har TIX dyr?

TIX on Instagram: “Hvilket dyr ville dere helst vært? Jeg ville vært en katt🦁❤️ Funfact: Dette er den originale The Pøssy Project😌” Wow, i dag er det nøyaktig 10 år siden jeg slapp første russelåt og tok i bruk navnet TIX!

Hvorfor sang ikke TIX?

– Det er flere årsaker til dette, ikke minst corona-situasjonen som skapte mye usikkerhet i planleggingsfasen helt inn mot innspillingen. Tix hadde også to konserter under innspillingen som ikke kunne flyttes. Derfor er han borte under deler av sesongen, sier Dahl til Dagbladet.

Hvor mange har TIX i Norge?

I 2021 vant han Melodi Grand Prix 2021 med låten «Fallen Angel», og han representerte Norge i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam i Nederland. Der endte han på 18. plass. Nå er han blant de mest kjente popartistene i Norge, og har rundt 949 417 månedlige lyttere.

Hvor mye tjener artist per avspilling Spotify?

Ek på sin side hevder at foretaket blir utsatt for en narrativ feilslutning når det kommer til betaling av artister, men ifølge Soundchart betaler Spotify i gjennomsnitt 0.00318 dollar, eller rundt 0,027 kroner, per avspilling.

Hvor mye tjener Tix på Spotify?

Også hans inntekt var høgare i 2019, då den var over 26 millionar. Også den artisten som blei strøyma mest på Spotify i Noreg i fjor, Tix, drog inn eit tosifra tal millionar, nærare bestemt 15.775.217.

Hvem er den mest spilte artisten på Spotify?

Globalt er det ingen som slår Bad Bunny. For tredje år på rad er han årets mest strømmede artist i verden. Han tar også førsteplassen på listen over de mest strømmede albumene globalt i år.

Hva er den mest kjente sangen i verden?

«Despacito» er verdens mest strømmede låt

Hitlåten har blitt spilt av til sammen 4,6 milliarder ganger på de ulike strømmetjenestene.

Leave a Comment