Er TV 2 på Altibox?

Etter sju måneder med svarte TV 2-skjermer er TV 2 og Altibox endelig enige. Vi er glade for at vi har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savner TV 2 får innholdet tilbake. TV 2s kanaler vil være tilbake igjen allerede 28. oktober.

Hvor kan jeg se TV 2?

SeTV 2 Play på appen på TVen eller ved å koble til en Android TV boks. Se fotball på TV 2 Play i 4K eller strøm deg bort med filmer og serier. TV 2 Play ligger forhåndsinstallert på flere TV-bokser. Overfør bildet fra en mobil, nettbrett eller en pc og over til TVen.

Når mistet Altibox TV 2?

Forhandlingene mellom Altibox og TV 2 begynner. 23. mars 2022: Brudd i forhandlingene mellom Altibox og TV 2.

Er TV 2 på Altibox? – Related Questions

Hvorfor mister Altibox TV 2?

Avtalen går ut torsdag

Nå innrømmer Altibox at kundene deres vil miste TV 2-kanalene. – Det skyldes egentlig at TV 2 har gått fra forhandlingsbordet og sier at de ikke ønsker å ha et samarbeid med oss lenger, sier Andreas Veggeland til NRK. Han er kommunikasjonssjef for tele og energi i Lyse.

Hvorfor er TV 2 borte?

Det er brudd i forhandlinger mellom TV 2 og Telenor T-We.

På grunn av brudd i forhandlinger om TV-rettigheter har Telenor nå ikke lov til å sende TV 2s kanaler. Det opplyser Telenor Norge i en pressemelding fredag ettermiddag.

Kommer på TV 2 2022?

TV-programmer
Sesongpremierer i Norge
DatoTittelMerknad
4. septemberUkjent arvingSesong 2
5. septemberRobinsonekspedisjonenSesong 17
5. septemberJakten på kjærlighetenSesong 19

Hvordan får jeg inn TV 2?

Distribusjon. TV 2 Direkte er tilgjengelig via alle norske tv-distributører. Hvis du ikke har tilgang til kanalen, kontakt din TV-leverandør. Hvis du ønsker å distribuere TV 2 Direkte til en bar, restaurant, bedrift, skole, eller lignende vennligst kontakt en tv-distributør.

Hvordan si opp TV 2?

Gå inn på nettsiden tv2play.no og velg Konto. Klikk så på Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Klikk på knappen som heter Stopp. Du vil motta en e-post som bekrefter at du har stanset fornyelsen av abonnementet.

Hvordan få tilgang til TV 2 via dekoder?

Hvis du har ny dekoder, vil TV 2 Play-appen bli lastet ned automatisk under førstegangsinstallasjon av dekoderen, og uten at du må være logget på din google-konto. Du kan laste ned TV 2 Play-appen under Apper og spill i hovedmenyen.

Kan man se TV 2 gratis på nettet?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner.

Hva koster TV 2?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Eksklusivt innhold. Alle TV 2-kanaler direkte. TV 2s programmer på nett.

Hva koster det å streame TV 2?

Hva koster TV 2 Play Premium? Dersom du har en av grunnpakkene Standard, Large eller Premium koster TV 2 Play Premium 349,- /mnd. Dersom du har Basic koster det 359,- /mnd.

Er TV 2 og TV 2 Play det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet.

Har Allente tv2?

Du får TV 2 Play Basis inkludert i pakken Allente Standard, Allente Large, eller Allente Premium hos Allente. Dersom du ikke har TV 2 Play inkludert kan du velge å legge det til som en tilleggstjeneste på Allente Min side.

Hva er tv2 basis?

TV 2 Play Basis

Du er først ute med å se eksklusivt innhold og TV 2 Direkte sine programmer. Her får du et stort utvalg med filmer, serier, og underholdning. Det er korte reklamepauser før, under, og etter innholdet du spiller av. TV 2 Play Basis er inkludert i abonnementet Strim Mye.

Hva er TV 2 basis?

Med TV 2 Play Basis kan du være først ute med å se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer. Her får du et stort utvalg med filmer, serier, og underholdning.

Hvor mye koster tv2 Sumo i måneden?

Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden. Årsabonnementet vil koste 3 990 kr. Fordelen med årsabonnement er at du får 12 måneder til prisen av 10 måneder.

Er Disney Plus inkludert i TV 2 Play?

Du kan velge Disney+ via TV 2 Play med følgende pakker: TV 2 Play Total. TV 2 Play Familie. TV 2 Play Familie og sport.

Hvor mange kan se på TV 2 Sumo samtidig?

Velg en av våre familie-pakker for å få mulighet til å spille av på opp til fire skjermer samtidig.

Leave a Comment