Har DNB problemer med nettbank i dag?

Problemene med nettbanken, betalinger og overføringer er nå løst, og vi beklager på det sterkeste alle problemer dette har skapt for våre kunder.

Hvordan opprette nettbank i DNB?

For å tilgang til nettbanken din på PC/Mac, nettbrett eller mobil, så må du først registrere deg eller bestille tilgang. Er du kunde hos oss i DNB må du begynne med å ringe oss på telefon 04800. Si at du vil bli nettbankkunde, så får du tilsendt kodebrikke og en kode i posten etter et par dager.

Når kan jeg ringe DNB?

915 04800
DNB Bank / Kundeservice

Har DNB problemer med nettbank i dag? – Related Questions

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Kan banken ta penger fra min konto?

Banken har en plikt til å avvise transaksjoner til eller fra pengespillselskap eller deres formidlere på bakgrunn av vedtak fra Lotteritilsynet. I tillegg kan banken avvise slike transaksjoner på eget initiativ.

Hva er 04800?

04800. Du kan nå velge hvilket av disse numrene du vil ringe oss på. Eller du kan kontakte oss på chat. -Vi har innført 91504800 i tillegg til 04800 fordi flere kunder den siste tiden har gitt uttrykk for at de vil ha et billigere alternativ, opplyser leder for DNB kundesenter, Hans Olav Rønningen.

Hvordan ringe DNB?

Får du ikke logget inn kan du ringe oss på 915 04800, så hjelper vi deg. Får du logget inn i nettbanken, kan vi hjelpe deg via chat. Du kan også ta kontakt med oss på 915 04800.

Hva skjer hvis man ikke legitimere seg DNB?

Hva skjer dersom man ikke legitimerer seg? Dersom kunden ikke kan vise til gyldig legitimasjon, etter gjentakende oppdatering, purring og informasjon fra oss, så kan vi – i ytterste konsekvens – bli nødt til å sperre kontoene og avvikle kundeforholdet.

Hvor lang tid har DNB kunder på seg for å legitimere seg?

Frist for innsending av legitimasjon er i utgangspunktet 10 dager fra du mottok brevet fra oss, men dersom du ikke har fått passtime etter fristen er du nødt til å opplyse om når du har fått passtime slik at vi kan følge opp og du får muligheten til å relegitimere deg.

Hva er den beste banken i Norge?

Beste banker i Norge

Ser vi på omdømme har vi en klar vinner, nemlig Sbanken. Det viser de årlige bankstudiene fra EPSI Norway. Her legges mer enn 3 000 dybdeintervjuer til grunn. År etter år er det Sbanken som topper på kundetilfredshet.

Kan man være kunde i flere banker?

Ja – det er helt greit å ha BSU-konto i en bank og andre konti i en annen bank, selv om bankene ønsker at du skal samle alle kontiene dine sin bank.

Kan banken stenge kontoen din?

Det kan få store konsekvenser. Finanstilsynet understreker at hvis kundene ikke viser legitimasjon på nytt, må banken stenge kontoen.

Når kommer pengene inn på konto DNB?

Har du registrert betalingen din før kl 14:30 vil pengene som regel være på mottakers konto samme dag. Har du betalt etter kl 14:30 vil pengene som regel være på konto tidlig neste virkedag (mandag – fredag)

Hvordan åpne sperret konto DNB?

– Hvis kontoen hos DNB sperres, hva kan man gjøre for å gjenopprette kundeforholdet sitt? – Kunden kan når som helst ta kontakt og legitimere seg med gyldig oppdatert informasjon, så åpner vi kontoen igjen, påpeker hun.

Hvor mange kunder har DNB bank?

Vi har 2 millioner personkunder

Vi har også 232 000 bedriftskunder. Dette gjør oss til Norges største bank.

Er Norges bank og DNB det samme?

Noen høydepunkter i vår historie

De siste 10 årene er mange av dem blitt slått sammen til større banker. 1990: To av landets største banker, Bergen Bank og Den norske Creditbank, fusjonerte og dannet Den norske Bank (DnB). 1996: DnB kjøpte Vital, og samme året ble dnb.no etablert og kåret til beste nettside av Kapital.

Hvor mye penger kan man ta ut i banken DNB?

Grensen for uttak i DNB innendørs minibank er maks 20 000 kroner per periode. Det vil si at du kan ta ut inntil 20 000 kroner per periode, for eksempel 2 x 10 000 kroner.

Hva betyr Pluss kunde i DNB?

DNB Pluss er kundeprogrammet for deg som har plusskort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å endre dette fortløpende. Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din.

Hvordan få gullkort DNB?

Du må oppfylle ett av disse kriteriene:
  1. Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner.
  2. Samlet husstandsinntekt for samboere/gifte/partnere som er høyere enn 1.500.000 kroner.
  3. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.

Leave a Comment