Hva er aldersgrensen for barn på kino?

Alle barn kan gå på film med 6-årsgrense i følge med foresatte. 18-årsgrensen er absolutt. Regler på barnebillett: Barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år.

Kan alle gå på babykino?

For hvem? Babykino er et tilbud til deg som voksen. Babyen må være under 1 år. Det er ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 6 år eller høyere på filmen som vises.

Hva er barnebillett på Odeon kino?

Barnerabatt gjelder for alle barn under 15 år. Fra fylte 15 år gjelder ordinær billettpris. Pensjonist- og honnørrabatt gir 10 % rabatt på normal billettpris.

Hva er aldersgrensen for barn på kino? – Related Questions

Hvilken alder er barnebillett?

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Hvor gammel er man for barnebillett?

Barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år. Regler Babykino: Skal du på Babykino, voksne betaler for sin billett også går spedbarn gratis (opp til 1 år).

Hvem gjelder barnebillett for?

Barn 0–5 år. Barn 6–17 år. Student: Passasjerer med gyldig studentbevis. Honnør: Passasjerer som er 67 år eller eldre, uføretrygdede eller ledsager for personer med nedsatt funksjonsevne.

Hvem kan kjøpe barnebillett på kino?

Hos mange kinoer går du som barn frem til du har fylt 15 år, hvilket betyr at du fortsatt kan kjøpe barnebillett. Det sikreste svaret får du hvis du sjekker direkte med din lokale kino. Hos Nordisk Film Kino gjelder barnebillett til og med 14 år.

Hva betyr 12 års aldersgrense?

Tolv år, barn ned til ni år sammen med voksne

I filmer med 12årsgrense kan det være gjennomgående mørk stemning – og mye frykt både i karakterer, scener og musikk. Det kan også forekomme kortvarige skrekkeffekter og lite nærgående skildringer av seksualitet.

Når betaler man voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Hva telles som barn?

Ifølge FNs barnekonvensjons artikkel 1 og internasjonal rett er alle mennesker under 18 år barn i juridisk sammenheng.

Kan en 12 åring se smile?

Anmeldelser. Denne filmen har en gjennomgående angstskapende stemning. Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Kan barn se Spiderman?

Filmen inneholder flere intense actionscener med kamphandlinger og vold. Disse foregår i et fantasiunivers. Filmen får derfor aldergrense 12 år.

Kan barn se Avengers?

Medietilsynets begrunnelse for aldersgrensen:

Denne filmen inneholder store mengder actionvold og kraftige effekter. Da dette finner sted i et tydelig superhelt-univers får filmen 11-årsgrense.

Kan 14 åringer se smile på kino?

Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Hva er aldersgrensen på Spider Man 1?

Spider-Man (film)
SpiderMan
SpråkEngelsk
Aldersgrense11 (Norge)
Bak kamera
RegiSam Raimi

Hva er aldersgrensen til Spider Man 3?

SpiderMan 3
SpråkEngelsk
Aldersgrense11 (Norge)
Bak kamera
RegiSam Raimi

Hva er aldersgrensen på Spider Man 3?

Spiderman 3 er en action- og fantasipreget film som skildrer superheltens kamp mot ødeleggende og forførende krefter. Filmen inneholder elementer av vold, men et tydelig fantasipreg gjør at filmen får 11- årsgrense. På grunn av enkelte voldssekvenser frarådes filmen barn under 11 år.

Hvor kan man se sønner?

Sønner av Norge | TV 2 Play.

Hvor er Fenris spilt inn?

Nordisk Film spilte inn krimserien «Fenris» i Folldal i Nord-Østerdal i september i fjor. Store deler av bygda var involvert som tilretteleggere, vertskap og statister på opptakene. Velviljen var stor.

Leave a Comment