Hva er strømpris akkurat nå?

14.00-15.00
KlokkeslettPris per kWh
17.00-18.00133,32 øre Nedre
18.00-19.00113,72 øre Nedre
19.00-20.00113,17 øre Nedre
20.00-21.00116,05 øre Nedre

Har Fjordkraft spotpris?

En enkel strømavtale med spotpris

Dette er vår mest populære strømavtale. Med spotpris får du en avtale som følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid.

Hvilken strømavtale er best hos Fjordkraft?

Strømavtale med spotpris

Dette abonnementet har vist seg å være billigst over tid, men siden prisen på strøm hele tiden forandrer seg, vil også strømregningene dine være forskjellige fra gang til gang. Dersom strømprisene er høye over lengre tid, kan det derfor lønne seg med en annen avtale.

Hva er strømpris akkurat nå? – Related Questions

Har Fjordkraft billig strøm?

* Vi er Norges nest største strømleverandør til privathusholdninger. Det gjør det mulig for oss å gi deg gunstige priser på strøm. Billig strøm. Med Spotpris endres prisen i takt med strømbørsen og gir normalt billigst strøm over tid.

Hva er billigste strømavtale?

Agva Kraft og Vibb har de billigste spotprisavtalene akkurat nå

Hvem har de beste Strømavtalene?

De ti beste spotprisavtalene i markedet
  • SPOTPRIS -5 øre. Saga Energi AS. 12 mnd. 6 659,-
  • Enkel Spot. Huskraft Energi. 14 mnd.
  • Vibb. Oss Norge AS. 36 mnd.
  • Elekt strøm. Elekt AS. 12 mnd.
  • SPOT. Havskraft AS. 16 mnd.
  • Hurum Kraft barestrøm.no. Hurum Kraft AS. 12 mnd.
  • NON-PROFIT – Motkraft. Motkraft AS. 1000 mnd.
  • Spot web. Rauma Energi AS. 12 mnd.

Hva er best av spotpris og fastpris?

I tre av de siste elleve årene har prisforskjellen mellom fastpris og spotpris vært tilnærmet lik. Dette viser at spotpris historisk sett har vært det rimeligste alternativet for forbrukerne. Forbrukere som de siste elleve årene har hatt spotpris har betalt klart mindre enn de som har hatt fastpris.

Hva er fastpris hos Fjordkraft?

Vi tilbyr fastpris på inntil 70% av bedriftens estimerte årsforbruk på oppstartstidspunktet. Resten av forbruket beregnes ut fra spotpris, og vises som over/underforbruk på fakturaen. Dere velger selv hvor stor andel av forbruket dere ønsker å ha fastpris på, opp til maksgrensen på 70 %.

Hva er best av spotpris og variabel?

– Vi anbefaler spotpris, som har vist seg å være billigst over tid. Samtidig kan fastpris være et godt valg hvis du ønsker mer forutsigbarhet. Styr unna avtaler med variabel pris, sier Inger Lise Blyverket.

Når er spotpris billigst?

Den billigste strømmen får du på natten. Som regel blir strømmen billigst rundt midnatt, og når det aller billigste punktet mellom kl. 03.00 og 04.00.

Hva koster spotpris nå?

Dagens strømpris vil variere fra 126.65 øre til 327.49 øre inkl MVA men eks avgifter og nettleie, en forskjell på 200.83 øre. I forhold til snittprisen denne måneden er strømprisen i dag ned 38.57 %.

Hva er topp 10 garanti?

Dersom det er avtale i strømavtale Topp 10garanti, sikrer dette deg en strømpris som på årlig basis alltid er blant de 10 beste, målt mot en representativ liste over 15 av konkurrentene våre. Prisgarantien regnes fra nyttår til nyttår og sikrer deg en god strømpris over tid.

Hvem er Norges billigste strømleverandør?

NorgesEnergi er en velkjent lavprisaktør på strømmarkedet med en av oversiktens billigste strømavtaler.

Hvilken strøm app er best?

De aller mest populære strømappene er de til strømselskapene Tibber, Fjordkraft og Wattn samt nettselskapet Elvia. I tillegg er appene til strømselskapene LOS og Ishavskraft inne blant de tjue mest populære.

Hva dekker Strømstøtten?

Det har ingenting å si hva slags type strømavtale du har, alle vil bli kompensert ut fra gjennomsnittlig spotpris. Månedlig forbruk over 5 000 kWh blir ikke kompensert, men det er også veldig få som bruker mer strøm enn det. Stømstøtten dekker 90 % av gjennomsnittsprisen over 87,5 øre/kWh (inkl. mva).

Hvem får ikke strømstøtte?

Hvem får strømstøtte? Alle privatkunder får støtte for strømmen de bruker der de bor. Ordningen gjelder også for boligselskap (borettslag, boligsameier, boligaksjeselskap mm.).

Hvordan få utbetalt strømstøtte?

Når støtten fra staten overstiger summen på nettleien resulterer det i et minusbeløp og eFaktura sendes derfor ut pålydende null kr. Du trenger ikke å godkjenne eller gjøre noe som helst med eFakturaen i nettbanken, pengene vil utbetales til kontonummeret som står på originalfakturaen rundt forfallsdato.

Hvordan får jeg strømstøtte?

Du får strømstøtten helt automatisk, uten at du trenger å foreta deg noe. Det er nettselskapet ditt som håndterer og utbetaler støtten hver måned. Du betaler derfor full strømpris til strømselskapet som vanlig, og får deretter trukket fra det som dekkes av strømstøtten på fakturaen fra nettselskapet.

Hvem kan få hjelp til strømregning?

Hvis du har behov for økonomisk støtte til å betale strømutgiftene dine, kan du søke om økonomisk sosialhjelp fra NAV. Du finner mer om hvilke kriterier som gjelder og hvordan du går frem på nav.no. Hvis du har lav inntekt og høye boutgifter kan også bostøtte fra Husbanken være aktuelt.

Leave a Comment