Hva koster det å ta laser?

Priser for hårfjerning med laser
BehandlingPrisMedlemspris
Legger, bikini og armhuler5 000,-4 000,-
Legger og lår6 500,-5 500,-
Legger, lår og armhuler7 900,-6 900,-
Legger, lår og bikini7 900,-6 900,-

Hvor lenge varer laser behandling?

En laserbehandling kan vare fra 30 minutter til to timer, avhengig av hva og hvor mye som skal behandles.

Hvem kan utføre laser?

Energibaserte behandlinger: Laserbehandlinger er det vanligste. Det finnes også behandlinger med ultralyd og radiofrekvensbølger som skal levere energi til huden. Utføres av lege eller sykepleier/annet helsepersonell med ansvarlig lege.

Hva koster det å ta laser? – Related Questions

Kan man ta laser på tissen?

Gynekologisk laser passer for kvinner som ikke ønsker tradisjonell kirurgi eller hormonbehandling, eller hvor man ønsker å avvente med annen konvensjonell behandling. Det er også en bra behandling for kvinner som har hatt bryst- eller underlivskreft da de ikke kan ha tilførsel av hormonet østrogen.

Kan man få kreft av laser?

Finnes det noen risiko forbundet med laserbehandling? Laser brukt av kvalifiserte terapeuter, er ufarlig. Laser kan ikke skade fostere eller vitale organer i kroppen. Det kan heller ikke forårsake kreft eller forverre kreft.

Hvor ofte bør man ta laser?

Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter seks uker.

Kan man dusje etter laser?

Du kan dusje dagen etter behandlingen. Det gjør ingenting om det kommer vanlig lunkent vann, mild såpe og sjampo på området.

Hvorfor barbere før laser?

Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laseren finner de mørke hårstråene i huden.

Kan man få laser dekket?

Kan man få dekket hårfjerning av det offentlige? Hårlaser, eller intens pulset lysbehandling (IPL) kan dekkes av det offentlige helsevesen ved medisinsk begrunnet årsak til økt hårvekst. Dette er oftest hirsutisme (økt hårvekst hos kvinner) som man kan se ved polycystisk ovariesyndrom.

Hvor gammel må man være for å ta laser?

Du må være over 18 år (helst 20), hatt stabilt syn i minst to år (helst lengre). Ta gjerne med brilleseddel fra optiker, ev. gamle briller til forundersøkelse. Du bør ikke ha gjennomgått øyesykdommer.

Hva er aldersgrensen på laser?

Aldersgrenser er opptil hver enkelt bedrift å bestemme, ofte velger de å ha 18 års aldersgrense på kosmetisk behandling. Som du skjønner er ikke laser noen optimal løsning og jeg anbefaler deg og heller barbere eller vokse dine kroppshår.

Hvor ofte kan man ta laser hjemme?

Hvor ofte kan IPL hårfjerner brukes hjemme? Vi anbefaler at du bruker IPL hårfjerner én gang i uken de første 12 ukene. Etter denne perioden, kan du benytte IPL en gang i måneden i 3 måneder, eller til du er fornøyd. For å opprettholde silkemyk hud bør du bruke laseren en gang hver 2.

Når forsvinner hår etter laser?

Du kan kjenne en lett varme og stikkende følelse med hvert laserlys. Når gelen tørkes av vil en del hår forsvinne, resterende hår kommer å løsne innen 2-3 uker. Det er viktig at din hud ikke er solbrun, eller har vært utsatt for soling de 4 siste uker før og etter behandling.

Kan man dusje etter laser?

Du kan dusje dagen etter behandlingen. Det gjør ingenting om det kommer vanlig lunkent vann, mild såpe og sjampo på området.

Kommer håret tilbake etter laser?

Det fleste som fjerner hår med IPL og laser tror at permanent betyr ”for alltid”. Dessverre er ikke dette tilfellet. Hårene kommer tilbake etter noen måneder.

Hvorfor barbere før laser?

Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laseren finner de mørke hårstråene i huden.

Kan man bruke Alvaskin på underlivet?

Bikinilinje. Bli fri for hår og røde nupper. Kan også brukes på intime deler.

Hvor ofte må man ta laser hårfjerning?

Behandling utføres hver 6-12 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke områder som behandles. Antall behandlinger det er behov for er veldig individuelt, men vanligvis må laserbehandlingen gjentas 6-10 ganger. Det anbefales også en årlig vedlikeholdsbehandling.

Er det vondt å ta laser?

Er laser hårfjerning smertefullt? Permanent hårfjerning med laser er ikke veldig smertefullt, men du vil kjenne at laseren fungerer når den skytes mot huden og varmen blir absorbert i hårsekkene.

Leave a Comment