Hva koster leiebil i Oslo?

Billig leiebiler i Oslo
Økonomi238 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn355 kr/dag
Medium SUV447 kr/dag
Kompakt SUV449 kr/dag
Standard SUV700 kr/dag

Hvordan finne billig leiebil?

Slik får du billigst mulig leiebil:
 1. Bestill tidlig.
 2. Bestill på nett.
 3. Helgeleie kan oftest være billigst.
 4. Prøv å unngå å leie bil fra flyplass.
 5. Sjekk forskjellige leielengder.
 6. Sjekk klassene på bilen.
 7. Prøv alltid å hente og levere samme sted.
 8. Sjekk drivstoffreglene.

Hva koster leiebil hos Hertz?

Medium
pris/mnd249 kr
pris/time41 kr
pris/km3 kr
døgnleie384 kr
weekendleie499 kr

1 more row

Hva koster leiebil i Oslo? – Related Questions

Har jeg krav på leiebil?

Har du krav på lånebil? Ved kjøp fra en profesjonell forhandler hvil du som hovedregel ha krav på en lånebil dersom det tar mer enn en uke å utbedre feilen. Lånebilen skal være tilnærmet din egen bil, men det er ikke noe krav til at det skal være samme modell.

Hvorfor er leiebil blitt så dyrt?

Å drive bilutleie krever ganske mye jobb, både administrasjon og det å sjekke/etterse/vedlikeholde bilene. Dermed blir det også mange arbeidstimer og det er som kjent dyrt i Norge. På små steder er det gjerne også liten konkurranse, da blir det fort dyrere.

Hva koster det å leie bil i 1 måned?

Månedsleie bil
UtleiefirmaPris per døgnPris per måned
HertzKr 183,-Kr 5490,-
SixtKr 585-Kr 17562,-
BudgetKr 260,-Kr 7800,-
Rent-A-WreckKr 150,-Kr 4500,-

Hvor mye koster det å leie Vy bil?

Turbil Time: 199 kr per time. Turbil Døgn: 799 kr for første 24 timer, 799 kr for dag 2, 799 kr for dag 3 og 499 kr per dag etter dag 3. Pris per km etter oversteget inkluderte kilometere: 3 kr.

Hvor mye koster leiebil i Italia?

Rimelig bilutleie i Italia
Økonomi176 kr/dag
Kompakt SUV214 kr/dag
Leverandørens valg216 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn218 kr/dag
Medium SUV430 kr/dag

Hva koster leiebil i Danmark?

Rimelig bilutleie i Danmark
Økonomi366 kr/dag
Kompakt407 kr/dag
Medium496 kr/dag
Mini497 kr/dag
Premium780 kr/dag

Kan jeg kjøre svensk leiebil i Norge?

Du kan bruke utenlandsk leiebil i Norge i inntil 42 dager i løpet av en periode på 12 måneder. Perioden på 42 dager kan deles opp. Du melder fra elektronisk ved å logge inn via ID-porten før du tar bilen til Norge. Du kan selv endre opplysningene du har meldt inn.

Er det lov og kjøre til Sverige med leiebil?

Sixt: Leietaker kan kjøre bilen i Sverige, Danmark og Finland. Utenfor disse landene kreves det skriftlig tillatelse, samt at det blir et gebyr på tre kroner per kilometer. Leievilkårene står kun på engelsk, ikke norsk.

Hvem kan kjøre leiebil?

For å leie bil må du ha gyldig førerkort og et bank- eller kredittkort (VISA/Mastercard). Det er ingen nedre aldersgrense, men fører må ha hatt førerkort i minimum 2 år.

Hvordan betale leiebil?

Du må ha kredittkort for å få leid bil, og kortet må stå i leietakerens navn. Dette kreves nesten alltid når depositum for leiebilen skal reserveres. Du kan normalt velge betalingsmiddel (kredittkort eller debetkort), men det lønner seg alltid å betale på kreditt.

Kan man krysse grenser med leiebil?

Leiebilselskapet tar seg gjerne godt betalt for å fylle opp og ved å fylle full tank selv slipper du ekstraomkostninger. Det er ingen selvfølge at du kan krysse landegrenser med leiebilen. Det kan for eksempel være at forsikringen ikke er gyldig i andre land.

Har man krav på leiebil når man blir påkjørt?

Det følger av skadeserstatningsloven § 5-1 nr. 2 at skadelidte i rimelig utstrekning og etter evne plikter å begrense skaden. Dette innebærer at leiebil-utgifter bare kan kreves erstattet når de står i et rimelig forhold til de ulemper mangelen på bil i reparasjonsperioden medfører.

Kan man kjøre en uforsikret bil?

Ulykke uten bilforsikring

Kjører du med et uforsikret kjøretøy, og ender opp med å skade noen eller noe, kan det koste deg dyrt. Uten bilforsikring, er du personlig erstatningspliktig for alle materielle skader som kjøretøyet ditt forårsaker. Det gjelder alt fra parkeringsbulker, til store og omfattende skader.

Når er det best å bestille leiebil?

Bestill leiebil i god tid i forkant

Dersom du er ute i god tid forkant kan det være store penger å spare på leiebil – gjerne så tidlig som mulig og helst ukes- eller månedsvis i forkant. Ved å gjøre dette vil du få en bedre pris enn om du kun bestiller et par dager i forveien.

Hva er skjulte feil og mangler bil?

En skjult feil eller mangel er et avvik fra det avtalte som ikke viser seg ved overlevering, men kommer til syne i ettertid. Selv om mangelen først skulle vise seg senere, kan kjøper fortsatt ha sitt mangelskrav i behold.

Hvilke biler er det mest feil på?

Bunn 10, biler med flest feil:
 • Infiniti: 228.
 • Honda: 230.
 • Audi: 232.
 • Jaguar: 233.
 • Chrysler: 240.
 • Acura: 244.
 • Alfa Romeo: 245.
 • Volvo: 256.

Leave a Comment