Hvem flyr Oslo Reykjavik?

Icelandair, jetBlue og Finnair flyr direkte fra Oslo til Reykjavík.

Hvor mye koster det å fly til Oslo?

Fly til Oslo
Billigste flybilletter funnetkr 502
Gjennomsnittlig flytid1 time 25 min
Billigste måned å fly ifebruar
Mest populære flyselskapScandinavian Airlines
Flyvninger per uke1999

Hvordan fly fra Oslo til Lofoten?

Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Hvem flyr Oslo Reykjavik? – Related Questions

Når er det best å reise til Lofoten?

Beste tiden å besøke Lofoten

Det er høysesong fra juni til august, men prisene er selvsagt høyere og det er kaotisk med mange nasjonale og internasjonale turister. Utenom høysesongen anbefales det å oppleve Lofoten i vinter- og høstmånedene. Det kan også være en fantastisk opplevelse, særlig vinterens lofotfisket.

Hva er nærmeste flyplass til Lofoten?

Bodø Lufthavn

Avstand til sentrum er 2 km. Det er kafe, restaurant, pub og kiosk på flyplassen.

Hvordan kommer man seg til Lofoten?

Du kan ankomme Lofoten både via bil, fly, ferge, hurtigrute og hurtigbåt. Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller Bodø-Moskenes (3t 15min).

Kan man fly til Lofoten?

Lofoten har 3 flyplasser og Norges eneste kommersielle helikopter rute. I tillegg kan du fly til Evenes som har flybussekspress til Lofoten og til Bodø som har mange ruter til Lofoten. Her finner du en oversikt over de beste måtene å fly til Lofoten.

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Lofoten?

Flytid: 1 time, 8 min.

Hva heter flyplassen i Svolvær?

Svolvær lufthavn, Helle (IATA: SVJ, ICAO: ENSH) er en regional lufthavn i Vågan kommune i Lofoten i Nordland. Flyplassen ligger på Helle, ca. 6 km øst for Svolvær.

Hvordan kommer man seg til Svolvær?

Skal du til Svolvær via Hamarøy kan du enten ta fergen fra Bognes til Lødingen for så å kjøre Lofast/E 10 til Svolvær og resten av Lofoten, eller du kan ta fergen fra Skutvik til Svolvær. Fly til Svolvær – SAS og Norwegian flyr til Evenes og Bodø – Widerøe mellom Bodø og Svolvær.

Er Svolvær en by?

Svolvær ble 1918 opprettet som ladested og ble samtidig egen bykommune. I 1964 ble Svolvær sammen med Gimsøy slått sammen med Vågan. Kommunestyret i Vågan vedtok 1997 bystatus for tettstedet Svolvær.

Hva er Norges nordligste flyplass?

Mehamn lufthavn (IATA: MEH, ICAO: ENMH) ligger 2 km utenfor tettstedet Mehamn i Gamvik kommune i Finnmark. Den er den nordligste lufthavnen i fastlands-Europa. Flyplassen eies og drives av Avinor.

Hvilken flyplass er størst i Norden?

Størst i Norden

At Oslo Lufthavn befinner seg på listen Eurocontrol har offentliggjort, betyr at Gardermoen beholder plassen som den største flyplassen i Norden.

Hva er det nordligste landet i verden?

Hvis du skal nordligst må du til Grønland hvis du inkluderer øyer, men hvis du kun tenker fastland får du på Zenith Point i hjemmestyreområdet Nunavut i Canada.

Hvor er verdens nordligste by?

Byer
NrByLengde- og breddegrad
1Qaanaaq, Grønland77°29′N 69°20′V
2Upernavik, Grønland72°47′N 56°09′V
3Barrow, Alaska, USA71°18′N 156°44′V
4Honningsvåg, Norge70°58′N 25°58′Ø

Hva er lengst nord i Norge?

Vil du lengst nord i Norge og ikke har tenkt å reise helt til Svalbard, må du komme deg til Knivskjellodden på Magerøya lenger vest i Finnmark. Knivskjellodden strekker seg lenger til havs like vest for Nordkapplatået.

Hvilken by er lengst nord i Norge?

Det finnes nordligere steder, men Hammerfest er det nordligste stedet i verden med bystatus. Eksempelvis finner du et nordligere sted på Svalbard som tross sitt navn heter Longyearbyen.

Hvor er det nordligste stedet i Norge?

Knivskjelodden er en odde på Magerøya i Nordkapp kommune i Troms og Finnmark fylke. Odden ligger 4,5 kilometer nordvest for Nordkapplatået, på 71° 11ʹ 8ʹʹ nordlig bredde, og er Europas nordligste punkt.

Hva er Norges vestligste by?

Florø: Norges vestligste by | Din Fritid.

Leave a Comment