Hvem flyr til Riga?

Hvem flyr Oslo Reykjavik?

Tre flyselskaper flyr direkte fra Oslo til Reykjavik. SAS, Norwegian og Icelandair tilbyr flyreiser hele uken mellom de norske og islandske hovedstedene. SAS flyr hver mandag, fredag og søndag, mens Norwegian har direktefly tirsdager, torsdager og søndager.

Hvem flyr Oslo Ljubljana?

Du kan dessverre ikke fly direkte fra Oslo til Ljubljana i Slovenia. Du må regne med minst et stopp på veien, da ofte i Warszawa, Frankfurt eller Zagreb, om du flyr med for eksempel Ryanair eller Lufthansa, blant flere muligheter.

Hvem flyr Oslo Tromsø?

Ruten mellom Oslo og Tromsø betjenes av tre flyselskaper: SAS, Norwegian og Widerøe. Du kan fly direkte fra Gardermoen med Norwegian og SAS, og fra Oslo Torp Sandefjord med Widerøe. Det er opptil 10 daglige avganger med SAS, mens Norwegian har over 5 avganger hver dag.

Hvem flyr til Riga? – Related Questions

Hvem flyr Oslo Split?

Du kan fly OsloSplit direkte med Norwegian Air Shuttle mellom april og oktober, og med Scandinavian Airlines i juli og august.

Hvem flyr Oslo New York?

SAS og United Airlines har direkteavganger fra Oslo Gardermoen hver dag. Begge disse flyselskapene flyr til New York Newark.

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvor lang tid tar det å fly til Kina?

En samlet flytid på Ca. 8 timer og 55 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Beijing Flyplass i Kina.

Har Norwegian sluttet å fly til USA?

Selskapet slutter med langdistanseflyvninger fra København og Stockholm til Thailand og USA.

Hvor flyr SAS direkte fra Oslo?

SAS flyr direkte til Oslo i Norge eller fra/via København og Stockholm (ruteavhengig). Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Når er det billigst å reise til USA?

Det er juli og august som regnes for å være høysesongen. Den billigste måneden å fly til til USA, er November.

Hvor mange timer tar det å fly til USA?

Hvor lang tid tar det å fly til USA? Fra Norge går det bare direktefly til USA fra Oslo/Gardermoen, og flytiden er i underkant av 8 timer.

Hvor mange timer tar det å fly til India?

Det tar Ca. 7 timer å fly 5346 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Sheikh Ul-Alam Internasjonale Flyplass Srinagar i India.

Hvor mange timer med fly til Afrika?

Det tar Ca. 11 timer og 25 minutter å fly 9633 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Mala Mala Flyplass i Sør-Afrika.

Hvor mange timer fra Oslo til New York?

Avstand mellom Oslo og New York

Flytid: 7 timer, 23 min.

Hvor lang tid tar det fra Oslo til London med fly?

En samlet flytid på Ca. 2 timer og 15 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og London Heathrow Flyplass i England.

Hvor mange timer fra Oslo til London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

Hvor mange timer er det fra Oslo til London?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til London? 2 timer og 12 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til London.

Hvor mange timer fra Oslo til Australia?

Den raskeste flyvningen fra Oslo til Australia tar 22t 30m.

Hvor lang flytur Oslo Paris?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Paris? 2 timer og 26 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Paris.

Leave a Comment