Hvem har rollene i Mamma Mia?

Fra venstre: Benny Andersson (ABBA), Pierce Brosnan (spiller Sam i filmen), Amanda Seyfried (Sophie), Meryl Streep (Donna), Agnetha Fältskog (ABBA), Anni-Frid Lyngstad (ABBA), Christine Baranski (Tanya), Colin Firth (Harry), Catherine Johnson (manusforfatter), Phyllida Lloyd (filmregissør), Judy Craymer (filmprodusent)

Hvem spiller Sophie i Mamma Mia på Folketeateret?

Det er musikkartisten Ulrikke Brandstorp som spiller hovedrollekarakten Sophie, og ellers på den stjernespekkede rollelisten finner vi navn som Karoline Krüger, Kåre Conradi, Thomas Numme og Ingar Helge Gimle.

Hvem er stand in for Karoline Krüger?

Karoline Krüger har slått opp en tidligere hofteskade og problemer med å gå. Sanne Kvitnes er klar som stand-in de kommende dagene.

Hvem har rollene i Mamma Mia? – Related Questions

Hvem spiller Chess?

Hovedrollene ble spilt av André Søfteland som Anatolij, Espen Grjotheim som Freddie, Karoline Krüger/Sanne Kvitnes som Florence, Marion Ravn som Svetlana, Elisabeth Andreassen som Dommeren (The Arbiter) og Øystein Røger som Molokov.

Hvem er stand in for Ulrikke Brandstorp?

Det er Ulrikke Brandstorp som spiller hovedrollen som den gifteklare Sophie, og Karoline Krüger skal tre inn i den ikoniske rollen som moren hennes Donna.

Hvem er Karoline Kruger gift med?

Karoline Krüger er en norsk sanger, pianist, komponist og skuespiller. Hun er gift med Sigvart Dagsland. Krüger vant Melodi Grand Prix med For vår jord i 1988, og har siden befestet sin popularitet med en melodiøs popstil.

Hvor gammel er Karoline Kruger?

52 år (13. februar 1970)
Karoline Krüger / Alder

Hvor bor Karoline Krüger?

Artist og skuespiller. Gift med Sigvart Dagsland. Sammen har de døtrene Sophie og Emma. Bor i Bergen.

Hvor kommer Anita Skorgan fra?

Anita Skorgan
BarnSara Skorgan Teigen
NasjonalitetNorge, Sverige
Medlem avQueen Bees
UtmerkelserSpellemannprisen i pop (1979), Rockheim Hall of Fame (2019)

Hvor kommer Adrian Jørgensen fra?

Adrian Jørgensen kommer fra Bindal, som ligger helt sør i Nordland fylke. Helt siden han var 16 år har han vært både fiskerøkter og låtskriver, og reist rundt og holdt konserter.

Hvor kommer Ingrid Bjørnov fra?

Ingrid Bjørnov vokste opp i drabantbyen Oppsal på Oslos østkant. Begge foreldrene var lærere. Familien var i tillegg glad i musikk, og Bjørnov begynte å ta pianotimer som femåring. Hun gikk også i musikalsk barnehage og sang i pikekor.

Hvor kommer popstjernen Sigrid fra?

Sigrid Solbakk Raabe (født 5. september 1996 i Ålesund), kjent under artistnavnet Sigrid, er en norsk sanger og låtskriver. Hun er søster av musikeren og låtskriveren Tellef Raabe.

Hvor kommer Henning Kvitnes fra?

Henning Kvitnes (født 13. mai 1958) er en musiker og låtskriver fra Tistedal i Halden kommune. Han debuterte med The Ice Cream Band.

Hvor gammel er Ingrid Bjørnov?

59 år (5. desember 1963)
Ingrid Bjørnov / Alder

Har Ingrid Bjørnov barn?

SEHER.NO: Ingrid Bjørnov er 43 år gammel og har vært gift med Terje Holli i femten år, men de to har ingen barn sammen.

Hvor bor Ingrid?

Ingrid Alexandra bor på Skaugum i Asker

Der bor hun sammen med familien, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prins Sverre Magnus, i tillegg til deres to hunder Milly Kakao og Molly Fiskebolle.

Har prinsessen livvakt?

Den kongelige politieskorte (DKP), som er underlagt Oslo politidistrikt, har ansvaret for sikkerheten rundt kronprinsbarna og kongefamilein forøvrig. Livvaktene er alltid bevæpnet med skarpladd pistol når de er på jobb, på lik linje med PST-livvaktene som vokter regjeringsmedlemmer og andre myndighetspersoner.

Blir prinsesse Ingrid Alexandra dronning?

Prinsesse Ingrid Alexandra ble født 21. januar 2004. Hun er arveprinsesse, som betyr at hun er arving til den norske tronen. En dag blir hun dronning av Norge.

Skal Ingrid Alexandra i militæret?

Under Prinsesse Ingrid Alexandras besøk til Luftforsvarets base i Bodø i desember 2021 fikk hun oppleve store deler av Nord-Norge fra baksetet på et av Luftforsvarets F-16 jagerfly. Før flyturen, fikk Prinsessen en orientering om Luftforsvaret og forsvarsgrenens hovedoppdrag.

Leave a Comment