Hvilken kinosal er best i Oslo?

Disse stedene er de beste for kinoer i Oslo:
  • Colosseum.
  • Odeon Kino.
  • Gimle Kino.
  • Cinemateket.
  • Ringen Kino.

Hvilken kino har Norges største kinosal?

Velkommen til Norges største kinosenter og landets eneste IMAX – ODEON Oslo!

Når stenger Colosseum kino?

15. april 1998
Colosseum Kino Nordisk Film / Lukket

Hvilken kinosal er best i Oslo? – Related Questions

Hvor mye koster en stor popcorn på kino?

Hundrelappene flyr når en familie skal på kino. I Eigersund tjener kommunen godt på popkorn til en kilopris som tilsvarer fisk eller kjøtt av god kvalitet.

Priser på kinopopcorn.

StedType menyPris
Stor popcorn med brus85,-
Stor popcorn med to stk. brus95,-
StavangerVanlig meny (2,9 l. popcorn + drikke)67,-

Hva betyr Atmos på norsk?

Atmos er et tredimensjonalt lydformat der lyden kan komme både forfra, fra siden og bakfra – men også rett over hodet ditt, gjennom dedikerte høydekanaler. En kinosal med Dolby Atmos kan ha opptil 64 høyttalere. Hensikten med takhøyttalerne er å gi filmlyden et høydeperspektiv.

Hvor lenge varer en film på kino?

Det er opp til hver enkelt kino å bestemme hvor lenge de viser en film, og kinoprogrammet legges vanligvis ut for kun én uke av gangen. Det er besøkstallene fra uken før som bestemmer hvor lenge, når og i hvilken sal en film vises.

Når stengte Forum kino?

Bygningen er tegnet av Ole Landmark i 1936 og sto ferdig i 1946. Det var den største kinoen i Bergen frem til den ble lagt ned i 2005.

Hvor lenge er du barn på kino?

Barnebillett gjelder fra 1,5 år tom fylte 14 år – dvs. frem til man fyller 15 år. Disse er ikke tilgjengelig på forestillinger som starter etter kl. 19.00.

Hvordan kjøpe billetter til Colosseum?

Det er flere måter du kan kjøpe billetter når du skal besøke Colosseum. Du kan kjøpe billettene ved inngangen, men køen kan være veldig lang. En annen mulighet er å kjøpe billettene i forvejen på den offisielle hjemmeside her. Hvis du velger “print at home”-billettene, kan du unngå køen.

Er det lov å selge billetter til høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Er det lov å kjøpe billetter av andre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Hvor er det best å selge billetter?

Følgende er våre valg for de fem beste nettstedene for å selge billetter på.

De kan hjelpe deg med å markedsføre eventet ditt, så vel som å håndtere billetter.

  1. See Tickets. Hjemmeside av SeeTickets.
  2. Billetto. Hjemmeside av Billetto.
  3. WeGotTickets.
  4. Ticketlight.
  5. Skiddle.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Kan man bruke vipps på Ticketmaster?

Ticketmaster godtar følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, Diners, Amex, American Express, Klarna, Vipps og PayPal.

Kan man selge billetter fra Ticketmaster?

Ja. For å kunne selge en billett via Ticketmaster Resale, må du ha fylt 18 år. Du må kunne inngå juridisk bindende kontrakter, ha en Ticketmaster brukerkonto, samt et gyldig kreditt- eller debetkort som er utstedt i ditt navn.

Hvor mye er billettavgift?

Når du kjøper en billett gjennom oss, vil prisen du ser fra start være totalprisen som skal betales. Du vil kanskje legge merke til at prisen inkluderer noen avgifter som legges på toppen av den ordinære billettprisen.

Hvordan kjøpe konsertbilletter av privatperson?

Kjøper du av privatpersoner anbefaler forbrukerrådet at du tar vare på kontaktinformasjon og kvittering. Forbrukerrådet oppfordrer til å kjøpe billett av en offisiell leverandør. Kjøper du fra en privatperson bør det være en du stoler på.

Er viagogo trygt?

Forbrukertilsynet råder nå alle til å styre unna Viagogo og andre firmaer som selger billetter på svartebørs. Det sveitsiske firmaet Viagogo har for tiden mange annonser for billetter til konserter i Norge. Disse dukker opp når man søker på Google.

Hvordan kjøpe billetter på Ticketmaster?

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på “Finn billetter“. Dette vil sende deg til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på “Finn billetter“, eller velg plassering om interaktivt salkart er tilgjengelig.

Leave a Comment