Hvilken smartklokke er best til barn?

Nylig ble Xplora X5 Play kåret til den absolutt beste, når smartklokker for barn fra hele syv forskjellige leverandører ble vurdert av Barnebloggen.no tidligere i år. Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner.

Hvordan fungerer smartklokke barn?

I motsetning til de mer avanserte voksen-smartklokkene, er ikke smartklokkene for barn avhengig av å være tilkoblet en mobiltelefon for å fungere. De har egne SIM-kort, egne numre og eget mobilabonnement. Dette gjør at barna slipper å drasse på en mobiltelefon i tillegg, noe som vil være en fordel i mange tilfeller.

Hvem kan ringe til xplora klokken?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xplora-klokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen.

Hvilken smartklokke er best til barn? – Related Questions

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

For at XPLORA skal virke som en telefon trenger du et abonnement. Vi har gjort det enkelt og inkludert et simkort med fri tale, data og sms. I inkluderer dette tjenestene for sporing og alarm, samt at alt er på norsk og at du har et norsk kundeservice om du lurer på noe.

Er Xplora barnas første mobiltelefon?

Stadig flere foreldre velger Xploras mobilklokker som barnets første mobiltelefon. Hovedgrunnen til dette er for å unngå kontakt med uvedkommende, beskytte barn fra uønsket innhold på nett og redusere skjermtid.

Hvor finner jeg telefonnummer til Xplora?

Ved aktivering av ditt abonnement vil du få bekreftet ditt Xploranummer. Du vil også motta en e-post med bekreftelse på aktiveringen hvor du vil kunne se ditt Xploranummer.

Hvordan legge til kontakter på Xplora?

Hvordan legger jeg til nye kontakter og administratorer? En administrator kan legge til nye kontakter manuelt gjennom “Kontakter” i XPLORA-appen. Disse kontaktene vil kunne ringe og motta samtaler fra klokken. For å kunne bruke alle meldingsfunksjonene, må kontaktene laste ned Xplora-appen og opprette en brukerprofil.

Hvordan legge inn telefonnummer på Xplora?

Følg disse stegene for å komme godt i gang med din Xplora:
  1. Velg “Opprett brukerkonto”
  2. Skriv inn foresattes telefonnummer.
  3. Skriv inn 6-sifret kode som mottas på SMS.
  4. Skriv inn nytt valgfritt passord to ganger.
  5. Trykk på “Neste”.

Hva koster det å ringe med Xplora?

Xplora International Calls
DESCRIPTIONOPPSTARTMINUTT
Til Canada and USA0,992,99
Til World Zone 10,994,99
Til World Zone 20,999,99
Til World Zone 30,9912,99

Kan man bruke vanlig SIM-kort i Xplora?

Xplora 4 er som sagt en telefon i klokkeformat. Derfor har den et forhåndsmontert SIMkort som må kobles til et abonnement for å fungere.

Hva er inkludert i Xplora abonnement?

Inkludert i ditt Xploraabonnement har du fri bruk av taletid, fri bruk av SMS og 100 MB mobildata som du kan bruke både i Norge og hele EU/EØS. Vær oppmerksom på egne priser ved anrop og SMS fra Norge til utland, på fly-, offshore og skipssamband, til spesialnumre og all bruk utenfor EU/EØS.

Hvor mye koster Xplora abonnement?

Trygge mobilabonnement for barn

Vær oppmerksom på at den første er mobilklokken som går ut på at man har et eget abonnement for Xplora klokken. Dette abonnementet inkluderer fri tale, sms og 4G dekning samt 100mb data i Norge og EU fra 199kr per mnd.

Hva er forskjellen på Xplora 4 og 5?

De største forskjellene

I tillegg har X5 en annen versjon av Qualcomm chip-set (en microchip som finnes i de fleste telefoner). Microchipen medfører at X5 er 1mm tykkere, X4 er litt tynnere. Den nye microchipen gir utviklerne våre bedre marginer, og X5 er forberedt for flere nye tjenester som skal lanseres utover 2021.

Er det begge foreldre kan ha Xplora app?

Vi får mange spørsmål om begge foreldre kan ha sin egen app. Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Kan man bruke andre abonnement på Xplora?

Dersom du velger å benytte en annen operatør må du inngå en avtale om mobilabonnement med mobiloperatøren du ønsker å bruke. Månedlige kostnader fra mobiloperatøren du velger kommer i tillegg. Xplora Mobile tar ikke ansvar for feil eller svakheter ved tjenesten som følger av bytte til en tredjeparts SIM-kort.

Kan man sende SMS med XPLORA?

Selv om XPLORA 5 Play kan motta tekstmeldinger fra kontakter, er klokkeskjermen for liten til og med til at barnets småfinger kan skrive på den. Av denne grunn er det ikke mulig å sende SMS fra klokken.

Kan man sende melding med XPLORA 5?

Barnet kan enkelt ringe eller motta samtaler ved å sveipe på displayet til X5 Play. Mobilklokken kan motta SMS, men kan ikke sende SMS. Mobilklokken kan motta meldinger via Chat som barnet kan svare med forhåndsinstallerte meldinger, emojis og talemeldinger – ingen kjedelige tekstmeldinger!

Hvor mye koster Xplora 4?

Den billigste prisen for Xplora 4 akkurat nå er 1 990 ,-.

Kan man bade med xplora klokke?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn andre klassifiseringer. Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORAklokkene.

Leave a Comment