Hvilken smartklokke for barn er best?

Nylig ble Xplora X5 Play kåret til den absolutt beste, når smartklokker for barn fra hele syv forskjellige leverandører ble vurdert av Barnebloggen.no tidligere i år. Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner.

Hvem kan ringe til xplora klokken?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xplora-klokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen.

Hvordan fungerer smartklokke barn?

I motsetning til de mer avanserte voksen-smartklokkene, er ikke smartklokkene for barn avhengig av å være tilkoblet en mobiltelefon for å fungere. De har egne SIM-kort, egne numre og eget mobilabonnement. Dette gjør at barna slipper å drasse på en mobiltelefon i tillegg, noe som vil være en fordel i mange tilfeller.

Hvilken smartklokke for barn er best? – Related Questions

Når kan barn få smartklokke?

Xplora er perfekt for barn i alderen fire år og oppover, frem til foreldrene føler barna er klare for en smarttelefon. Hvis du kjøper en Xplora tidlig vil du se at behovet og bruken av klokken utvikler seg sammen med barnet.

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

For at XPLORA skal virke som en telefon trenger du et abonnement. Vi har gjort det enkelt og inkludert et simkort med fri tale, data og sms. I inkluderer dette tjenestene for sporing og alarm, samt at alt er på norsk og at du har et norsk kundeservice om du lurer på noe.

Hvor mye koster Xplora abonnement?

På denne nettsiden kan du skaffe deg et abonnement: https://xplora.no/aktiver/. Du kan velge å betale enten 119, 129 eller 139 kroner per måned, avhengig om du vil betale abonnementet på forskudd hver måned eller betale løpende for hver måned. Samtaler og SMS inngår i abonnementet.

Kan man bruke vanlig SIM-kort i Xplora?

XPLORA 2 er en no sim modell, som kan benyttes med hvilken som helst mobiloperatør.

Hva er inkludert i Xplora abonnement?

Inkludert i ditt Xploraabonnement har du fri bruk av taletid, fri bruk av SMS og 100 MB mobildata som du kan bruke både i Norge og hele EU/EØS. Vær oppmerksom på egne priser ved anrop og SMS fra Norge til utland, på fly-, offshore og skipssamband, til spesialnumre og all bruk utenfor EU/EØS.

Kan man bruke andre abonnement på xplora?

Dersom du velger å benytte en annen operatør må du inngå en avtale om mobilabonnement med mobiloperatøren du ønsker å bruke. Månedlige kostnader fra mobiloperatøren du velger kommer i tillegg. Xplora Mobile tar ikke ansvar for feil eller svakheter ved tjenesten som følger av bytte til en tredjeparts SIM-kort.

Hva koster det å ringe med xplora?

Xplora International Calls
DESCRIPTIONOPPSTARTMINUTT
Til Canada and USA0,992,99
Til World Zone 10,994,99
Til World Zone 20,999,99
Til World Zone 30,9912,99

Kan man sende SMS med xplora?

Selv om XPLORA 5 Play kan motta tekstmeldinger fra kontakter, er klokkeskjermen for liten til og med til at barnets småfinger kan skrive på den. Av denne grunn er det ikke mulig å sende SMS fra klokken.

Hvordan åpne SIM-kort på xplora?

Åpne SIM kort luken på baksiden av XPLORA 3S, i retningen som tegningen viser. Plasser NANO SIM kortet opp i SIM dekselet, slik at du ser den blanke siden av SIM kortet. NB: Ikke sett dette rett inn i klokken. Lukk SIM dekselet (kan være litt tregt).

Hvordan vet jeg mitt xplora telefonnummer?

Ved aktivering av ditt abonnement vil du få bekreftet ditt Xploranummer. Du vil også motta en e-post med bekreftelse på aktiveringen hvor du vil kunne se ditt Xploranummer.

Hvilket nett bruker xplora?

Mobilabonnement med full Telenor-dekning

XPLORA er på Telenor Norges nettverk, som har raskest gjennomsnittlig nedlastningshastighet på 4G-enheter, sammenlignet med verdens fremste operatører.

Kan xplora brukes i utlandet?

Ja. Som en vanlig mobiltelefon kan XPLORA brukes i utlandet med normale roamingsatser.

Er det begge foreldre kan ha XPLORA app?

Vi får mange spørsmål om begge foreldre kan ha sin egen app. Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Kan man bade med XPLORA klokke?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn andre klassifiseringer. Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORAklokkene.

Hva er forskjellen på xplora 4 og 5?

De største forskjellene

I tillegg har X5 en annen versjon av Qualcomm chip-set (en microchip som finnes i de fleste telefoner). Microchipen medfører at X5 er 1mm tykkere, X4 er litt tynnere. Den nye microchipen gir utviklerne våre bedre marginer, og X5 er forberedt for flere nye tjenester som skal lanseres utover 2021.

Hvor mye koster xplora 5?

Den billigste prisen for Xplora 5 Play akkurat nå er 1 490 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Smartklokker med en gjennomsnittlig vurdering på 4.3 av 5.

Leave a Comment