Hvor er det best å reise i desember?

Hvor er det best å reise i desember? I desember er Thailand aller varmest og svært populært! Andre varme og solrike reisemål med temperaturer rundt 30 grader er Mexico, Mauritius, og Sri Lanka. Hvis du ikke vil reise så langt, er Kapp Verde og Kanariøyene også varme steder i desember.

Hvor er det best å reise i julen?

Topp 7 destinasjoner for reise i julen
  1. Myanmar. Myanmar var på første plass når vi listet opp årets reisemål, og ikke uten grunn.
  2. Sør-Afrika. Sør-Afrika er en herlig destinasjon som kan besøkes året rundt, men den absolutt beste sesongen er fra ca.
  3. Costa Rica.
  4. Brasil.
  5. Filippinene.
  6. Colombia.
  7. Sri Lanka.

Hvor i Spania er det varmest i desember?

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har deilig vær året rundt. Desember har årets mildeste gjennomsnittstemperatur med mellom 20 og 22 grader. Varmest er det på turiststedene i de sørlige delene av Gran Canaria og Tenerife.

Hvor er det best å reise i desember? – Related Questions

Hvor varmt er det i Portugal i desember?

Temperaturer
DagtemperaturSoltimer pr. dag
oktoberDagtemperatur 20°cSoltimer pr. dag 9h
novemberDagtemperatur 15°cSoltimer pr. dag 7h
desemberDagtemperatur 12°cSoltimer pr. dag 6h
Kilde: SMHI. Avvik kan forekomme.

Er det varmt på Gran Canaria i desember?

I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Hvor på Gran Canaria er det varmest på vinteren?

den sørlige halvdelen av Gran Canaria er været generelt best, og her er temperaturen ofte opp til fem grader høyere enn på den nordlige delen av øya. Den store forsklellen skyldes fjellene midt på øya, og fenomenet sees også på de andre kanariske øyene.

Hvor varmt er det i Kanariøyene i desember?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
oktoberDagtemperatur 24°cNattetemperatur 21°c
novemberDagtemperatur 22°cNattetemperatur 20°c
desemberDagtemperatur 21°cNattetemperatur 18°c
Kilde: SMHI. Avvik kan forekomme.

Når er det finest vær på Gran Canaria?

Sommer – juni, juli og august. Dette er den varmeste tiden på året på Gran Canaria med en gjennomsnittstemperatur på 26 grader, og august er historisk sett den varmeste måneden. Men selv midt på sommeren er luftfuktigheten veldig lav, noe mange setter pris på.

Når er solen sterkest på Gran Canaria?

Ikke gå ut midt på dagen

Du kan halvere UV-mengden på den måten, forklarer Christensen. Sola er på sitt sterkeste mellom klokka 12 – 15.

Er det varmest på Tenerife eller Gran Canaria?

Den varmeste Kanariøya året sett under ett, er uten tvil Tenerife. Det er den største øya på Kanariøyene, og den sovende vulkanen Teide ligger også her. Tenerife er på det varmeste i august, så hvis du planlegger å besøke øya, og du vil besøke den på det varmeste, må du ta turen rundt denne tiden.

Når er det regntid på Gran Canaria?

På Gran Canaria, denne sirkelformede øya som tilhører øygruppen Kanariøyene, er klimaet subtropisk langs kysten – og det betyr at det er veldig mildt og solrikt mesteparten av året. Man har derfor milde og våraktige vintre og varme og solrike sommere. Det er også lite nedbør, spesielt i perioden oktober til mars.

Kan man bli brun selv om det er overskyet?

Skyer er ingen hindring for solen! Du bør beskytte deg mot solen, selv om den gjemmer seg bak skyene. SMØR DEG: Det kan være lurt å smøre seg selv om det er skyer på himmelen.

Blir man brun av å bruke solfaktor 50?

Ja, man blir brun selv om man bruker faktor 50. Det kan ta lenger tid, men man blir brun. Det kan være lurt å se hva som står på solkremen for noen av de med faktor 50 heter sunblock. Da er det midler i solkremen som blokkerer UV-stråler og da vil man ikke bli brun.

Kan man få D vitamin gjennom vindu?

Selv om stort sett alt av UVB blokkeres av vinduer, kan en brun farge fortsatt oppnås via den UVA-strålingen som trenger gjennom glasset. Det krever bare lengre tid. Sollys setter også i gang kroppens produksjon av D-vitamin, men her er du nødt til å bevege deg utendørs.

Kan man sole seg gjennom et vindu?

FAKTA: Ja, man kan faktisk bli solbrent gjennom et vindu. Glass filtrerer kun bort en av type ståling, UVB- stråler, mens UVA- stråler kommer seg gjennom skylaget, vanlige vinduer og glass.

Kan man bli brun gjennom klær?

MYTE: Du kan ikke bli solbrent gjennom klærne.

De fleste klesplagg gir deg en naturlig solbeskyttelse, men beskyttelsen avtar når klærne blir våte. Klær med lyse farger og nette stoffer gir enda mindre beskyttelse enn mørke og tette plagg.

Blir man mindre brun av å bruke solkrem?

Mange tror at om man bruker høy solfaktor så blir man ikke brun, og dette er heldigvis ikke riktig. Man blir brun selv om man bruker solfaktor, men melaninproduksjonen blir mer kontrollert og brunfargen blir jevnere.

Blir man brun under en parasoll?

Brun under parasoll

Du blir brun også under parasoll, og dette er en farge som blir sunn og varig. Ta med i betraktningen at solen reflekterer fra både sjøen og sanden. For store doser med UV-stråling kan forårsake skader på hornhinnen.

Blir man brun sent på dagen?

Man kan bli litt brun, for sent på ettermiddagen er det fremdeles mye UV-stråling tilstede. Særlig er det mye langbølget stråling, UVA, tilstede når solen står lavt på himmelen. Denne strålingen forårsaker ikke solforbrenning veldig effektivt, men kan fremdeles være kreftfremkallende og svekke immunsystemet.

Leave a Comment