Hvor har ice butikker?

Velkommen innom en av våre butikker på Sandvika, Gulskogen, Ski, Storo eller Strømmen Storsenter. Vi er alltid klare for å hjelpe deg enten du er på jakt etter ny mobil, service på en du allerede har, eller om du trenger nytt tilbehør til telefonen din.

Er ice norsk?

Ice er eid av Lyse AS, et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, telekommunikasjon og infrastruktur.

Hvor god dekning har ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Alltid på nett med andre ord, med det beste fra to verdener.

Hvor har ice butikker? – Related Questions

Er ice bedre enn Telenor?

Denne mobiloperatøren har Norges beste mobildekning i 2022

Best mobildekning 2022 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor.

Er ice det samme som Telia?

Konkurrenten Ice, som bygger ut Norges tredje mobilnett, har nemlig inngått en ny avtale med Telia. Selskapet leier tilgang hos Telia der de selv ikke har dekning, men grunnet en ny myndighetsregulering av Telenor har Ice klart å forhandle ned takstene dramatisk.

Hva er Ice+ dekning?

ice+ er Norges nye mobilnett. Det eneste mobilnettet som lar deg ringe med HD kvalitet uansett hvem du ringer til i Norge. Nettet klargjøres også for fremtidens 5G. Skulle du befinne deg i et område utenfor ice+ blir du automatisk koblet på Telia sitt mobilnett uten ekstra kostnad.

Hva er god dekning?

Signalstyrker på -60 til -90 dBm betyr at du har noenlunde god signalstyrke. Vi opplever selv rundt -80 til -85 her på vårt kontor i Oslo sentrum (signalstyrken utendørs er bedre enn innendørs). Får du -100 eller dårligere, risikerer du å miste signalet.

Har ice net 5G?

Derfor bygger vi et 5G-nett i verdensklasse, med overlegen kapasitet og hastighet – uansett hvor i landet du befinner deg. Nå er vi i gang med å oppgradere 3200 av våre basestasjoner, samtidig som vi bygger rundt 3900 nye. Resultatet blir et nett som dekker både dagens bruk og morgendagens muligheter.

Hva er forskjellen på ice og Ice+?

mobilnett. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Hvorfor står det Telia når jeg har ice?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia. Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Er ice solgt?

Nå har de kjøpt alle aksjene i mobiloperatøren Ice. Fredag formiddag kom meldingen om at industrikonsernet Lyse kjøper mobiloperatøren Ice. Ifølge en pressemelding er målet at selskapene skal bidra til at alle i Norge får tilgang til høyhastighetsnett.

Hvem kjøper ice?

Lyse har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i ICE Group Scandinavia Holding AS. Lyse har inngått avtale om kjøp av mobiloperatøren Ice. Oppkjøpet av Ice vil etablere Lyse som en fullverdig teleoperatør og vil medføre en forsterkning av den samlede telekominfrastrukturen i Norge.

Hvor mye koster Ice i måneden?

Hvor mye data trengs? Prøv Oss abonnement, 99 kroner per måned. 1 GB abonnement, 149 kroner per måned. 3 GB abonnement, 199 kroner per måned.

Kan man bruke Ice i Sverige?

Hva koster data i EU og EØS? Med bedriftsabonnement fra ice kan du ringe hjem til Norge, internt i EU, EØS og Færøyene, og i tillegg sende SMS og MMS, og bruke mobildata uten at det koster deg noe ekstra.

Kan jeg bruke ICE i England?

Du kan med andre ord ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata i EU og EØS, uten å bekymre deg for regningen. Du kan også ringe internt i EU/EØS uten ekstra kostnad. Vi inkluderer Færøyene og Storbritannia (unntatt Jersey, Guernsey og Isle of Man) i vår EU sone.

Er det gratis å ringe i EU?

Reglene innebærer at brukerne ikke skal betale ekstra for samtaler, SMS eller datatrafikk når de er på reise i andre EU/EØS-land.

Skal dataroaming være på i Norge?

Sørg for at dataroaming er på

Vi anbefaler derfor at du har dataroaming aktivert når du er i Norge for å få best mulig dekningsforhold. Gå til Innstillinger. Velg Mobilnett. Aktiver Mobildata ved hjelp av bryteren på siden.

Hvorfor funker ikke ice?

Dersom du opplever problemer med dekningen, og det ikke står oppført driftsmeldinger, så kan du lese mer om feilsøking på våre kundeservice-sider eller ringe oss på telefon 21 00 00 00.

Hvor mye koster ice SIM-kort?

Nytt SIMkort kan enkelt bestilles på Min Side eller i ice-appen, helt gratis.

Leave a Comment