Hvor kan jeg kjøpe Universal gavekort?

Hvilke butikker kan jeg bruke gavekort på?

Kan gavekortet brukes i alle butikkene på kjøpesentrene? Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Eventuelle avvik finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

Hvor fungerer Dittgavekort?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Olav Thon Gruppen, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels og alle restaurantene i Resthon.

Kan man få penger fra gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Hvor kan jeg kjøpe Universal gavekort? – Related Questions

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort er ikke lovregulert og det er derfor selgerens avtalevilkår som er styrende for hvilke rettigheter du har. Vanligvis står det på selve gavekortet når det går ut på dato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Hvor lenge varer et gavekort?

– Et gavekort er etter loven gyldig i tre år, med mindre det står en annen utløpsdato på kortet, sier Pia Cecilie Høst, som leder forbrukerdialog hos Forbrukerrådet.

Kan man bruke gavekort på salg?

Kan man bruke gavekort på salg? Gavekortet kan ikke brukes på salg. En av fordelene med gavekort, sammenliknet med en gave, er at mottakeren har mulighet for å gjøre et spesielt godt kjøp i sammenheng med salg. Denne fordelen forsvinner om gavekortet ikke kan brukes på salgsvarer.

Hvor mange gavekort blir ikke brukt?

Dessverre er det mange som får gavekort som aldri blir brukt. Ifølge Ole Honningdal Grytten, professor ved Norges Handelshøyskole og rådgiver for Norges Bank, kan det være snakk om så mange som 20 prosent som ikke bruker gavekortene sine. Og det blir store beløp i løpet av ett år.

Er gavekort et verdipapir?

Gavekortet kan ikke erstattes med kontanter. Gavekortet er et “verdipapir” som du bør ta godt vare på. Kortet er ikke knyttet til en person, men kan brukes av hvem som helst.

Hvor kan alt i ett gavekort brukes?

Altiett gavekortet kan brukes i alle butikker og spisesteder, bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten.

Har Vinmonopolet gavekort?

Vi selger også gavekort

Du får også kjøpt fysiske gavekort i alle våre butikker. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Kan man bruke ditt gavekort på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i tre år fra utstedelsesdato. De kan benyttes både på nett og i våre varehus.

Kan man kjøpe gavekort på Kiwi?

Bestill og aktiver gavekortet enkelt på nett. Slik gjør du det. Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på.

Er KIWI billigere enn Coop Extra?

Hvis du er litt fysen på Castello Blå, så kan du også få kjøpt dette i alle de nevnte dagligvarebutikkene. Kiwi, REMA 1000 og Coop Extra skal alle ha samme pris (28,90,-), mens prisen er 33,50,- og 31,90,- hos henholdsvis Spar og Coop Mega.

Hvilke gavekort selges på Coop?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Coops gavekort finnes med verdi 250, 500 og 1000 kroner.

Hvilke gavekort kan brukes på Elkjøp?

Elkjøp Gavekortkan brukes i alle varehus
  • Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no.
  • Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner.
  • Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp.
  • Gavekortet kan benyttes både i butikk og online.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet.

Kan Presentkort brukes på Ikea?

Gavekort og tilgodebevis kan brukes på alle IKEA-varehus i:

Hvis gavekortet brukes i andre land, belastes et gebyr på 3 % for valutaveksling.

Kan man bruke presentkort på jula?

Kan man bruke presentkort på jula? Med gavekortet kan mottakeren velge selv blant 15000 produkter i Julas brede sortiment for hjem, husholdning og fritid. Kortet gjelder både i varehus og her på vår hjemmeside.

Har Biltema gavekort?

Tradisjonelt gavekort

I våre varehus kan du kjøpe gavekort i tradisjonell, fysisk form, og lade med et valgfritt beløp. Du får selvfølgelig med et flott omslag til gavekortet. Gavekortet er gyldig i 12 mnd og det kan ikke byttes inn mot kontanter. Gavekortet kan lades med en verdi mellom SEK 100 og SEK 5000.

Leave a Comment