Hvor kjøpe Grans julebrus?

Grans tradisjonsrike julebrus. God på pris og god på smak, slik all Grans brus har for vane å være. Kommer i 1,5 L flaske og 0,33 L boks. Tilgjengelig i alle REMA 1000 butikker.

Hva smaker Grans julebrus?

Grans julebrus (1,5l) 7 poeng

Ganske ren duft av bringebær.

Hva er den beste julebrusen?

Norges beste julebrus: CB Julebrus

Til stort sjokk for deltakerne i testen som både var fra Innlandet og Trøndelag så ble det Sørlandet som stakk av med seieren. Christianssand Bryggeriet ble åpnet i 1856, og varemerket er eid av Hans Borg Bryggerier.

Hvor kjøpe Grans julebrus? – Related Questions

Hva er den mest solgte julebrusen i Norge?

Det er julebrusen Hamar og Lillehammer som er aller mest populær i Norge. I 2021 ble det produsert 7 millioner liter av denne, mens det til sammenligning ble produsert 1,5 million liter av Dahls.

Er eventyrbrus og julebrus det samme?

I 1987 ble julebrusen erstattet med Eventyrbrus, og finner i dag veien tilbake til butikkene kun i juletiden.

Hva er best brun eller rød julebrus?

Rød selger best

Og den røde selger best, ifølge Anette Karlsen, kommunikasjonsansvarlig i Hansa Borg bryggerier. – Sammenligner vi halvlitersboksene, selger den røde 50 prosent bedre enn den gylne, sier Karlsen til Dagbladet.

Hvilken farge julebrus kom først?

Da julebrusen dukket opp på det norske markedet på slutten av 70-tallet, kom den allerede da i to farger; rød og brun. – Bryggeriene begynte å produsere julebrus på slutten av 1970-tallet for å ha et alkoholfritt alternativ til jul og til juleøl.

Har de julebrus i USA?

Til tross for at USA er brusens hjemland, så har de jo ingen julebrustradisjon, sier Stenberg, som kan love at seriens anslag blir bra.

Hva er den første julebrusen?

Den første julebrusen i Norge ble etter alt å dømme laget av bergensselskapet Hansa i 1970. Deretter fulgte Hamar og Lillehammer utpå 70-tallet. Den første julebrusen fra et Oslo-bryggeri kom i 1984.

Hva er den mest kjøpte brusen?

Den mest solgte brusen er Coca-Cola, mens det i Norge er Pepsi Max som er mest solgt.

Hvor mange typer julebrus finnes det?

5. Julebrus er ikke bare julebrus – faktisk finnes det i dag over 36 forskjellige sorter julebrus, skriver VG+. 6. De vanligste julebrusene er enten røde eller brune i fargen, men det finnes også varianter som er rosa, gulbrune eller oransje.

Hvor gammel er Dahls julebrus?

Dahls julebrus fra Trondheim

Siden 1979 har E.C. Dahls bryggeri i Trondheim tappet julebrus. Gyllenbrun farge og julekrydret lett smak.

Er julebrus sunt?

– Ikke sunt uansett

Ernæringsfysiolog Lise von Krogh opplyser at julebrusen er så å si lik vanlig brus når det gjelder sukkerinnhold. – Det er ikke direkte farlig å drikke et glass brus nå og da. Det er noe med hvor mye og ofte du drikker som har noe å si.

Hvem eier EC Dahls?

Dahls bryggeri er et bryggeri med hovedsete i Trondheim. Bryggeriet ble opprettet av Erich Christian Dahl i 1856. I dag eies E. C. Dahls av Ringnes.

Er julebrus vegansk?

Dahls julebrus, Grans, Lerum, Sørlandets, Hamar/Lillehammer, Borg, Rudolf og Nissen og Aass julebrus er bekeftet vegansk.

Hvorfor ull ikke er vegansk?

Ull er ikke vegansk fordi det er et resultat av utnytting av et dyr, altså sauen. Vi holder den fanget og avler den frem for å produsere mer ull enn den trenger selv, og det er ikke vegansk.

Hvor mye julebrus drikker vi?

I gjennomsnitt drikker vi nordmenn nemlig omtrent 3 liter julebrus hver!

Når kom rød julebrus?

1970 var året da Hansa Julebrus kom for salg i handelen for første gang – rød i fargen, med deilig smak av bringebær.

Hvilken smak er Villa?

Villa er en frisk brus med rund og søtlig smak. Den er en utmerket tørsteslukker som passer til alle anledninger.

Leave a Comment