Hvor lang er flyturen til Hellas?

Hvor mange timer med fly fra Norge til Hellas?

4 timer fra Oslo Lufthavn (OSL).

Hvilke flyselskap flyr til Hellas?

Hvilke flyselskaper tilbyr direktefly til Hellas? Norwegian, Aegean Airlines, Flyr AS, Scandinavian Airlines og Norwegian Air Sweden flyr alle direkte til Hellas.

Hvor mye koster fly til Hellas?

SAS flyr til Athen, Khaniá, Kreta, Rodos og Thessaloniki i Hellas.

Fly til Hellas.

Hellas Heraklion Kreta
des.5322
jan.3151
feb.3151
mars2199

Hvor lang er flyturen til Hellas? – Related Questions

Er det billig å bo i Hellas?

Er Hellas et dyrt land? Prisene på grunnleggende produkter i Hellas er lavere enn i Norge. Du må betale 1.86 ganger mindre for shopping i Hellas enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Hellas utvalg fra: 567 NOK (54 EUR) i herberge til 797 NOK (76 EUR) i 3-stjerners hotell.

Når er det varmt i Hellas?

Hellas – Vær og temperatur

Været i Hellas er ikke som uventet varmest i juli og august. Da er det deilige drøyt 30 grader om dagen i hele landet og på topp finner vi Samos. Men varmen kommer allerede i april og blir til november på øyene Kreta, Rhodos og Kos.

Hvilke land er billigst å fly til?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Hvor mye koster et vanlig fly?

Skal -du ha et «vanlig» privatfly må du beregne å starte på 70-100 millioner kroner. Da kan du for eksempel få et fly av merket Bombardier Challenger 350 som er lik flymodell det Petter Stordalens privatfly.

Hvor mye koster en flybillett til Kreta?

629 kr- Fly til Kreta | Finn billige flybilletter med Expedia.no.

Når er det billigst å reise med fly?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig. I en kampanje er det de billigste billettene går først.

Hvordan finner man billig reise?

Slik planlegger du en billigere reise
 1. Planlegg reisen i god tid.
 2. Reis utenom sesongen.
 3. Velg reisemål der du får mest for pengene.
 4. Velg et reisevennlig kredittkort.
 5. Søk etter flybilletter med destinasjon “overalt”
 6. Reis på dager og tider ingen andre vil reise

Hvordan finne billige sydenturer?

8 gode råd om hvordan du finner en billig restplass + 1 bonustips
 1. Søk alternativer.
 2. Velg uspesifisert.
 3. Unngå de mest populære reisemålene.
 4. Kjøp en charterflybillett eller en flybillett med rutefly.
 5. Prisovervåkning av restplasser.
 6. Reis når ingen andre gjør det.
 7. Reis på kortest mulig varsel.
 8. Hent vår app for restplasser.

Er Travellink sikkert?

Det snart 15 år lange samarbeidet med Travellink har han ingenting å utsetja på. Hos Forbrukarrådet har dei ei heilt anna oppfatning. Totalt har dei registrert 260 førespurnader på Travellink. 160 er registrert i år.

Hva skjer hvis man ikke rekker neste fly?

Har du en billett som består av flere flyvninger, og en av dem er så forsinket at du ikke rekker den påfølgende flyvningen, har du rett til en alternativ flyvning. Hvis den gjør at du ankommer endelig destinasjon mer enn 3 timer senere enn planlagt, vil du ha rett til kompensasjon.

Er Kiwi com trygt?

Så med andre ord: Vi kan verken anbefale eller fraråde å kjøpe billetter fra Kiwi. Hvis du er i tvil, kan det være lurt å følge magefølelsen og undersøke om du kan kjøpe de samme billettene direkte fra flyselskapene i stedet.

Hvem eier Travellink?

Travellink kan fremstå som norsk. SAS var også en av grunnleggerne, men solgte seg ut for over 15 år siden. Eieren i dag er det spanske selskapet Edreams Odiego. Det spanske konsernet driver en rekke lignende nettsider.

Hvem eier TUI fly?

TUI Norge
BransjePakketur, reisebyrå
Etablert15. februar 1977
Forgjenger(e)Star Tour Norge
Morselskap TUI AG

Hvem eier Escape Travel?

Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo. Selskapet ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Er Travellink et reisebyrå?

Travellink – et reisebyrå i særklasse | Informasjon om flyreiser. Travellink – et reisebyrå i særklasse 1 svar Du som skal bestille en flyreise har mange muligheter. Du kan bestille direkte hos en av flyselskapene, eller du kan bestille via en av mange reisebyråene på Internett.

Når kan jeg reise med fly etter Covid?

Hvis du har hatt et mildt tilfelle av covid-19 og er behandlet på sykehus eller har fått intensivbehandling, kan du fly med oss hvis du ikke har hatt feber eller luftveissymptomer de siste 48 timene før flyavgangen. I tillegg må det ha gått minst 14 dager siden de første symptomene på koronavirus.

Leave a Comment