Hvor lang flytur til Kypros?

Hvem flyr direkte til Kypros?

TUI fly Nordic, Norwegian, Scandinavian Airlines og Norwegian Air Sweden flyr alle direkte til Kypros.

Hvordan fly til Kypros?

Du kan fly til Kypros direkte fra Oslo/Gardermoen med Norwegian, og fra Bergen/Flesland med Novair. Du lander da i Larnaca, som ligger på sørkysten av øya. Billige flybilletter til Kypros kan du også finne fra andre flyplasser i Norge, men da må du beregne en mellomlanding.

Hvor lang flytur til Kreta?

Flytid til Kreta

Det tar 4 timer og 10 minutter å fly fra Oslo til Kreta. Finn en reise til Kreta her!

Hvor lang flytur til Kypros? – Related Questions

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hvor mange timer tar det å fly fra Norge til Hellas?

4 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Chania Flyplass i Hellas.

Hvor lang tid tar det å fly til Kreta fra Gardemoen?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til Kreta Chania? 4 timer og 9 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til Kreta Chania.

Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Hellas?

Informasjon om fly fra Norge til Hellas

Den raskeste flyvningen fra Norge til Hellas tar 3t 20m.

Hvor mange timer tar det å fly til Hellas?

Den kjappeste flyvningen til Hellas fra Norge tar 11t 20m (Oslo Gardermoen til Athen Eleftherios V.). Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Hellas, deriblant Ryanair og Wizz Air.

Hvor lang flytid til Santorini?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til Santorini (Thira)? 4 timer er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til Santorini (Thira).

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Thailand?

Den raskeste flyvningen fra Norge til Thailand tar 14t 45m.

Hvor lang tid tar det å reise til Egypt?

Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter. Det er som regel alltid en mellomlanding på flyvningen til de ulike destinasjonene i Egypt.

Er det trygt å reise til Marokko?

Det er generelt lite kriminalitet i Marokko. På turiststeder, offentlig transport og i storbyer bør man likevel ta forholdsregler for å unngå lommetyver. Det er ulovlig å ta bilder av politi / sikkerhetsstyrker i Marokko.

Kan man bruke euro i Egypt?

Betalingsmiddel er Egyptisk pund (1 EGP = 1,05 NOK). Egyptiske pund kan ikke veksles utenfor Egypt derfor lønner det seg å medbringe enten USD eller Euro. Kredittkort kan brukes som betalingsmiddel i større butikker og restauranter.

Er Egypt dyrt?

Er Egypt et dyrt land? Prisene på grunnleggende produkter i Egypt er lavere enn i Norge. Du må betale 3.35 ganger mindre for shopping i Egypt enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Egypt utvalg fra: 162 NOK (410 EGP) i herberge til 348 NOK (881 EGP) i 3-stjerners hotell.

Kan man drikke alkohol i Egypt?

Alkohol: Alkohol kan nytes på utvalgte restauranter, barer og hoteller med lisens for alkoholservering. For øvrig er det forbudt å innta alkohol i det offentlige rom og man kan bli arrestert og/eller bøtelagt for dette. Noen restauranter lar deg ta med egen alkohol mot korkavgift.

Hvor varmt er det i Egypt i mars?

Egypt årlig vær
MånedTemperaturTørre dager
mars25° / 13°31
april30° / 16°30
mai35° / 20°31
juni37° / 23°30

Er det krokodiller i Egypt?

Tidligere fantes den helt opp til kysten av Midtøsten: til Irak og Israel. Den er relativt nylig utryddet fra Israel. De nordligste forekomstene i dag finnes i det sørlige Egypt, der arten har etablert seg på nytt etter å ha vært utryddet fra Egypt på 1960-tallet.

Hva er farligst krokodille eller alligator?

Alligatorer (Alligator) er en liten slekt med reptiler som inngår i alligatorfamilien (Alligatoridae). De skiller seg fra andre krokodiller gjennom et kortere og bredere hode. Alligatorer er dessuten mindre aggressive enn krokodiller overfor mennesker.

Leave a Comment