Hvor lang tid tar toget fra Oslo til Bergen?

Toget mellom Oslo og Bergen tar car 7 timer. Bergensbanen starter på Oslo S og ender på Jernbanestasjonen i Bergen.

Hvilket spor går toget fra Oslo til Bergen?

Oslo S – Bergen, Bergensbanen F4.

Hva koster nattoget til Bergen?

Den største nyhetene er at det nå blir billigere å kjøpe sovekupé på nattoget. Før kostet det fra 1199 kroner for en person og 1448 kroner for to personer. Med de nye prisene betaler du kun 599 kroner for en og 959 kroner for to studenter, dersom du velger å kjøpe en billetten som ikke kan refunderes.

Hvor lang tid tar toget fra Oslo til Bergen? – Related Questions

Når er nattoget fra Oslo i Bergen?

Velkommen til nattog fra Oslo til Bergen: Regiontog 605.

Nattog OsloBergen. Regiontog 605 (RT 605)

StasjonAnkomstAvgang
Voss (Stasjon)05:2605:29
Dale (Stasjon)05:5605:58
Arna (Stasjon)06:37
Bergen (Stasjon)06:49

Hva koster sovekupe Bergen Oslo?

Pris for en sovekupé er 950 kroner, uavhengig av antall personer som benytter kupeen. Det er tillatt å reise opp til fire personer i en kupé (to voksne og to barn under 6 år). Reiser du med barn på 6 år eller eldre må de ha egen sengeplass.

Hvor mye koster det å kjøpe togbillett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Er det honnørrabatt på Flytoget?

Reisende med honnørkort og reisende over 67 år reiser til halv pris. Ved reiser med ledsager, reiser ledsager gratis mot fremvisning av gyldig nasjonalt ledsagerbevis utstedt av kommunen og trenger ikke billett. Reisende under 16 år med ledsager, kjøper honnørbillett for sin strekning.

Hva koster det å snike på toget?

Blir du stoppet i billettkontroll og ikke kan framvise gyldig billett, må du betale 1.150 kroner i gebyr, eller 950 kroner hvis du betaler på stedet eller er under 18 år. Dersom du ikke er enig i overtredelsen og gebyret, kan du klage.

Kan man ta tog til Bergen?

Med toget blir Bergensturen enda bedre

Den fantastiske naturen er grunn nok til å velge tog når du skal til Bergen. Bestill billige togbilletter til Bergen i Vy-appen eller her på vy.no.

Kan man ta tog fra Oslo til Göteborg?

Du kommer deg enkelt dit med toget – billig og miljøvennlig! Göteborg er Norges nærmeste storby med et stort utvalg opplevelser, enten du skal på tur med venner, kjæresten eller hele familien. Togreisen fra Oslo S til Göteborg tar ca. fire timer – da har du ankommet sentrum og er klar for å utforske!

Kan man bruke Skyss på Vy?

Hugs å kjøpe billett før du går om bord i toget. Alle Skyss-billettar kan kjøpast både i Vy-appen og i Skyss-appen, i tillegg til vy.no og billettautomatar.

Er Bergensbanen åpen?

Strekningen er stengt for trafikk.

Hvor mye kostet Bergensbanen?

Da Bergensbanen var driftsklar, hadde den kostet 52,5 millioner kroner, like mye som et helt statsbudsjett den gangen. Etter at Stortinget hadde fattet vedtaket i 1894, tok det 15 år å fullføre dette kjempeløftet.

Er det nett på Bergensbanen?

Internett og strøm

Vi gjør oppmerksom på at trådløst internett for tiden ikke fungerer på Bergensbanen, da vi holder på med reparasjon av utstyret i toget. Dersom du ønsker å jobbe på reisen, anbefaler vi at du laster ned dokumenter på forhånd.

Er Bergensbanen fin?

Bergensbanen er kåret til en av verdens vakreste togturer, og den 550 kilometer lange turen mellom Oslo og Bergen tar rundt 7-7,5 timer.

Hvor lang tid tar nattoget til Bergen?

Reisetid: reisetiden er omtrent 7,5 timer. Billettpriser: Prisen per billett starter fra 29 Euro for et sete – og fra 59 Euro for en seng i et sovende rom. Det er en viktigste turistvei. Derfor anbefaler vi å kjøpe billetten din så tidlig som mulig for å få billige billetter.

Hvor stopper toget fra Bergen?

Bergensbanen
Systemenkeltsporet, elektrifisert bane
UtgangsstasjonRoa stasjon
Endestasjon Bergen stasjon
Antall stasjoner17

Er det stikkontakt på Bergensbanen?

På tog på strekningen Oslo–Bergen er det strømuttak ved alle seter. Sovevogner har strømuttak i alle kupeer. Strømuttakene er 230V.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Leave a Comment