Hvor ligger Stena Line i Oslo?

Oslo Frederikshavn fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line.

Hvilke båter går til Danmark?

Ferger til Danmark
  • DFDS Seaways; Ferge fra Oslo til København;
  • Color Line; Ferge fra Larvik til Hirtshals;
  • Fjordline;
  • Ferge fra Gøteborg til Frederikshavn; Overfarten tar kun 3 timer og 15 minutter med Stena Jutlandica og Stena Danica mellom Gøteborg og Frederikshavn.
  • Ferge fra Varberg til Grenå;

Hvor mye koster en billett til danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Hvor ligger Stena Line i Oslo? – Related Questions

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Kan man betale med euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Hvor mye koster en tur til København?

17,000 NOK (12,000 DKK) for en uke med komfortabelt opphold i København. 48,000 NOK (34,000 DKK) for en uke med luksus ferie i København.
Varighet
1-dagers tur
Nomad stil2,500 NOK
Budsjett reiser3,900 NOK
Mellomtoner7,100 NOK

Kan man ta danskebåten uten pass?

Må jeg ha med pass? Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Kan du ta danskebåten uten pass?

Reise i Norden

Det er passfrihet i Norden. Norden består av landene Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island. Når du passerer grensen, kan du bli bedt om å dokumentere at du er nordisk borger. Derfor anbefaler vi at du har med pass, ID-kort eller gyldig førerkort på reiser mellom de nordiske landene.

Kan førerkort brukes som ID-kort?

Sikkerhetssjef Kurt Thomassen i Meny viser til følgende aksepterte dokumenter: gyldig bankkort med bilde, førerkort (både norske og europeiske), pass, IDkort (norske og europeiske), Forsvarets og Postens IDkort, utlendingspass og reisebevis for flyktninger.

Kan man drikke vann på danskebåten?

Vannet i Danmark er underlagt strenge restriksjoner, ikke minst fordi mye av det er renset, så det er generelt helt trygt å drikke det. I hvertfall så lenge det kommer ut av springen.

Hva koster pass i 2022?

1.000 kroner. Søknadsgebyret er det samme for barn og voksne.

Er ID-kort nødvendig?

Nasjonalt IDkort er et identitetsbevis som du kan bruke når du har behov for å legitimere deg. Det er bare norske statsborgere som vil kunne søke om dette foreløpig, og det er frivillig å ha et nasjonalt IDkort.

Kan man reise med utgått pass?

Norske borgere som ikke har fått fornyet passet sitt etter pandemien, kan frem til 31. desember 2022 reise til Tyskland, Island, Estland og Portugal med sitt utløpte pass som legitimasjon. Ordningen innebærer at personer over 16 år kan legitimere seg med pass som utløp mindre enn tre år før innreise.

Kan man reise uten pass i Norge?

Du trenger ikke pass for å reise innenlands. Det står imidlertid både på SAS og Norwegian sine nettsider at man må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde for å reise med dem. Siden du er 15 år er det bankkort med bilde, ID-kort og pass som vil være aktuell legitimasjon for deg.

Kan man bruke førerkort på mobil som legitimasjon?

Digitalt førerkort er gyldig som legitimasjon dersom du blir stoppet i trafikkontroll. Du kan ikke forvente at det blir godkjent som legitimasjon i andre tilfeller. Bruker du det digitale førerkortet når du er ute og kjører, må du huske å ha strøm på telefonen til hele kjøreturen, og skjermen må være lesbar.

Hvor lang ventetid er det på pass?

På høsten 2022 må man regne med å vente mellom 6 og 8 uker på å få pass etter at det er bestilt. Det er fortsatt lange ventetider for å få time til å bestille pass, spesielt i byer som Oslo, Bergen og Trondheim.

Kan du reise med bankkort?

Formelt sett er det bare pass og nasjonalt ID-kort som er gyldig. Men Politidirektoratet bekrefter overfor Thetravelinspector at norsk førerkort eller bankkort med bilde normalt vil være tilstrekkelig.

Kan man reise uten pass til Spania?

Husk pass/ID-kort med reiserett.

For innreise til Spania kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett (nødpass aksepteres også). Passet/ID-kortet trenger ikke være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Spania. Utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge trenger ikke visum for reise til Spania.

Leave a Comment