Hvor mange så Karpe i Spektrum?

Duoen startet kvelden med en lang omfavnelse, før de filleristet gulvet i Oslo Spektrum. Drøyt ti tusen publikummere fylte opp et utsolgt Oslo Spektrum, for å se hiphop-duoen Karpe sin første av totalt ti konserter. Totalt 100.000 billetter er solgt.

Hvor mye har Karpe Diem tjent?

Årsregnskapet for Karpe Diem AS viser at deres omsetning for pandemiåret 2020 endte på 350.000 kroner – i minus. I skarp kontrast til 2019, da de omsatte for 28,7 millioner. Driftsresultat før skatt for 2020 endte på 3,86 millioner i minus for det største av Karpes selskaper, mot 3,46 millioner i pluss året før.

Hvor i Oslo er Karpe fra?

Oslo
Karpe / Opprinnelse

Oslo er Norges hovedstad, minste fylke i areal og mest folkerike by. Fylket og bykommunen ligger i det sentrale østlandsområdet, innerst i Oslofjorden. Oslo kommune har 707 531 innbyggere. Sammen med deler av elleve nærliggende kommuner har Oslo som tettsted en befolkning på 1 064 235 per 1. januar 2022.

Wikipedia

Hvor mange så Karpe i Spektrum? – Related Questions

Er Karpe og Karpe Diem det samme?

I 2018 forkortet gruppen navn fra Karpe Diem til Karpe. Etter navnebyttet har Karpe gradvis blitt mer sjangeroverskridende, og de har kombinert sin rapbakgrunn med det de selv omtaler som diaspora-pop.

Hvor er Karpe Diem oppvokst?

Chirag Rashmikant Patel fra Lørenskog er av indisk opprinnelse, men oppvokst i Oslo. Hans far var flyktning fra Uganda, men er opprinnelig inder, og hans mor er fra Gujarat i India. Han har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo.

Hvor kommer Karpe gutta fra?

De to artistene vokste opp i Oslo. Magdi Abdelmaguid har en far fra Egypt og mor fra Stryn i Sogn og Fjordane, mens Chirag Patel har en far med indisk bakgrunn fra Uganda og indisk mor. Begge holdt på med musikk da de ble kjent i 1998, og i 2000 danna de Karpe Diem.

Hvor er Karpe født?

Karpe Diem er en norsk rapgruppe fra Oslo, og består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (født 3. juni 1984 i Oslo) er oppvokst i Oslo.

Hvor er foreldrene til Karpe fra?

Hans far var flyktning fra Uganda, men er opprinnelig inder, og hans mor er fra Gujarat i India. Han har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo. Duoen møttes første gang i 1998, da begge holdt på med musikk på hver sin kant. I år 2000 dannet de Karpe Diem og begynte å spille konserter sammen.

Hvor mye tjente Karpe på konsertene?

Milliondryss fra konserter

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver.

Hva betalte Karpe for Festiviteten?

Våren 2018 kjøpte gruppa Karpe det gamle praktbygget Festiviteten gjennom sitt selskap Vi er best AS. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel betalte 11 millioner kroner for eiendommen. To år etter at Karpe kjøpte bygningen, holder de fortsatt tilbake én million kroner av kjøpesummen.

Er det aldersgrense på Karpe konsert?

I praktbygget vil det være aldersgrense 18 år og telefonforbud.

Hvor mange billetter er solgt til Karpe konsert?

Over 100.000 billetter er solgt til 10 konserter i Oslo Spektrum. Ingen andre har gjort dette før dere. På lørdag er første konsert. Stresset?

Hvordan få tak i Karpe billetter?

Ticketmaster er eneste offisielle salgskanal for Karpebilletter.

Hvor er det best å selge billetter?

Følgende er våre valg for de fem beste nettstedene for å selge billetter på.

De kan hjelpe deg med å markedsføre eventet ditt, så vel som å håndtere billetter.

  1. See Tickets. Hjemmeside av SeeTickets.
  2. Billetto. Hjemmeside av Billetto.
  3. WeGotTickets.
  4. Ticketlight.
  5. Skiddle.

Hvor mange billetter kan man kjøpe på Ticketmaster?

Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Er det lov å kjøpe billetter av andre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Kan man selge billetter fra Ticketmaster?

Ja. For å kunne selge en billett via Ticketmaster Resale, må du ha fylt 18 år. Du må kunne inngå juridisk bindende kontrakter, ha en Ticketmaster brukerkonto, samt et gyldig kreditt- eller debetkort som er utstedt i ditt navn.

Kan man selge billetter for høyere pris?

Ved større konserter og svært populære idrettsarrangementer er det ofte et tilbud til etternølere og andre interesserte om å få kjøpt billetter til «svartebørspris». Dette salget er forbudt i Norge. ℹ Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Leave a Comment