Hvor mye koster lounge på Gardermoen?

Loungen kan benyttes av alle reisende for NOK 350,-, fra tre timer før avgang med forbehold om ledig kapasitet. Betaling foregår med bankkort eller kredittkort via bankterminal. OSL Lounge har en Premium del som er forbeholdt flyselskaper og enkelte kundeavtaler.

Hvordan få gratis lounge?

Et besøk koster 3000 poeng per person. Dersom du reiser i SAS Plus eller SAS Business og enten er EuroBonus Diamant- eller Gull-medlem – eller har en Star Alliance Business Class-billett – er loungeinngang gratis.

Hva får man på SAS lounge?

Oppsummert er SAS Lounge en enkel og avslappende lounge som byr på et grunnleggende utvalg av mat og drikke. Du får bare øl og vin av alkoholholdige drikkevarer og brus på dispenser.

Hvor mye koster lounge på Gardermoen? – Related Questions

Er mat og drikke gratis i SAS lounge?

Reis ekstra komfortabelt i SAS Plus – få tilgang til blant annet SAS Lounge, SAS Fast Track, prioritert boarding, gratis WiFi, og mat og drikke om bord.

Har SAS gratis kaffe?

Snacks og drikke er tilgjengelig for kjøp om bord på de fleste flygninger, og du finner menyen i setelommen om bord. Kaffe og te er alltid gratis.

Når har SAS sølv tilgang til lounge?

SAS Eurobonus Sølv-medlemmer i loungen

Gjelder i løpet av sommerferien (1. juli 2021 til 15. august 2021) når du har en SAS-flygning.

Kan man kjøpe tilgang til SAS lounge?

Kjøp tilgang til lounge

Hvis Lounge ikke er inkludert i billetten din, kan du kjøpe tilgang til lounge når du reiser med SAS eller Star Alliance. Den enkleste og billigste måten å kjøpe loungetilgang på, er på nett ved bestilling, ved innsjekk eller via SAS App.

Hvor mange poeng koster SAS lounge?

Som kjent har loungene tilgang på mat og drikke, aviser og wifi. Om et enkelt besøk er verdt 3 000 poeng får være opp til den enkelte å bedømme.

Hvordan kjøpe tilgang til SAS lounge?

Kjøp på nett

Hvis du reiser med en SAS Go-billett på en SAS-drevet flygning. Gå til Mine Reiser for å legge til tilgang til lounge til bestillingen din.

Har SAS lounge i Paris?

Loungen ligger som nevnt ved samme gate som SAS flyr fra. Den er veldig liten, og det er meg en stor gåte hvordan alle forretningsreisende skal få plass her i rushtiden.

Hva får man på OSL Lounge?

Navn: OSL Lounge, Oslo Lufthavn, på E/F piren. Fasiliteter: 2 avdelinger for ulike kundegrupper. Begge har sitteområder for hvile, spise og arbeid, gratis wifi, toaletter, dusj, buffetservering av mat og drikke, TV og aviser.

Hvor mye koster Priority Pass?

Prisliste
KortholderAndre gjester
Premium190,-190,-
Platinum190,-190,-
Akademikerne90 kr90 kr
World Elite0,-90,-

Har Norwegian lounge på Gardermoen?

Til USA og Asia. Men fra denne uken får også Norwegians best-betalende langrute-passasjerer tilgang til den såkalte OSL-loungen på Gardermoen, som ligger på en hylle i avgangshallen – rett ved siden av SAS-loungen.

Hva er LoungeKey?

Med LoungeKey får du tilgang til flyplasslounger over hele verden, inkludert Oslo, Bergen og Stavanger. I loungene kan du spise, drikke og slappe av når du er på reise. I appen Mastercard Airport Experiences i App Store eller Google Play finner du alle tilgjengelige lounger med tilhørende fasiliteter.

Hvor mye koster Platinum kort?

*Merk: uttaksgebyr på kredittkort ved uttak i minibank. De fleste banker krever et gebyr på kr 275 – 300 for å utstede bankkort. I Platinum er dette inkludert i prisen for kundeprogrammet. Bankkortet inngår som standard i kundeprogrammet, og det er ingen kostnad for ekstra kort hvis du ønsker å bestille det.

Hvordan få SAGA Gull?

Du må oppfylle ett av disse kriteriene:
  1. Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner.
  2. Samlet husstandsinntekt for samboere/gifte/partnere som er høyere enn 1.500.000 kroner.
  3. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.

Hvor mye må man tjene for å få gullkort?

Hvem kan få gullkort? Du oppfylle ett av disse kriteriene: Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner. Samlet husstandsinntekt for samboere/gifte/partnere som er høyere enn 1.500.000 kroner. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.

Hva er Saga Gold?

Saga Gold MasterCard, også omtalt som Saga Gull, er for tiden det eneste kredittkortet som tilbys gjennom Saga-programmet til DNB. Tidligere kunne man også få Saga Platinum, men utstedelse av nye Platinum-kort er stoppet, så det er kun eksisterende Platinum-kunder som får beholde dette kortet.

Hvordan bli Platinum kunde?

For å bli SAGAkunde må du ha minimum én million kroner i inntekt, eller to millioner kroner i plasserbar formue stående på konto hos DNB. Kortet har flere fordeler, blant annet rabatt hos Avis bilutleie, og rabatt på hele 20 % hos Deloitte Advokater DA.

Leave a Comment