Hvor mye koster taxi i Stavanger?

Taxi fra Sola flyplass til Stavanger/Sandnes sentrum
TaxiselskapPrisoverslag
Miljøtaxi Stavanger373 kroner
Norgestaxi395 kroner
Sola Taxi400 kroner
Randaberg taxi363 kroner

Hva koster taxi til Oslo?

Airport taxi – til/fra Oslo – Oslo Lufthavn Gardermoen
Grunnpris
Sone1-4 passasjerer6-16 passasjerer
Grønn889,-+130/passasjerer
Gul969,-+130/passasjerer
Orange1049,-+130/passasjerer

Hvordan bestille TT drosje?

Slik bestiller du

Du kan bestille ved å ta en taxi på gata eller ta kontakt med taxiselskapet: Follo Taxi: telefon 06485. Norgestaxi: telefon 08000. Oslo Taxi: telefon 02323.

Hvor mye koster taxi i Stavanger? – Related Questions

Hvordan fungerer Taxifix?

Overføringen til ny app skal være enkel. Dere som bruker Taxifix Oslo Taxi vil i disse dager få et pushvarsel som viser som viser hvordan dere overfører profil, turhistorikk og kvitteringer til den nye appen. Overføringen vil skje gradvis i løpet av februar og pushvarselet vil dukke opp når dere åpner appen for bruk.

Hvor mye koster taxi fra Gardermoen til Oslo?

Vår prissjekk viser at taxituren på dagtid fra flyplassen til Oslo sentrum (en tur på ca. 40 min) kommer på mellom 600 kroner og opp til 1400 kroner, avhengig av taxiselskap.

Hvor mye koster taxi fra Drammen til Oslo?

Leveringssteder1-4 pass.9-12 pass.
DrammenOslo Sentrum9701600
Drammen – Kongsberg9701600

Hvor mye koster taxi fra Fredrikstad til Oslo?

Fastpris
Fra Fredrikstad/Sarpsborg9-16 Personer Dagtakst Mandag 06:00 – Fredag 18:009-16 Personer Helg Fredag 18:00 – Mandag 06:00
Til/Fra Halden – Festningen1750,-2300,-
Til/Fra Oslo S – Fergeterminalene3900,-4900,-
Til/Fra Gardermoen4900,-5900,-

Hvilken taxi er best i Oslo?

Oslo Taxi kommer klart best ut på begge punkter, og det er utrolig hyggelig å se at vårt kontinuerlige fokus på kvalitet gir resultater. Det er akkurat dette vi jobber for hver dag! Selskapene som ble sjekket var Christiania Taxi, Oslo Taxi, Taxi 2, Norges Taxi, Bytaxi og Scandinavian Taxi.

Når blir uber lovlig i Norge?

Det nye regelverket skulle egentlig tre i kraft i sommer, men ble utsatt på grunn av coronapandemien. Søndag 1. november trer det imidlertid i kraft, og Uber i Norge melder i en pressemelding at de vil være i tjeneste allerede 2. november.

Hvor mange går det i en maxitaxi?

Maxitaxi er drosjer med kapasitet til 8 passasjerer eller mer. Taksten for maxitaxi økes gruppevis. 5-8 personer (takstgruppe 5), 9-12 personer (takstgruppe 6), og 13-16 personer (takstgruppe 7). Om 1-4 personer bestiller drosje og blir hentet av en maxitaxi er taksten den samme som for liten bil (takstgruppe 1).

Hvor mange har plass i maxi taxi?

En maxitaxi er en bil med plass til 5 passasjerer eller mer.

Er drosje og taxi det samme?

Drosje (fra russisk дрожки, dróžjki – «lett vogn»), også kjent som taxi (fra fransk taximètre, «taksameter»), er et transportmiddel med sjåfør som man kan leie for en bestemt distanse eller for et avtalt tidsrom.

Kan alle kjøre taxi?

Ønsker du å drive drosjevirksomhet, må du ha løyve og du må være næringsdrivende. Som næringsdrivende kan du starte opp et AS eller et enkeltpersonforetak. Du bør sjekke hvilken organisasjonsform som er riktig for deg.

Hvor mye får en taxisjåfør?

På Utdanning.no kan du lese om yrket taxisjåfør . Her kan du se at gjennomsnittslønna er mellom 376 800 og 378 000 kr i året før skatt.

Kan man ha med dyr i taxi?

Alle drosjer er pliktig til å kjøre enhver person som har førerhund. Det er imidlertid opp til den enkelte løyvehaver/sjåfør hvorvidt dyr kan medbringes i drosjen eller ikke av ulike årsaker, med unntak for førerhund.

Hvor mye tjener taxisjåfør i timen?

time: kr . 484,89 som landsgjennomsnitt, eller kr . 17 214 pr . uke (35,5 timer) .

Hva må du ha for å kjøre taxi?

Formelle krav til drosjesjåfører i Norge
  • være fylt 20 år.
  • Må ha hatt førerkort i minimum 2 år sammenhengende.
  • Har bestått teoriprøve og oppkjøring til drosjesjåførkompetanse hos Statens vegvesen – eller YSK for persontransport.
  • Oppfyller helsekravene for persontransport mot vederlag.

Er det lov å drikke alkohol i taxi?

En taxi er et offentlig transportmiddel, derfor kan man bli både bøtelagt og anmeldt dersom man tar med seg alkohol inn i bilen. — Man ønsker å begrense alkoholforbruket og hindre at folk som drikker er til sjenanse, sier politiadvokat Kai Spurkland i Oslo politidistrikt.

Kan taxi nekte å kjøre?

– Det er ingen egne særegler for maxitaxier, det er like regler for alle taxier. Det betyr at om en taxi er ledig og publikum ber om å få ta den taxien, har sjåføren plikt til å ta med publikum, sier direktør i Næringsetaten i Oslo kommune, Gunnhild Haugen. Drosjereglementet for Oslo og Akershus er helt klart.

Leave a Comment