Hvor mye koster Telia abonnement?

Datapakker for Telia Mobil
DataSMS til 1989Pris
1 GB1GB99,-
5 GB5GB199,-
10 GB10GB299,-

Er det noe feil med Telia?

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger.

Hva er det billigste mobilabonnementet?

 • LITE DATA. 2,3/5. iceUng 3 GB fra Ice. 149 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker lite data. For kun 149 kr/mnd har Ice det billigste 3 GB mobilabonnementet i januar.
 • MIDDELS DATA. 3,9/5. Plussmobil 8 GB Basis fra PlussMobil. 195 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker middels mye data.

Hvor mye koster Telia abonnement? – Related Questions

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Hvem bruker Telia sitt nett?

Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Disse mobiloperatørene benytter seg av Telia sitt mobilnett:

 • Telia.
 • Chili Mobil.
 • OneCall.
 • MyCall.
 • Tise Mobile.

Hvilken mobiloperatør er best?

Denne mobiloperatøren har Norges beste mobildekning i 2023

I følge over 5000 omtaler fra ulike sammenligningstjenester og statestikk fra Norsk Kundebarometer, har vi kommet frem til at. Best mobildekning 2023 (I Norge) leveres fra Telenor.

Hvem har det beste mobilabonnement?

Det er begrenset utvalg av mobiloperatører som tilbyr mobilabonnement med fri data, men vi har fortsatt kåret en vinner. Vinneren av beste mobilabonnement med Fri Data i januar 2023 er Happybytes Fri Data til 398,-.

Hvem har best dekning i Norge?

For andre år på rad har Mediehuset TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste mobildekning. Årets test er tidenes mest omfattende . 12 000 km og 1,1 millioner målepunkter. Telia har landets beste mobildekning.

Hvor mye koster mobilabonnement Telenor?

Prisen avhenger av om den som skal bruke abonnementet er over eller under 18 år. Voksen med familierabatt: 449,– /md. Under 18 med familierabatt: 349,– /md.

Er se hvem fra Telenor gratis?

Er Se Hvem inkludert i abonnementet ditt? Fullversjonen av Se Hvem er inkludert i alle våre mobilabonnement for privatkunder. Se Hvem er gratis å laste ned i Google Play eller App Store, men vær oppmerksom på at du må ha fullversjonen av Se Hvem for å få tilgang på Nummeroppslag og Svindelvarsel.

Hvilken operatør bruker Telenor?

Her er mobiloperatørene som tilbyr mobilabonnement med Telenor dekning
 • Telenor Mobil.
 • Fjordkraft Mobil.
 • Gudbrandsdal Energi Mobil.
 • Happybytes.
 • NorgesEnergi Mobil.
 • Nortel.
 • PlussMobil.
 • Release.

Hvor mye er 2 GB?

Hvor mye er 2 GB data? 2 GB data i måneden er heller ikke en pakke rettet mot de som bruker mye mobildata. Det er likevel nok til å surfe på nettet i rundt 80 minutter om dagen, eller bruke sosiale medier i rundt 40 minutter per dag.

Hvor lenge varer 20 GB?

Mye gøy med 20 GB

Du får nemlig 25 timer strømming av VG-TV, 17 timer strømming av NRK nett-TV, 8 timer strømming av Netflix og 177 timer strømming av musikk. Det er viktig å understreke at tallene over beskriver en enkelt tjeneste.

Hva trekker mest GB?

Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Skal du reise bort og vil se på film, kan det være smart å laste ned det du vil se mens du er tilkoblet wifi og se innholdet senere i offline-modus.

Hvor mye mobildata er vanlig å bruke?

Satser
Lese mail4 MBpr. epost
Streaming av musikk50 MBpr. time
Streaming av video650 MBpr. time
Opp- og nedlasting av bilder1.5 MBpr. post
GPS/navigasjon5 MBpr. time

Hvordan spare data på mobil?

Androidmobiler finner du det under «Databruk» og «bruk av mobildata» i «Innstillinger».

Vi har plukket ut fem tips til deg:

 1. Reduser videokvaliteten.
 2. Skru av Wi-Fi-hjelp.
 3. Skru av app-oppdatering på mobilnettet.
 4. Begrens bakgrunnsoppdateringer.
 5. Velg riktig datapakke.

Hva er forskjellen på mobildata og roaming?

Når du reiser utenlands hvor Telia Norge ikke har mobilnett, kan du bruke mobilnettet til en mobiloperatør i det landet du besøker. Dette kalles roaming. All bruk på mobilen i et utenlandsk mobilnett, går under begrepet roaming, mens bruk av mobildata kalles dataroaming.

Hvor mange GB for å se TV?

Å strømme filmer, TV-serier eller direktesendt sport bruker omtrent 1 GB til 1,5 GB per time for vanlig bildekvalitet. Å strømme i HD bruker omtrent 2,5 til 3 GB datatrafikk hver time. Både film, TV-serier og sport bruker like mye per time, for det er kvaliteten på bildet som avgjør mengden datatrafikk.

Hvor mange GB brukes på en fotballkamp?

Én fotballkamp = tre gigabyte

Hvis man skal se en hel fotballkamp på telefonen, krever det opp mot tre gigabyte data. Og da er det fort gjort å bruke opp datamengden man har inkludert i abonnementet ditt.

Leave a Comment