Hvor ofte går Flakk-Rørvik?

Flakk-Rørvik går så ofte som hver halvtime mer eller mindre hele døgnet i ukedagene, noe sjeldnere i helgene.

Hvordan kjøpe billett Flakk-Rørvik?

Kjøp billett for reise med ferge i appen AtB Mobillett. På rute 870, 880, 965 og 985 betaler du med AutoPASS for ferge. Reisende som ikke har AutoPASS eller har registrert seg på ferrypay.no for de rutene det gjelder, vil få tilsendt faktura i posten (merk at det følger et fakturagebyr).

Er det gratis å gå på ferge?

Ein betaler kun for køyretøy. Passasjer er gratis, dette gjelder både dei som er passasjerar i køyretøy og dei som kjem til ferjekaia på andre måtar. Med fergeavtale eller autopassbrikke registrert på kjennemerket får ein rabatt på fergereisa.

Hvor ofte går Flakk-Rørvik? – Related Questions

Er ferge gratis for gående?

Fra 1. juli i år ble det gratis å reise med ferge på strekninger med under 100.000 passasjerer i året. Dermed oppfyller regjeringen deler av lovnadene fra Hurdalsplattformen.

Hvordan betaling på ferje uten AutoPASS?

Utenlandske kjøretøy uten AutoPASS-avtale eller AutoPASS forskuddsavtale må betale med bankkort ved ombordkjøring eller benytte seg av FerryPay. Hvis utenlandske kjøretøy ikke benytter seg av ett av disse alternativene vil de nektes å reise med fergen.

Hvordan kjøpe billett til ferje?

Kjøp enkeltbillett i farte-appen og få rabatt

Du kan enkelt kjøpe fergebillett for person og kjøretøy i Farte-appen. Ved kjøp av enkeltbillett for ferge får du 20% rabatt på voksenbillett og bil opp til 8 m i app. Billettkjøp i appen gjelder ikke som plassreservasjon på fergen.

Hvordan betale på fergen?

FerryPay er en enkel og fakturafri betalingsløsning uten rabatter for kjøretøy som ikke har AutoPASS-brikke eller AutoPASS for ferje forskuddsavtale. FerryPay-avtalen gjelder på alle ferjer i Norge som er med i AutoPASS for ferje-ordningen.

Kan en kjøpe billett på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Kan man betale med vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Kan man gå på toget uten billett?

Det er ditt ansvar at du har en gyldig billett tilgjengelig før du går om bord på toget. Forutsetningen for å kunne reise med toget er at du kan vise gyldig billett ved kontroll. Har du kjøpt billett via mobilen, må denne også være tilgjengelig ved billettkontroll.

Er det lov til å drikke på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Har billettkontroll lov til å holde deg igjen?

27. okt 2022 06:06 Sist oppdatert 31.10.2022 . Dagens lov gjør at vektere som utfører billettkontroller ikke kan holde deg tilbake om du nekter å betale bot og oppgi personalia. Slik regelverket er nå, så er det bare kollektivselskapene selv som fysisk kan holde deg tilbake om du prøver å løpe fra boten.

Kan barn få bot?

Både politi og Statens vegvesen kan ilegge overtredelsesgebyr (bot) for dette. Men som du skriver, er den kriminelle lavalderen i Norge 15 år. Det betyr at du ikke kan bli straffet av politiet og domstolen hvis du bryter loven og er yngre enn 15 år. Et barn under 15 år kan derfor ikke få bot.

Er barn gratis på toget i helgen?

18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. For å bruke grupperabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år.

Leave a Comment