Hvordan avbestille Color Line billett?

Endring/avbestilling av reise: Dersom du har behov for å endre/avbestille, kan du kontakte oss her. Du kan også kontakte kundesenteret vårt på telefon 22944200 . Ha bookingnummeret ditt klart.

Hvor lenge før avgang Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Er det dekning på Color Line?

Det er internettilgang og mobildekning på alle våre skip. Kommunikasjonen går hovedsaklig via satellitt så driftsforstyrrelser kan forekomme. Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM).

Hvordan avbestille Color Line billett? – Related Questions

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Er det politi på Color Line?

Det oppnås blant annet gjennom realistiske øvelser i ønskede omgivelser. Color Line bidrar ved å tilby skip som øvingsarena når forsvaret, politiet, Hovedredningssentralen, kommunene og andre etater øver på håndtering av kritiske situasjoner.

Når kan man gå om bord på Color Line?

Oppmøtetid. Gjester uten bil: senest 1 time før avgang. Gjester med bil: 2 timer før avgang.

Hvor lang tid tar det med Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor mange knop kjører Color Line?

Fakta om Color Fantasy

Skipet har 15 dekk og kan frakte 2 605 passasjerer, 760 biler har 966 lugarer som rommer totalt 2 400 passasjerer med en marsjfart på 22 knop.

Er Color Line norsk selskap?

Color Group AS er morselskapet til Color Line AS og er heleid av O.N. Sunde AS. Det er et norsk aksjeselskap med norsk hovedkontor. Konsernet hadde i 2018 en omsetning på ca. fem milliarder kroner og oppnådde et driftsresultat (EBIT) på 686 millioner kroner.

Hvor høye bølger tåler Super Speed?

Hvor dårlig vær tåler Superspeed? – Superspeed tåler nok mer enn passasjerene, men blir bølgehøyden åtte meter eller mer vurderes innstilling. Store bølger gjør også at vi må redusere farten.

Hvor fort går Super Speed?

MS «SuperSpeed 1»
«SuperSpeed
Dypgående6,70 meter
Toppfart31 knop
Hovedmaskin4 × Wärtsilä 9L46 dieselmotorer
Ytelse4 x 9 000 kW

Er SuperSpeed 1 og 2 like?

SuperSpeed 1 og 2 er ganske like, men det er en ting som er forskjellig. Følger du med på videoen, ser du hva hvis ikke du visste det fra før da.

Hvor mange hestekrefter har SuperSpeed 1?

Til sammenligning har Superspeed 52.000 hestekrefter. Batteripakken på Color Hybrid er på 4700 kilowattimer (kWh). En Tesla har til sammenligning 75 kWh i sin batteripakke.

Hvor mange passasjerer tar Color Line Fantasy?

MS «Color Fantasy» har 966 lugarer, som gir plass til 2 750 passasjerer.

Hvor dypt stikker Color Fantasy?

M/S Color Fantasy og selskapets øvrige åtte skip skal tiltrekke ytterligere hundretusener av utenlandske turister til Norge og dermed forsterke dette bidraget. Skipet er på 75 000 tonn deplasement, er 224 meter langt og stikker syv meter dypt.

Hvor dypt stikker Color Magic?

M/S «COLOR MAGIC»
Lengde o.a.223,70 m
Bredde mld.35,00 m
Bredde største (brovinger)41,40 m
Dybde i riss h.dk9,70 m
Dybde i riss upper dk (7)21,90 m

Hva heter kaptein på Color Line?

Captain Kid er alle barns favorittkaptein! I skoleferiene er han om bord. Han er en snill kaptein med et stort barnehjerte. Han mistet stemmen sin under en stor storm i Sørishavet og kan ikke snakke, men han “snakker” med armer og ben og resten av kroppen.

Hvor mye tjener Color Line i året?

Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Leave a Comment