Hvordan fly fra Oslo til Bangkok?

Den raskeste flyvningen fra Oslo til Bangkok tar 15t 35m. Det er ingen direkte flyvninger fra Oslo til Bangkok. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Gardermoen flyplass – Bangkok Don Muang flyplass og Oslo Torp Sandefjord flyplass – Bangkok Suvarnabhumi flyplass.

Hvor mange timer fly fra Oslo til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvor lang tid tar det å reise til Bangkok?

I tillegg har vi lagt til et antall minutter til å lette fra Oslo Gardermoen Flyplass og til å lande i Bangkok Suvarnabhumi Flyplass. Resultat: En samlet flytid på Ca. 11 timer .

Hvordan fly fra Oslo til Bangkok? – Related Questions

Når på året er det best å reise til Thailand?

Den kjølige tiden: november – februar

Dette er den mest populære perioden for reiser til Thailand. Du trenger ikke være redd for å fryse, selv om thailendere kanskje synes at det er litt kjølig. Temperaturen i den «kjølige» tiden kan nemlig ofte komme opp i 30 grader eller mer.

Hva bør man unngå å gjøre i Thailand?

Thailand: Dette må du IKKE gjøre
 • Ikke vær høylydt eller brautende.
 • Ikke bli hissig dersom du kommer opp i en situasjon som irriterer deg (en høy restaurantregning, innpåslitne selgere osv.).
 • Ikke tøys med buddhistiske symboler (dvs.
 • Ikke ta bilde av et buddhistisk symbol før du har undersøkt om det er greit.

Hvor mange timer er det fra Norge til Thailand?

Avstand mellom Norge og Thailand

Flytid: 10 timer, 46 min.

Er det dyrt å reise til Thailand?

En fordel med Thailand er at det er ganske billig å leve og bo der. Selv om flybillettene kanskje er dyre i forhold til flybilletter til f. eks. Spania eller Hellas, kan prisen per dag bli lavere i Thailand.

Er det lov å ta med mat til Thailand?

Tollvesenet opplyser at det ikke kan tas med mat inn i landet med mindre man har en skriftlig godkjenning fra «Food and Drugs Administration». På deres webside står det lite spesifikt, men det går an å ta kontakt direkte for å få godkjenning.

Hva bør man gjøre i Bangkok?

10 ting å gjøre i Bangkok
 • Dra på en rooftop-bar. Å besøke en bar i 50.
 • Opplev Chatuchak Weekend Market.
 • Besøk Bangkoks vakreste tempel – Wat Arun.
 • Dra til Wat Po og den liggende buddhaen.
 • Ta en båttur på Chao Phraya-elven.
 • Spis fantastisk gatemat.
 • Gå rundt i Bangkoks største park – Lumpini Park.
 • Gå på shopping.

Er det vanlig å gi tips i Thailand?

Driks / tips / drinks / drikkepenger – har ikke vært vanlig i Thailand før ganske nylig. Riktignok er det å gi drinks stort sett noe vestlige turister gjør. Thaiand har aldri hatt noen kultur for å “gi bort penger”.

Hva er lurt å kjøpe i Thailand?

I Thailand finner du et hav av shoppingmuligheter og spesielt gode kjøp kan gjøres innenfor tradisjonelt håndverk, tekstiler og klær, edelstener, smykker og antikviteter. (Hvis du vil handle edelstener og smykker bør du utvise aktsomhet og orientere deg godt på forhånd.

Hvor er det best å feriere i Thailand?

Fine steder for sommerferien er for eksempel Khao Lak, Phuket på Thailands vestkyst eller herlige Koh Samui som ligger i Thailandbukta. Når du først har flydd hele veien til Thailand ønsker du kanskje å kombinere sol- og badeferien med noen dager i Bangkok? Det går helt utmerket!

Når er d varmest i Thailand?

Det er varmest i mars, april og mai med dagtemperaturer rundt 34-35 grader. Selv i desember og januar er dagtemperaturen rundt 30 grader. Regntiden er om sommeren.

Er det trygt i Thailand?

Thailand – reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder reise eller opphold som ikke er strengt nødvendig i provinsene Pattani, Yala, Narathiwat og Songkhla i Thailand.

Hvor bør man bo i Bangkok?

Den ordentlig storbypulsen finner du i Sukhumvit, mens for de historiske severdighetene og bygningene så er det Riverside som gjelder. Den beste shoppingen sies å være i Siam Square, og det beste området for en god drink og fantastisk utsikt over byen finnes på en av de mange takbarene i Silom.

Hvordan hilse på thai?

Thai-hilsen

«Wai», hilsenen thailenderne gjør når de samler håndflatene foran ansiktet, er ikke bare en måte å hilse på, men også en måte å vise hverandre respekt. Personen med lavest rang skal bøye hodet sitt lavere enn den med høyere rang. Og den med lavest rang skal også alltid ta initiativet til hilsenen.

Er barer åpne i Thailand?

NB – Alkoholservering på barer, diskoteker og karaokebarer åpner ikke før i midten av januar 2022, med unntak av barer og restauranter i turistområdene Bangkok, Krabi, Phangnga, og Phuket som gjenåpnet 1. november.

Er Thailand i syden?

Syden er en norsk betegnelse for sørlige (sydlige) land og strøk. Betegnelsen brukes særlig om landene rundt Middelhavet og Kanariøyene og generelt om relativt varmere strøk, siden 2010-årene har også Thailand og Dubai blitt ansett som Syden.

Hvilke vaksiner må man ha for å reise til Thailand?

Det kreves ingen spesielle vaksiner ved innreise til Thailand for opphold i sentrale strøk og typiske turistområder. Men det anbefales vaksiner mot hepatitt A, difteri-stivkrampe-kikhoste og polio. Vaksinene varer i opptil ti år; sjekk vaksinasjonskortet ditt i tilfelle du allerede har tatt en av disse.

Leave a Comment