Hvordan komme seg fra Bergen til Stavanger?

Mellom Bergen og Stavanger er det to fergeruter, Halhjem-Sandvikvåg og Arsvågen-Mortavika. Begge fergeovergangene inngår i billettprisen på Kystbussen. De rimeligste billettene kjøper du på nett eller i app, og de billigste billettene kjøper du inntil 24 timer før avgang.

Hvor stopper Lavprisekspressen?

Stavanger bussterminal, Lyngdal, Kristiansand, og Arendal (Harebakken). De øvrige holdeplassene stopper vi ved påstigning eller avstigning som er bestilt på vår nettside.

Kan man bruke skyss billett på Kystbussen?

NYHET! Har du Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett fra Skyss kan du nå reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.

Hvordan komme seg fra Bergen til Stavanger? – Related Questions

Kan man bruke bussbillett på tog Stavanger?

14. november 2018 blir alle Kolumbus’ bussbilletter gyldige på toget, og alle NSB-billetter gyldige på bussen. – Vi gjør det billigere og enklere å reise uten bil, sier Kolumbus-direktør Odd Aksland.

Hvordan betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Hvor gjelder Skyss Billett?

Du kan bruke Skyss Billett-appen når du skal reise med Skyss sine bussar, båt i Hordaland, Bybanen i Bergen og lokaltog mellom Bergen og Voss. Frå og med 1. juli kan du også bruke appen for å kjøpe billettar til båtrutene i Florabassenget og båtruta Kaupanger kai – Frønningen.

Hvordan betale på Kystbussen?

Du kan kjøpe billett om bord på Kystbussen, men vi anbefaler å kjøpe i forkant på nett eller i app. Da er du garantert plass på den bussavgangen du ønsker til en rimeligere pris. Merk at vi ikke har plassgaranti på bussen, så om du ikke bestiller på forhånd kan du risikere at bussen er full.

Kan man bruke Skyss Billett på Kringom?

Slik kjøper du billett på båtane

Du kjøper enkeltbillett og periodebillett om bord. Du kan betale med kontantar, bankkort og Kringom verdikort.

Kan man bruke Skyss Billett på toget?

Du kan reise med utvalde Skyss-billettar på tog mellom Bergen og Arna/Trengereid, og mellom Bergen og Voss stasjon. Følgjande Skyss-billettar kan også brukast på reiser med tog: Enkeltbillett og 24-timersbillett for sone A kan brukast på reiser mellom Bergen og Arna/Trengereid (Vossebanen og Arnalokalen).

Hvordan betale på bussen nå Skyss?

bussen. Du kan kjøpe enkeltbillett og 24-timarsbillett med bankkort og kontantar hos sjåføren. Du får ein papirlapp som billett og kvittering. Betalinga med bankkort skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen.

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det ulovlig å snike på bussen?

I dag sier Straffeloven at sniking på trikk, buss og T-bane kan straffes med inntil tre måneders fengsel.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Hva skjer hvis man ikke betaler buss bot?

I Ruters reisevilkår punkt 6.2 står det at “Manglende innbetaling av tilleggsavgift vil bli purret opp og eventuelt innkrevet ved inkasso. For mindreårige under 18 år påløper ikke ekstra inkassokostnader, men foresatte vil kunne bli orientert om forholdet.

Hvordan unngå bot på bussen?

Du får ikke gebyr dersom billetten utløper underveis på reisen. Husk at du må ha med gyldig legitimasjon, studentbevis med semesterkort, honnørbevis eller lignende dersom du reiser med rabattert billett.

Kan man gi bot til barn?

Som du kanskje vet er den kriminelle lavalder i Norge 15 år. Det betyr at barn under 15 år ikke kan straffes av politiet eller domstolen hvis de gjør noe ulovlig. Dette innebærer at barn under 15 år ikke kanbot hvis de gjør noe ulovlig, og at heller ikke foreldrene til barna må betale bot.

Kan barn under 15 straffes?

I Norge er den kriminelle lavalderen 15 år. Det betyr at du ikke kan bli straffet av politiet eller domstolen hvis du gjør noe ulovlig og er yngre enn 15 år. Men det betyr ikke at det er fritt frem til å gjøre noe galt før du fyller 15 – det kan fortsatt få konsekvenser for deg.

Leave a Comment