Hvordan komme seg fra Oslo til Trysil?

Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress’ overgangsregler.

Hvor stopper Trysilekspressen?

Påstigning skjer på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere stoppesteder underveis. Bussen stopper både på Turistsenteret, Radisson Blu, Park Inn Mountain Resort, Trysil Høyfjellssenter og Skysstasjon i vintersesongen.

Hvordan komme seg fra Oslo til Elverum?

For å reise med toget fra Oslo til Elverum er det nemlig nødvendig å bytte tog på Hamar. Turen til Elverum starter på ruten til Lillehammer eller Dombås, men på Hamar bytter passasjerene til regiontoget mot Røros for å kunne komme til Elverum.

Hvordan komme seg fra Oslo til Trysil? – Related Questions

Hvor mange stopp fra Oslo til Bergen?

Bergensbanen stasjoner:

Bergensbanen har 21 stopp mellom Oslo og Bergen. Blandt annet Geilo, Finse, Myrdal og Voss. Det er populæart å stoppe på Myrdal for å skifte tog til den berømte Flåmsbana som går fra Myrdal og ned til Flåm.

Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand?

Du kan reise fra Oslo til Kristiansand via tog, buss eller fly.

Hvordan komme seg fra Oslo Lufthavn på natta?

Dersom du ønsker å komme deg fra Gardermoen og inn til Oslo i løpet av nattetimene er den beste løsningen å ta taxi. Du må derimot regne med å punge ut en god slant med penger for å ta taxi, for en taxitur fra Gardermoen til Oslo sentrum koster typisk et sted mellom 1 000 og 1 300 kroner på natten.

Hvor mange reisende er det hver dag på Oslo Bussterminal?

Oslo bussterminal (OBT) er Norges største bussterminal, og landets tredje største kollektivterminal etter Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo Sentralstasjon. 50.000 mennesker passerer gjennom terminalen hver dag, og det er over 3.000 bussavganger og ankomster daglig.

Hvordan reise kollektivt i Oslo?

Trikk og T-bane

Du må enten ha kjøpt billett på forhånd, eller betale med reisepenger om bord uten tillegg i prisen. Reiser du fra en T-banestasjon med kontrollsone, må du lese av reisekortet før du går inn i kontrollsonen. Fra stasjoner uten kontrollsone kan du lese av reisekortet om bord på T-banen.

Hvordan komme seg til Oslo klatrepark?

Veibeskrivelse til Oslo Klatrepark (Nittedal) med offentlig transport
 1. Buss: 380, 390.
 2. Jernbane: L1.
 3. Undergrund: 4, 5.

Hvor mye koster det på høyt og lavt?

Billetter
3 timerskort 2 – 9 årFra 200,-
3 timerskort fra 10 årFra 350,-
Dagskort 2 – 9 årFra 250,-
Dagskort fra 10 årFra 400,-
Nett & Sprett(Inkludert i dagskort og 3 timerskort)95,-

Hvordan komme seg til Tryvann Skisenter?

Ta bane og buss med Ruter (Tryvann ligger som eget stasjonsvalg i ruteplanleggeren til Ruter) Ta bane #1 mot Frognerseteren, gå av på Voksenkollen Stasjon. Det er korresponderende Ruter-buss på annenhver t-bane fra Voksenkollen stasjon til Skimore Oslo i ukedagene og hver t-bane i helgene.

Hvordan komme seg til Geiranger fra Oslo?

For å komme seg fra Oslo til Geiranger i Stranda, trenger du å ta 2 buss linjer and en ferje linje: ta VY146 buss fra Oslo Bussterminal stopp til Lødøen stopp. Neste steg er å bytte til 520 buss og til slutt ta 15-18 ferje fra Hellesylt Ferjekai stasjon til Geiranger Ferjekai stasjon.

Hvilken fjord er nærmest Oslo?

Artikkelstart. Oslofjorden er en fjord som går fra Skagerrak i omtrent rett nordlig retning inn til Oslo.

Hva er Geiranger kjent for?

Det best kjende turistmotivet i Geiranger er likevel utsikta mot fjorden frå Flydalsjuvet på vegen austover (Fylkesveg 63). Geiranger har stor turisttrafikk, i Maråk ligg fleire hotell. Det går bilferje ut fjorden til Hellesylt.

Hva er det å gjøre i Geiranger?

Geiranger er også en fin base for fjellturer og fantastiske naturopplevelser, alt med flott utsikt.
 • Hva bør du gjøre på et besøk i vakre Geiranger?
 • Cruise på Geirangerfjorden.
 • Utforsk sentrum.
 • Se fjorden fra Skageflå
 • Fossevandring med utsikt.
 • Opplev fjorden fra et ørneperspektiv.

Når raser Åkerneset?

Åkernesremna strekker seg 800 meter i fjellsiden. Fjellsiden beveger seg 6–8 cm hvert år. Når fjellet vil rase kan man ikke forutsi.

Hva gjør man i Tromsø når det regner?

Polarmuseet (i midten) er et av mange museum som passer og besøke når det regner ute.

Lei regnværsdager? Dette kan du finne på i Tromsø

 1. Polaria.
 2. Kino.
 3. Bowling.
 4. Spabehandling.
 5. Arctic Escape.
 6. Tennis/Squash/Klatring.
 7. Leos Lekeland.
 8. Svømming.

Kommer bølgen til å skje?

Filmen Bølgen , som har première 28. august, er i motsetning til de fleste andre katastrofefilmer basert på en hendelse som faktisk kommer til å skje. Og det er en hendelse som er varslet.

Kan det bli tsunami i Norge?

Om lag 80 prosent av alle tsunamier forekommer i Stillehavet. Det er svært lite sannsynlig at Norge kan rammes av en tsunami. Derimot er faren større for at store flodbølger kan ramme kysten og forårsake store skader. – Den største faren i Norge er at store fjellskred går ned i vann og forårsaker flodbølger.

Leave a Comment