Hvordan komme seg til Oslo Torp?

En smart måte å komme seg fra Oslo til Torp på er å ta toget til Torp stasjon og shuttlebuss videre derfra til selve flyplassen. Se oppdaterte avgangstider og mer info om transport til og fra Torp her.

Hva koster det å parkere på Torp flyplass?

Drop-in priser parkering på TORP
P-området1 timePer døgn
P-Hus 175,-235,-
P-Hus 2/Langtid ute60,-150,-
Øvre korttid**500,-
Nedre korttid***1500,-

Hvilke selskaper flyr fra Torp?

Bestill direkte fra charter- eller flyselskapene som opererer på TORP Sandefjord Lufthavn!
  • Ryanair.
  • Norwegian.
  • KLM.
  • Ving.
  • Apollo.
  • TUI.

Hvordan komme seg til Oslo Torp? – Related Questions

Hvordan kommer man seg til Torp flyplass?

Enkel transport til flyplassenTorp

Tog på Vestfoldbanen stopper på Torp stasjon, en togstasjon som primært brukes av reisende til og fra flyplassen. Derfra går det shuttlebuss direkte mellom togstasjonen og terminalen. Shuttlebussen bruker kun fire minutter fra Torp stasjon til/fra Torp Sandefjord lufthavn.

Hvor Flyr Wizz Air fra Torp?

Wizz Air, det største lavpris-flyselskapet i Sentral- og Øst-Europa, flyr til og fra Oslo Sandefjord Torp lufthavn og tilbyr billige flyturer til Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Latvia, Litauen, Nord-Makedonia, Polen og Romania.

Hvilket selskap er Flyr?

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår.

Hvem står bak selskapet Flyr?

Erik Gunnar Braathen (67)

Startet i 2020 flyselskapet Flyr as sammen med et knippe tidligere Norwegian-topper. Er styreleder og en av de største aksjonærene. Flyarvingens familie var sentral i å bygge opp norsk luftfart gjennom selskapet Braathens som senere ble solgt til SAS.

Hvem driver Flyselskapet Flyr?

Erik G. Braathen er grunnlegger og styreleder i Flyr. Han har omfattende bakgrunn fra flybransjen, blant annet som tidligere administrerende direktør i Braathens og deleier i selskapet. Han har også vært styreleder i flyselskapet Norwegian, fram til 2009.

Hvilket fly bruker Flyr?

Flyrs flyflåte bestod i desember 2021 av 5 leasede fly. Det norske flyselskapet Flyr etablerte ved oppstarten i 2021 en flåte bestående av kort- og mellomdistanseflyet Boeing 737-800.

Hvor bør man sitte på fly?

Langt foran eller helt bak? De to endene av flyet er de mest populære. Sitter du langt bak eller langt foran får du mat og drikke raskt. Så er du kaffetørst en tidliglig morgen bør du velge å sitte foran eller bak.

Hvilken flytype bruker SAS?

SAS-flåten

SAS har seks langdistansefly av typen Airbus A350–900, samt åtte Airbus A330–300 med en kapasitet på 266 passasjerer.

Er det trygt å fly?

Å fly blir tryggere år for år. Flyulykker får enormt mye oppmerksomhet i mediebildet, men i praksis er flyvning den sikreste transportformen som finnes. Hvert år slipper over tre milliarder passasjerer levende fra flyturer, og aldri i flyvningens historie har flysikkerheten vært bedre enn i dag.

Kan turbulens være farlig?

Kan turbulens være farlig? – Turbulens er ubehagelig, men ufarlig. Flyene er mer solide enn du kan forestille deg, og er bygget for å tåle turbulens.

Hvilke fly er tryggest?

Listen for 2021 toppes etter Qantas av Qatar Airways, Air New Zealand, Singapore Airlines og Emirates på de fem første plassene. De europeiske selskapene har en litt mer beskjeden plassering: British Airways (10), SAS (16), Finnair (17), Lufthansa (18) og KLM (19) fått plass på sikkerhets-toppen.

Er det påbudt med munnbind på fly?

Munnbind er (fra 4 april 2022) ikke lengre nødvendig om bord på våre flyvninger. Det kan fortsatt være munnbindpåbud på ulike destinasjoner.

Kan man reise uten pass til Spania?

Husk pass/ID-kort med reiserett.

For innreise til Spania kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett (nødpass aksepteres også). Passet/ID-kortet trenger ikke være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Spania. Utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge trenger ikke visum for reise til Spania.

Hvilken test krever Norwegian?

Forbered deg til din reise

Mange land krever dokumentasjon for negativt COVID-19-testresultat (for eksempel en PCR eller antigen-test) og medisinsk attest innen du kan gå ombord på flyet, eller før du ankommer til destinasjon eller transittland.

Kan man fly med feber?

Personer med feber ved en infeksjon bør ikke fly siden de er i en aktiv fase av sykdommen. Er du syk med feber eller har synlige blemmer, kan du bli nektet å reise. Influensa. Man bør ikke reise før 24 timer etter at feber er borte med influensa.

Hvordan ikke bli kvalm på fly?

Unngå unødvendige hodebevegelser. Sørg for å få frisk luft. Hold deg unna ubehagelige lukter. Unngå store måltider i forkant.

Leave a Comment