Hvordan ringe til Norwegian?

Mandag-fredag fra 08:00 til 20:00 CET Lør-søn fra 09:00 til 18:00 CET
 1. Danmark +45 70 80 78 80.
 2. Finland +358 (0)9 231 01 600.
 3. Frankrike +33 970 738001.
 4. Italia +390 694 802756.
 5. Tyskland +49 (800) 5895000.
 6. Spania +34 902 848 080.
 7. Sverige +46 (0)770 45 77 00.
 8. Storbritannia +44 (0)330 828 0854.

Er det gratis å ringe Norwegian?

Hos Norwegian koster det 200 per person. Ringer du i stedet til Ticket reisebyrå, koster det bare 125 kroner per person hvis medarbeideren du snakker med bestiller billetten for deg. Prisen er den samme om Ticket booker SAS-billetter, Norwegian– eller billetter fra andre selskaper, på korte eller lange strekninger.

Kan man endre flybillett Norwegian?

Endre bestilling

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Hvordan ringe til Norwegian? – Related Questions

Kan LowFare billetter endres?

Hvis du har bestilt din LowFare og LowFare+ billett før 21. august 2022, kan du fortsatt bruke én gebyrfri ombooking. For å kvalifisere for én gebyrfri endring: Endringer må gjøres senest 7 dager før planlagt avgang for alle flyvninger.

Hva koster det å endre Norwegian billett?

Endring av billett eller refusion
 • Navneendring: 650 NOK.
 • Endre bestilling: 650 NOK + prisdifferanse.
 • Refunderbar: Ikke refunderbar.

Hvordan endre flybillett Flyr?

Du kan gjøre dette på nettstedet vårt eller i appen vår (bare for endringer på opptil fem bokstaver). Hvis du ikke klarer å gjøre rettingen på nettet, kan du kontakte vår kundeservice. 6.5 Hvis du har kjøpt en Fleks-billett med Flyr kan billetten endres helt fram til 30 minutter før oppsatt avgangstid.

Hvor lenge før må man avbestille Norwegian?

Billetten din være avbestilt via Mine reiser eller per telefon senest 30 minutter før opprinnelig avgangstid. En person i bestillingen blir syk: Du forevise original legeerklæring dersom du vil kreve refusjon.

Kan man avbestille flybillett innen 24 timer?

Den nye ordningen gjelder reiser som har avreise over 24 timer frem i tid, understreker flyselskapet. Dette betyr at kundene får full refusjon, hvis de kansellerer sin reise innen det er gått 24 timer etter at billetten ble kjøpt.

Er det mulig å avbestille flybillett?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Hvordan få tilbake penger fra Norwegian?

Du kan sende inn krav om refusjon av utgifter eller kompensasjon på nett. Pass på å legge ved de spesifiserte kvitteringene på utgiftene du ønsker å be om refusjon for, og oppbevar originalene på et trygt sted.

Hva dekker avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen gir deg pengene tilbake hvis du trenger å avbestille en reise på grunn av uforutsette hendelser. Du er dekket dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager, nærmeste familie eller nøkkelperson i reisefølge rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall.

Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian?

Vilkår gjelder for forsikringen, blant annet:
 • Reisen må starte og slutte i Norden.
 • Gjelder på reiser i inntil 90 dager.
 • Dekker avbestilling av reise med inntil kr 50 000.
 • Erstatter tapt bagasje eller kompenserer for forsinket bagasje.
 • Dekker sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport.

Hva er inkludert i reiseforsikring?

Reiseforsikring dekker ting du blir frastjålet på reise, forsinket/forsvunnet bagasje, utgifter som følge av sykdom eller skade under reisen din og avbestilling av bestilt tur.

Hva dekker reiseforsikring ved korona?

Reiseforsikringen din gjelder dersom du reiser til et land som ikke omfattes av UDs reiseråd på avreisetidspunktet. I slike tilfeller dekker forsikringen også koronasykdom, og er uavhengig av vaksinasjonsstatus. Reiseforsikringen gjelder ikke på reiser som starter når området er omfattet av UDs reiseråd.

Hva dekker reiseforsikring Covid?

Vi dekker avbestilling av fly, hotell og så videre i Norge hvis du blir satt i såkalt myndighetspålagt karantene på grunn av korona, for eksempel av kommunale/lokale helsemyndigheter. Dekningen gjelder for innenlandsreiser fra 1. mai 2021 og på ubestemt tid framover.

Kan ikke reise pga Covid?

Avbestilling av reise på grunn av sykdom

Hvis du er syk av korona og av den grunn ikke kan reise som planlagt, må dette kunne dokumenteres med legeerklæring. Dette gjelder for alle, både vaksinerte, uvaksinerte og de som allerede har vært syke av korona.

Kan jeg reise med korona?

Det er ingen koronarestriksjoner ved innreise til Norge. Det er nå samme regler som før koronapandemien. Se UDI.no for generelle regler ved innreise til Norge. Det er fortsatt andre land som har regler ved innreise, og du må sette deg inn i hvilke regler som gjelder i det landet du skal reise til.

Kan ikke reise pga sykdom?

Hvis du avbestiller reisen på grunn av sykdom, ulykke eller skade gjelder reiseforsikringen. Hvis du bare ombestemmer deg, vil du ikke få igjen penger på reiseforsikringen.

Hva dekker reiseforsikringen ved sykdom?

Hva dekker reiseforsikringen? Reiseforsikringen dekker kun akutt og uforutsett sykdom og skade på reisen. En medisinsk forhåndsvurdering forteller deg om din kroniske eller nåværende sykdom og ulykkesskade også vil være dekket av reiseforsikringen, hvis du skulle trenge behandling.

Leave a Comment