Kan du bruke bussbillett på tog?

Nei, togbilletter fra Vy kan ikke brukes på Vy-busser og bussbilletter fra Vy kan ikke brukes på Vy-tog. Det er foreløpig ikke samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy.

Hvor går buss for tog fra Oslo S?

Påstigning for buss for tog i Oslo er i Trelastgata ved spor 19 på Oslo S.

Kan man bruke ruter på Vy tog?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Kan du bruke bussbillett på tog? – Related Questions

Hvordan få gratis tog?

Barn 6–17 år. Student: Passasjerer med gyldig studentbevis. Honnør: Passasjerer som er 67 år eller eldre, uføretrygdede eller ledsager for personer med nedsatt funksjonsevne. Vernepliktig: Vernepliktig militært personell med innkallingsbrev, studentbevis for krigsskolen eller Forsvarets identitetskort.

Hvordan bruke Ruter kort på tog?

Kjøp billett på billettautomaten på stasjonen, og velg reisepenger som betalingsmåte. Husk å lese av reisekortet på en kortleser før du går om bord slik at billetten aktiveres. Betaler du med reisepenger om bord på toget må du betale et ombordtillegg.

Hvordan betale for buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Kan man bruke Vy billett på Flytoget?

Flytoget har personell til stede og slipper reisende med gyldig Vybillett gjennom sperringene.

Kan man betale på toget?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

Kan man kjøpe togbillett med Ruter app?

Du kan ha billetten din på en app på mobilen, på et reisekort eller på engangskortet Impuls. Men husk å kjøpe billetten din før du går om bord. Det er billigere for deg, og bidrar til at vi er mer presise.

Hvordan koble til internett på tog?

Slik får du tilgang til internett

For å få tilgang til tjenesten kobler du deg opp via det trådløse nettverket Vy-wifi eller NSB_Interaktiv. Klikk deretter «Logg på»-knappen. Du trenger ikke å registrere deg eller skrive inn brukernavn og passord.

Hvordan sjekke om toget er i rute?

Hvordan finner jeg ut om toget mitt er i rute? Sjekk om toget ditt er i rute her på vy.no, søk på avgangen i appen eller abonner på pushvarsling om avvik i appen. Ellers skal du også få beskjed på tavler og over høyttaler på stasjonen om eventuelle avvik.

Hvordan betale på Vy tog?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvordan betale på buss Vy?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på bussen? Du kan betale med Visa/MasterCard. Vi anbefaler å kjøpe billetten på forhånd. Da er du sikret plass i bussen.

Hvordan betale for buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Når er buss gratis?

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Kan jeg betale med kontanter på bussen?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere.

Kan man Vippse på bussen?

Betaling og legge inn bankkort

Du kan betale på følgende måter: Visa. MasterCard. Vipps.

Leave a Comment