Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Her kan du kjøpe billetter på forhånd. For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller billetter. Pris på reisen kommer fram ved søk i reiseplanleggeren og ved booking av reise. Kjøp billetter og bestill seteplass for din hurtigbåtreise.

Er det lov å betale kontant på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hva koster det å snike på bussen?

Barn og pensjonister får halv pris. Blir du tatt i kontroll og betaler på stedet, må du ut med 950 kroner. Velger du å betale med giro, koster det 1150 kroner. For barn under 18 år koster det 950 kroner uavhengig av når de gjør opp for seg.

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten? – Related Questions

Hvordan betale på ferger i Nordland?

Fergebilletter betales med AutoPass på alle fylkesveiferger i Nordland. Det betyr at registreringsskiltet ditt blir fotografert ved ombordkjøring, og du får i ettertid tilsendt faktura for reisen. Informasjon om fergepriser finner du på AutoPASS sine nettsider.

Hvordan bestille flytog billett?

Kjøp billettflytoget.no
 1. Besøk vår nettbutikk, og velg hvilke stasjoner du reiser til og fra.
 2. Skriv inn ditt mobilnummer og e-post, før du fortsetter til betaling.
 3. Når du ser siden for kjøpsbekreftelse, har vi allerede sendt deg billettene.
 4. Du kan dele billettene med familie, venner eller kolleger.

Hvordan kjøpe tog billet?

Du kan kjøpe billett fra:
 1. Vy.no.
 2. Appen.
 3. Billettautomat.
 4. Betjent stasjon.
 5. Narvesen.
 6. Om bord i toget.
 7. Kundeservice.

Hvordan kjøpe billett VKT?

Billetten kan du kjøpe på flere måter:
 1. VKT Mobilbillett appen , i Vy-app og entur-appen.
 2. I nettbutikken.
 3. Ved å sende SMS.
 4. På kundesenteret på Tønsberg rb.st.
 5. På salgskontor på Narvesen: -Narvesen Sande torg. -Narvesen Horten Lilletorget. -Narvesen Sandefjord stasjon. -Narvesen Størviggården Larvik.

Hvor lenge varer en enkeltbillett?

Enkeltbillett for én sone er gyldig 60 minutter fra du aktiverer den. Gyldigheten øker med 30 minutter for hver ekstra sone du kjøper billett for. Du kan bytte til andre transportmidler (overgang) i de sonene billetten gjelder for, så lenge det er tid igjen på den når du går på transportmiddelet.

Hvor lenge varer enkeltbillett VKT?

24 timers billett kan benyttes ubegrenset på alle lokalbusser i hele fylket. Ikke gyldig på båter og ekspressbusser som kjøres av andre selskaper. Enkeltbilletter med honnørrabatt utstedes til: personer som er over 67 år.

Hvor mye koster busskort VKT?

Kjøpe reisekort? Våre reisekort får du på vårt kundesenter på Tønsberg rb.st, våre salgskontor og på de fleste bussene. Reisekortet koster 50,- . Du kan betale både med kontanter og bankkort.

Hvordan kjøpe busskort?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Når er man voksen på buss?

Voksen. Du betaler voksenpris dersom du ikke tilhører en rabattert gruppe. Kategorien voksen gjelder fra 20 år til og med 66 år.

Kan man kjøpe busskort på Narvesen?

Hos Narvesen selger de enkeltbilletter, reisekort og billetthefter og du kan fylle opp med ønsket periodeprodukter.

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Hvordan betale med vipps på bussen?

Dette er en såkalt «app i app»-løsning. Du må fortsatt laste ned den populære Ruter-appen for å velge billett-type, men i motsetning til tidligere trenger du ikke knytte et betalingskort opp mot Ruter-appen. Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps.

Hvordan få rabatt på Vy?

Når du aktiverer Smartpris i Vy-appen, får du rabatt på enkeltbillettene du kjøper i løpet av en 30-dagersperiode. Pendler du mye, øker rabatten. Og i løpet av perioden betaler du aldri mer enn prisen for en vanlig 30-dagers periodebillett.

Hvem kan få honnør?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Leave a Comment