Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand?

Du kan reise fra Oslo til Kristiansand via tog, buss eller fly.

Er det mulig å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hvordan kjøpe billett på Vy?

Vi selger billett på bussen, men vi anbefaler å kjøpe billetten på vy.no eller i Vy-appen på forhånd. Da slipper du å betale ombordtillegg og i tillegg er du garantert plass. Periodebilletter og klippekort må foreløpig kjøpes på vybuss.no eller i Vy Buss-appen.

Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand? – Related Questions

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Kan man bruke Vy billett i Oslo?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Hvordan vise billett på toget?

Billetten hentes i appen ved å bruke referansekoden som ligger i e-postkvitteringen. Gå til «Mine reiser» i mobilen som skal motta billetten. Velg «Bruk referansekode» fra mobilen du har kjøpt billett. Skriv inn referansekoden slik den står på salgskvitteringen.

Hvordan kjøpe billett på fram?

Du kan kjøpe alle typar billett i mobilappen FRAM. Når du skal reise, les du av QR-koden på billetten på billettlesaren på bussen eller hurtigbåten. QR-koden er den mønstra firkanten du ser i billetten din.

Hvordan betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Hvordan kjøpe bussbillett med SMS?

Du kan kjøpe bussbillett også med SMS (tekstmelding). Du trenger ikke å ha smarttelefon, bare en mobiltelefon.

Slik kjøper du billett

  1. Send SMS med teksten BUSS V til telefonnummer 2025.
  2. Du blir trukket 43 kroner.
  3. Det er ingen rabatt for voksne på SMS-billett.

Kan jeg ta tog med bussbillett?

Så lenge du har gyldig billett kan du reise helt frem, både med buss og tog. Er billetten gyldig ved fremvisning til konduktør, vil billetten være gyldig til endestasjon innenfor sonen.

Kan man ta tog med bussbillett?

TogBuss-billett fra SJ

Med TogBuss-billetten kan du reise med samme billett på hele strekninger som inkluderer både tog og buss.

Kan man gå på toget uten billett?

Din plikt til å ha gyldig billett

Digitale/elektroniske billetter skal være aktivert før du går på toget. Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning. Billett kan ikke kjøpes i vogner som er merket «ubetjent» eller «kun gyldig billett».

Er det lov til å drikke på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det lov med dyr på toget?

Kan jeg ha med kjæledyr? Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket.

Er det toalett på Vy tog?

Er det toalett om bord? Ja.

Er det mat på Vy tog?

Mat om bord

Sulten på reisen? Nå kan du nyte et helt nytt utvalg av varme og kalde retter i kaféen vår på Bergensbanen. Kokker med erfaring fra kokkelandslaget har komponert menyen, der rene råvarer, gode smaker og lokal tilhørighet har stått i fokus. De fleste togene har også snacks- og drikkeautomater.

Er det wifi på Vy tog?

Internett og strøm på toget

Vi tilbyr gratis trådløst internett om bord på regiontogene og de fleste lokaltog.

Er det lov å drikke brus på buss?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Leave a Comment