Når ble Thon Hotel Opera bygget?

Historien om Thon Hotels
ÅrMilepæler i Thon Hotels‘ historie
2000Åpner Rainbow Hotel Nordlys i Bodø og Rainbow Hotel Vettre i Asker.
2001Åpner Rainbow Hotel Opera i Oslo og Rainbow Hotel Brygga i Tønsberg. Kjøper Thon Conference Gardermoen Park.

Hvilket Thon hotell i Oslo er best?

Thon Hotel Rosenkrantz er blant kjedens aller beste når det gjelder både kvalitet og beliggenhet. Dette Thonhotellet ligger som navnet tilsier i Rosenkrantz’ gate, på C.J. Hambos plass, og rett overfor Tinghuset.

Er frokost inkludert på Thon Hotel?

På alle våre norske hoteller er frokost inkludert. Vi er stolte av vår prisbelønnede frokost, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve en smakfull frokost etter en god natts søvn. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat, som vil gi deg en fantastisk start på dagen.

Når ble Thon Hotel Opera bygget? – Related Questions

Hvor mange hoteller har Thon?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam.

Hvor mange Thon hoteller er det i Norge?

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. I 2020 ble Thon Hotels bransjevinner i Norsk Kundebarometers kåring. Vi er en del av Olav Thon Gruppen og har nærmere 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Hvor mange hoteller eier Thon?

Thon Hotels har ca. 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Vi tilbyr også moderne konferanselokaler og møterom, for alle anledninger, størrelser og behov.

Hvor mange Scandic hoteller i Norge?

Dette betyr at Scandic i dag er den største hotellkjeden i Norden med 230 hotell, hvorav nærmere 90 hotell i Norge. Du vet hva du kan forvente når du bor på et Scandic hotell.

Hva er det dyreste hotellet i Norge?

Øverst på vår liste: Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og deres Kongesuite. Prisen? Småpene 48.000 kroner natten.

Hvilket hotell har vunnet Norges beste frokost?

Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 14 ganger – senest kåret i 2022. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilbyr flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.

Hva er Norges største hotell?

Liste over Norges høyeste hoteller
HotellHøyde
1Radisson Blu Oslo Plaza117 meter
2Rica Forum Hotell80 meter
3Scandic Lerkendal75 meter
4Radisson Blu Scandinavia Hotell54 meter

Hvor ligger verdens dyreste hotell?

Hotellet Palms Casino Resort er sentralt plassert i «syndens by», Las Vegas i USA. Hotellet er mest kjent for å huse verdens dyreste hotellrom, Empathy Suite.

Hva koster verdens dyreste hotell?

Med egen butler, spaavdeling og Michelin-restaurant gjør hotellet The 13 alt for at gjestene skal få det så komfortabelt som mulig. Det koster. På halvøya Macao, som ligger utenfor Kina, bygges det som skal bli verdens dyreste hotell.

Hvem eier Mandal hotell?

Fakta om Mandal Hotel

Hotellet er utsmykket av Peder Austrud og Svein Bringsdal. Hotellet eies av Lotte Fredriksen (49 prosent) gjennom selskapet Self Invest AS og Svein Støle (51 prosent) gjennom Gazza Eiendom AS, et underselskap i Pareto AS.

Hvem eier Moxy Hotel?

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy.

Hvor ligger verdens største hotell?

Neste år åpnes verdens desidert største hotell, Abraj Kudai, i Mekka i Saudi-Arabia – med nesten 10.000 rom!

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Hvem eier Clarion Hotel The Hub?

Hotellbygningen eies av DNB Forsikring, som leier ut til Nordic Choice Hotels, som igjen driver hotellet under navnet Clarion Hotel The Hub. Styreleder i driftsselskapet er Leif Sigurd Lindland, André Schreiner er hotelldirektør og Marianne Høybakk er hotellsjef per vinteren 2019.

Hvem eier Grand Hotel Halden?

Selskapet Grand Hotell AS er et underselskap av Voldberg Holding og eies av ekteparet Grete og Per Voldberg.

Hvem eier Villa Copenhagen?

Med åpningen midt i koronaåret 2020 har det københavnske luksushotellet Villa Copenhagen hatt en vanskelig start på livet, skriver danske EjendomsWatch. Det nylig offentliggjorte regnskapet for selskapet bak hotellet, som eies av Petter Stordalen, viser at utfordringene fortsetter.

Leave a Comment