Om oss

Velkommen til Norway Attractions!

Vi er et team av reiseentusiaster og lokale som brenner for å dele skjønnheten og kulturen som Norge har å by på, både med verden generelt og nordmenn som ønsker å bli bedre kjent med sitt eget land. Bloggen vår er en ressurs for alle som ønsker å lære mer om dette fantastiske landet og dets byer, inkludert Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, samt andre populære steder.

Norway Attractions vår finner du et bredt spekter av nyttig innhold, med alt fra turistattraksjoner og arrangementer til restaurantanbefalinger og kulturell innsikt.

Vi svarer også på vanlige spørsmål om Norge, og dekker temaer som sport, kultur og mer. Enten du allerede bor i Norge og leter etter nye ting å gjøre eller er en besøkende som planlegger en tur til Norge, har vi noe for enhver smak.

Teamet bak Norway Attraksjoner er dedikert til å gi nøyaktig, oppdatert informasjon og dele vår kjærlighet til alt norsk. Vi håper at bloggen vår hjelper deg å oppdage magien i Norge og inspirerer deg til å utforske alt det har å tilby.

Hvis du har spørsmål eller forslag, vil vi gjerne høre fra deg! Ikke nøl med å ta kontakt ved å bruke kontaktinformasjonen på denne siden.

Takk for at du besøker Norway Attractions – vi håper du drar nytte av innholdet vi deler med deg.

Våre bidragsytere

Norway Attractions hadde ikke vært mulig hadde det ikke vært for våre fantastiske skribenter og bidragsytere.

Her kan du bli bedre kjent med teamet:

aslak berge

Aslak Berge

Aslak er født og oppvokst i Oslo, og har brukt hele livet på å utforske byen og områdene rundt.

Han har en spesiell lidenskap for sport, både som tilskuer og deltaker, og elsker å dele sin kunnskap og innsikt om alt Norge har å by på av sport og idrett med sine lesere.

På fritiden liker Aslak å oppsøke nye og interessante restauranter og kafeer, og han har en spesiell forkjærlighet for å prøve ut lokalt øl.

Når han ikke er i byen, er Aslak ofte å finne på veien, da han gjerne reiser til nye og spennende destinasjoner rundt om i Norge.

Vivian Bentestuen

Vivian Bentestuen

Vivian vokste opp i vakre Bergen, omgitt av de fantastiske fjordene og fjellene på Vestlandet.

Hun har alltid hatt en forkjærlighet for mat og matlaging, og har brukt mye av livet på å utforske de kulinariske herlighetene i hjemlandet.

I tillegg til kjærligheten til det norske kjøkken, har Vivian også en lidenskap for reise. Det er få ting hun elsker mer enn å oppdage nye og interessante steder å besøke.

Enten det er en skjult strand ved kysten eller en bortgjemt fjellhytte, er Vivian alltid på utkikk etter nye eventyr og opplevelser å dele med leserne sine.

Når hun ikke er opptatt med å skrive for Norway Attractions eller er ute og utforsker, er Vivian ofte å finne på kjøkkenet der hun gjerne eksperimenterer med nye oppskrifter.

Bli en del av teamet? Skriv for oss!

Norway Attractions er i sterk vekst og er åpne for nye bidragsytere. Hvis du vil skrive for oss er du velkommen til å kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

Legg ved relevant erfaring, hvorfor du vil skrive for Norway Attractions, og hva du tror du kan bidra med.