Er det buss for tog til Oslo?

Hvor er toget nå Vy?

Du finner den nye tjenesten «Hvor er toget?» under favorittfanen i Vy-appen. Når du trykker på din favorittavgang ser du hvor toget faktisk er på kartet. Du kan også se hvor Vys ekspressbusser befinner seg i kart.

Hvor går buss for tog fra Bergen?

Fra Bergen kjører bussene fra utsiden av togstasjonen, i Zander Kaaes gate utenfor Hotell Terminus. Merk at bussene fra Bergen kjører 30 minutter tidligere enn togets ordinære avgangstid.

Hvorfor så mye buss for tog?

Målet er klart: flere tog skal gå i rute, færre avganger skal innstilles, reisene skal bli raskere og mer komfortable. Skal vi klare det, må vi bruke sommerukene til vedlikehold av jernbanen.

Er det buss for tog til Oslo? – Related Questions

Kan man bruke Skyss på Vy?

Hugs å kjøpe billett før du går om bord i toget. Alle Skyss-billettar kan kjøpast både i Vy-appen og i Skyss-appen, i tillegg til vy.no og billettautomatar.

Hvor går Bergensbanen fra?

Bergensbanen er 371 kilometer lang fra Hønefoss til Bergen. Banen er knyttet sammen med Randsfjordbanen og Roa-Hønefossbanen i Hønefoss. Banen følger Hallingdalen opp til Hardangervidda, når sitt høyeste punkt (1237 moh) vest for Finse, før den går nedover mot Vestlandet forbi Myrdal og følger Raundalen ned til Voss.

Hvor går Flybussen fra på Flesland?

Flybussens holdeplass finner du like utenfor terminalbygget på venstre side. Flybussen kjører til Bergen sentrum via Knappetunellen og Fyllingsdalen, og videre til Åsane. Beregnet reisetid til Bergen busstasjon er ca. 20 minutter.

Kan man ta buss med togbillett?

Nei, det er foreløpig ikke samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy. Du kan se om det er mulig å avbestille billetten din og kjøpe billett for det andre transportmiddelet. Det er forskjellige refusjonsbetingelser for ulike typer togbilletter.

Hvordan funker buss for tog?

Togbilletten din er ikke gyldig på busser, med mindre bussen du vil ta er satt opp som alternativ transport for togreisen din. Årsaken er at det foreløpig ikke er et samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy. Hvis toget blir innstilt kan du ta neste tog eller benytte alternativ transport, dersom vi tilbyr dette.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale på toget?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Hvordan kjøpe billett til buss i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Hvordan betale for buss i Oslo?

Last ned RuterBillett-appen på mobilen og kjøp billett hvor og når som helst. Dette er den enkleste måten å kjøpe billett på.

Kan jeg kjøpe billett for andre?

Du kan kjøpe både enkeltbillett og periodebillett for andre med Ruter-appen, og sende billetten til deres mobil. Gå til «Kjøp billett» og trykk på passasjerkategori (voksen, barn, honnør). Deretter velger du hvilke passasjerkategorier du skal kjøpe for og trykker «Kjøp til andre».

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Er barn gratis på T bane i helgen?

18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. For å bruke grupperabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år.

Hvordan selge en billett?

Resale FAQ – Selge billetter
  1. Logg inn på din Ticketmaster-konto.
  2. Finn billetten(e) du vil selge.
  3. Klikk på “Selg”
  4. Angi salgspris.
  5. Fyll inn annen informasjon og klikk “Fortsett”
  6. Sjekk informasjonen din og “Bekreft”

Er screenshot av billett gyldig?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Er det lov å selge billetter til høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Leave a Comment