Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Når er Hurtigruten i Trondheim?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstAvreise
Trondheim09:4512:45
Rørvik21:4022:00
Brønnøysund01:3501:45
Sandnessjøen04:3504:50

Når kommer nordgående hurtigrute til Trondheim?

09.45 og møte nordgående rute som legger til kai kl. 10.00. Her blir skipet liggende til kl. 13.15.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Du vil ha tre timer til å utforske Trondheim. Her finner du mange høydepunkter, enten på egenhånd eller på en av utfluktene vi tilbyr.

Er det honnørrabatt på Hurtigruten? – Related Questions

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Hvor lenge varer Hurtigruta?

Nordgående seiling tar 5 døgn og 11,5 timer om vinteren. Sørgående seiling tar 5 døgn og 2,25 timer. Skipene ligger i havn 24 timer i forbindelse med julaften. Bortsett fra julaften og innstillinger grunnet planlagte verkstedopphold, har alle havnene daglige anløp av både nordgående og sørgående hurtigrute.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Bergen til Tromsø?

Ta fly, Hurtigruten eller kjør langs kysten. Med fly tar turen 2 timer. Reiser du med Hurtigrutenbruker den 5 dager fra Tromsø til Bergen, men turen underveis er vel verdt reisetiden.

Hvor mange dager bruker hurtigruta?

Seil til fjordene: 12-dagers klassisk rundtur fra Bergen | Hurtigruten.

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Er det lov med dyr på Hurtigruta?

Ta kontakt for informasjon da vi har dyrelugar på noen av skipene. Reiser man uten lugar må kjæledyret være i bur på bildekket og det er kun tilgang for eiere når skipet er i kai. Førerhund er velkommen om bord. Ansvarsbestemmelser: Hurtigruten fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med transport av kjæledyr.

Kan man drikke vannet på Hurtigruta?

I kafeen og ellers om bord i båten kan man drikke fra springen, forklarer kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten ASA, Stein Lillebo. – Vi serverer vin, øl, mineralvann, juice og vann på flaske i restaurantene.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Hvilken hurtigrute er nyest?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvilken hurtigrute er størst?

I bruttotonnasje (lukket volum) er dagens største skip MS «Midnatsol» omtrent 25 ganger større enn DS «Vesteraalen», det første hurtigruteskipet. Passasjerkapasiteten er økt fra DS «Vesteraalen»s 200 til MS «Midnatsol»s 1 000.

Hvor møtes Hurtigruten?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Når kan man sjekke inn på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Hvilken hurtigrute er best?

“Nordstjernen” er den absolutte favoritten! Har en tur Trondheim-Bergen og en tur Bergen-Tromsø med hun.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Hvordan komme seg rundt i Lofoten uten bil?

Hvis du reiser uten bil, kan du ta toget til Bodø eller Narvik. Herfra fortsetter du enten med ferge eller hurtigbåt fra Bodø, eller med ekspressbuss fra eller via Narvik. Velger du å fly, kan du fly direkte til Lofoten fra Oslo, og lande på Leknes eller i Svolvær. Det går dessuten fly til Røst fra Bodø.

Leave a Comment