Er det sitteplasser på Sentrum Scene?

Sentrum Scene tar opp til 1.800 personer inkludert 400 sitteplasser, eller opptil 950 sitteplasser. Scenen har alle topp lys og lydfunksjoner, inkludert Oslos beste akustikk. Om ønskelig kan vi bistå med gjennomføringen av alle typer arrangementer, og er behjelpelig med foredragsholdere, artister og annet.

Hvem eier Sentrum Scene?

Sentrum Scene er et innendørs konsertlokale på Arbeidersamfunnets plass i Oslo som eies av Olav Thon Gruppen og leies av Auditorium AS som også driver Rockefeller/John Dee.

Hvor lenge varer en konsert på Sentrum Scene?

De fleste konserter varer mellom 90 – 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre.

Er det sitteplasser på Sentrum Scene? – Related Questions

Hvor lenge varer Mods konsert?

Underholdningen fra scenen starter rundt klokka 17.00. Mods avslutter konsertkvelden, og det hele er slutt klokka 23 begge dager.

Hvor lenge varer en karpe konsert?

I 2019 utfordret de på ny både publikum og bransjemønstre – denne gangen med SAS PLUS / SAS PUSSY, et spor på 29 minutter og 47 sekunder. Med utsolgte klubbturneer og storslåtte produksjoner har de markert seg som et enestående liveband også.

Hvor stor er Sentrum Scene?

Sentrum Scene ble opprinnelig bygget som en kino, og har kapasitet på opptil 1 750 stående publikummere og inntil 1 000 personer sittende i kino.

Hva skjer hvis man sniker seg inn på konsert?

Dersom du er gammel nok, men sniker deg inn uten å betale inngang, så vil du nok bli bortvist fra festivalen. Dersom du gjør andre lovbrudd i den forbindelse; bruker falsk legitimasjon e.l., så vil du kunne bli anmeldt til politiet.

Er det lov å ha med sekk på konsert?

Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe og spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Hvor mange vakter på konsert?

Antall vakter er normalt sett minst 10 % av antall festdeltakere. Navn på vaktene skrives på Søknad om avholdelse av arrangement på offentlig sted. Vaktene blir vandelsvurdert.

Kan jeg si nei til vakter?

Kan jeg si nei til en vakt? Ja, det kan du. Arbeidsgiver kan ikke pålegge deg å jobbe. Men har du allerede sagt ja til en vakt, er dette bindende, og du må komme på jobb til avtalt tid (med mindre du blir syk, selvfølgelig).

Hvor mye tjener vakter?

Vektere som har jobbet mindre enn et år i bransjen får en økt timelønn fra 192,72 til 199,72 kroner. Vektere som har jobbet mellom ett og tre år i bransjen får en økt timelønn fra 195,22 til 202,22 kroner. Vektere som har jobbet mellom tre og fem år i bransjen får en økt timelønn fra 197,42 til 204,42 kroner.

Hvor korte vakter er lov?

Loven har ingen minimumslengde på en arbeidsdag.

Noen har en avtale som gir dem rett til i alle fall x antall timer lønn for veldig korte vakter. Så her er det viktig å sjekke hva din arbeidsavtale sier om dette. Er bedriften bundet av en tariffavtale, må du sjekke hvilke rettigheter denne gir.

Har man krav på 5 min pause i timen?

Hovedreglene om pauser står i arbeidsmiljøloven § 10-9. Arbeidstaker skal ha minst én pause hvis arbeidstiden er mer enn fem og en halv time. Hvis arbeidstiden er minst åtte timer, skal pausen eller pausene være til sammen minst en halv time.

Er det lov å jobbe bare 2 timer?

Ifølge arbeidsmiljøloven kan du jobbe maksimalt ni timer i løpet av et døgn og 40 timer i løpet av en uke. Tariffavtalene begrenser det mer; 7,5 timers dag og 37,5 timers uke. Du skal jobbe kortere uker dersom du jobber skift eller turnus.

Hvor mye får man betalt for hvilende nattevakt?

Hvilende nattevakt godtgjøres med 1/3 timelønn i tidsrommet kl 0000-0600. Turnus innebærer p.t.: 11-13 vakter i en 6-ukers turnus. Det må påregnes å arbeide hver 3.

Hvor mye er 100% nattevakt?

35,5 timer/uke og i andre 40 timer/uke.

Hva bør man spise på nattevakt?

nattevakt: Spis små måltider, helst hver tredje time. Passelige porsjoner er en til to grove brødskiver med pålegg, en liten yoghurt + frukt eller en skål suppe med grovbrød. Spis mat som er rik på proteiner og fiber, som egg, ren fisk eller magert kjøtt, yoghurt, grove kornvarer, grønnsaker og frukt.

Er det sunt å jobbe natt?

En rekke studier viser at nattarbeid gir høyere risiko for blant annet hjertesykdom, diabetes, psykiske plager, overvekt og kreft. Mye av grunnen til dette viser seg å være relatert til søvnforstyrrelsene nattevakter medfører.

Er det lov å jobbe 7 nattevakter på rad?

Når Arbeidstilsynet behandler søknader, godkjenner de normalt ikke mer enn to til tre nattevakter på rad før det må gis minimum to normale netter med søvn.

Leave a Comment