Er fiske boller sunt?

Grunnen er enkel; da får du i deg mest fisk. Men hva med fiskemat som fiskepinner, fiskeboller og fiskekaker? Dette er også sunn mat, det gjelder bare å velge de typene som inneholder mest mulig fisk. Det kan også være lurt å sjekke saltinnholdet, noen fiskeboller og fiskekaker inneholder nemlig en del salt.

Hvem selger Bjellands fiskeboller?

Bjellands Fiskeboller i kraft 800g | Coop.no.

Hvor produseres Vesterålen fiskeboller?

Vesteraalens er en av Norges sterkeste og eldste merkevarer, og er til nå mest kjent for fiskebollene i den «grønne» boksen. Fiskebollene er blitt produsert på Sortland i over 100 år. Mange gode medarbeidere har jobbet for oss, og flere skal det bli.

Er fiske boller sunt? – Related Questions

Kan fiskeboller spises kalde?

Fiskekaker er varmebehandlet før de legges i pakken, og det går derfor helt fint å spise de kald. Så lenge holdbarhetsdatoen er innafor og de er oppbevart i kjøleskapet.

Kan man fryse ned fiskeboller?

TIPS 1: Om du lager en stor porsjon fiskeboller kan de fryses ned slik: Legg dem flatt utover i en plastpose, sug all luft ut av posen og sett en klype på. Fryst på denne måten går det raskere å tine dem når du tar dem ut av fryseren igjen.

Hvor mange kalorier er det i en fiskebolle?

En god, tradisjonsrik hverdagsrett!

Næringsinnhold per 100g.

Energi331 kJ (79 kcal)
Kostfiber1,3 g
Protein3,6 g
Salt0,72 g

Hvor mange fiskeboller er det i en boks?

Fersk produkt i hermetikk. Bruttovekt 400gr, hvorav 255gr fiskeboller med fiskekraft.

Hvor mye koster en fiskebolle?

De rimeligste fiskebollene, Sunnmøre Fiskeboller fra Rema 1000, First Price Fiskeboller fra Kiwi og Xtra fiskeboller koster mellom 16 og 17 kroner per boks. Klassikeren Vesteraalens Fiskeboller i kraft koster det dobbelte hos alle butikkene, bortsett fra Kolonial.no som er noen kroner dyrere.

Hvilke næringsstoffer inneholder fiskeboller?

Fiskeboller INFO:
 • Vann: 81 g.
 • Kj: 289 kJ.
 • kcal: 68 kcal.
 • Fett: 0,9 g.
 • Kolesterol: 24 mg.
 • Karbohydrater: 5,5 g.
 • Fiber: 0,1 g.
 • Protein: 9,5 g.

Er fiskeboller bra for hunder?

Kan hunder spise Fiskeboller? Hunder tåler fiskeboller. Det er ofte en favoritt hos mange hunder.

Hvor lenge holder fiskeboller seg?

Fiskekaker, fiskepudding og fiskeboller holder seg lengst i originalemballasjen, og 3-4 dager i kjøleskap når emballasjen er brutt.

Er det mye proteiner i fiskekaker?

Hvor mye protein er det i fiskekaker? Proteininnholdet vil variere etter fiskeinnhold og fisketype. Fiskemannens fiskekaker har et proteininnhold fra 11,4 til 14,2 g per 100 g, mens Fiskemannens fiskeburgere har et proteininnhold opptil 15,5 g per 100 g. Alle varianter regnes derfor som en god kilde til protein.

Hvilke fisk har mest protein?

Tunfisk – den beste proteinkilden

Det er imidlertid én type fisk som skiller seg litt ut, og det er tunfisken. I hermetisk tunfisk i vann, er det faktisk 24 gram protein per hundre gram. Også vanlige middagsfisker som torsk, laks og ørret er blant fiskesortene med mest proteiner.

Hvor er Lofoten fiskekaker laget?

Med hovedkontor på Leknes i Lofoten står de bak en rekke fiskeprodukter. Et av disse produktene er Fiskeriet hjertefiskekaker som du finner i kjøledisken på Rema 1000. Nå er produksjonen av disse fiskekakene flyttet fra Insula Produksjon sin fabrikk i Kongsvinger til Leknes i Lofoten.

Kan fiskekaker varmes i mikro?

Ha en pakke fiskekaker lett tilgjengelig i kjøleskapet – kjempegodt som mellommåltid! (kan spises kalde eller lunkes i mikroen)

Kan man spise fiskekaker som har gått ut på dato?

Bortsett fra bakteriene nevnt ovenfor, er fiskekaker, -boller og -pudding svært trygge produkter og med lang holdbarhet så lenge de oppbevares i originalemballasjen, opptil et par måneder fra pakkedato. De vil sannsynligvis holde en god stund over utløpsdatoen også. Fiskeboller på boks holder i årevis over datoen.

Hva kan man ikke putte i mikro?

7 ting du ALDRI skal putte i mikrobølgeovnen
 1. Brokkoli skal ikke varmes opp i mikrobølgeovnen.
 2. Ikke varm morsmelk eller morsmelkerstatning i mikroen.
 3. Varme opp poteter.
 4. Ikke varm olje.
 5. Frukt eksploderer i mikrobølgeovnen.
 6. Varme ris i mikrobølgeovn.
 7. Ikke bruk mikrobølgeovnen til å varme opp en kopp med vann.

Leave a Comment