Har ikke fått pakken fra PostNord?

Dersom du ikke har mottatt pakken som forventet, kan du spore pakken i myPostNord eller myPostNord-appen for å se hvor den befinner seg og om det er oppført en årsak til forsinkelsen. Ta kontakt med kundeservice dersom du har ytterligere spørsmål, så vil vi hjelpe deg videre.

Hva skjer hvis man ikke er hjemme når posten kommer?

Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til ditt hentested. Du varsles om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble etablert i 2009 ved en fusjon av Post Danmark A/S og Posten AB, Sverige. Den 1. januar 2014 tok selskapet i bruk varemerket PostNord og ble dermed en tydelig konkurrent til Posten i Norge. Tidligere Tollpost Globe i Norge er i dag en del av PostNord.

Har ikke fått pakken fra PostNord? – Related Questions

Når pleier PostNord å levere?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge “melding om pakke på vei” i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Når kommer pakken min PostNord?

Pakken hentes normalt første virkedag etter innlevering, se ruteplan for mer nøyaktig leveringstid for ditt lokalområde. Uforutsette hendelser som for eksempel ekstremvær og stengte veier kan også spille inn på leveringstiden, og kan i noen tilfeller føre til forsinket leveranse.

Hva heter Posten i Sverige?

I Sverige er Posten – gjennom Bring – i ferd med å etablere et landsdekkende utleveringsnettverk med 1.700 utleveringssteder.

Hvem er raskest av PostNord og Posten?

PAKKELØPET. Vår test viser at både Posten, PostNord og Helthjem var enkle og rimelige – og fikk pakkene frem til mottagerne. Men én var klart raskere enn de andre.

Hva betyr Posten?

Post brukes til dels synonymt med postvesen, eller konkret om et sted hvor brev, pakker eller lignende hentes eller sendes fra, jamfør brevpost, luftpost, pakkepost.

Hvem eier Posten?

Nærings- og fiskeridepartementet
Posten Norge / Moderorganisasjon

Hvor mye tjener folk i Posten?

– Årslønn ligger på rundt 430 000 kroner i året, men du får overtidsbetaling, så du har mulighet til å tjene mer.

Hva gjør man med en pakke man ikke har bestilt?

Protester skriftlig på kravet

Vi anbefaler at du protesterer skriftlig på kravet til den næringsdrivende, og ber om dokumentasjon for den avtalen de mener å ha inngått med deg. Dette gjør du enklest ved å sende en e-post til selskapet. Dersom selskapet ikke kan dokumentere kravet, har du ingen plikt til å betale.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Dersom sendingen som er sendt til deg er for stor til å leveres i postkassen, får du beskjed om at den kan hentes på Posten. Den må da hentes innen 3 uker. Hvis ikke blir den returnert til avsender. Sendinger som er sendt direkte til et hentekontor har du 7 dagers eller 3 ukers hentefrist.

Kommer pakker i Posten hver dag?

Motta post og pakker

Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Hvor blir det av pakken min?

Hvor kan jeg hente sendingen min? På hentemelding du mottar fra oss, vil du se hvor du kan hente pakkene dine. Følger du sporing på pakken kan du se hvilket hentested pakken kommer til. Våre postterminaler sorterer og omlaster pakkene, og er ikke hentested for pakker.

Hva skjer hvis en pakke forsvinner i Posten?

Ansvar. Ved skade eller tap erstatter Posten pakkens verdi inntil 10 000 kroner. Ved tap er det avsender som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen, mens det ved skade er det mottaker som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen.

Hvordan kan jeg kontakte Posten?

Posten kundeservice har tilgang til via ring på + 47 22030000 med åpningstider Mandag-Fredag, kl 8 på morgen til kl 6 i kveld, norsk tid, Lørdager, fra kl 9 på morgen til kl 14 på ettermiddag.

Er det forsikring på PostNord?

PostNord har egen transportansvarforsikring som kan benyttes dersom vi selv står i økonomisk ansvar. Hva gjelder forsikring av selve godset er det vareeier sitt ansvar å sørge for dette, og man kan via PostNord kjøpe vareforsikring for enkeltstående forsikringer.

Hvem som er avsender?

Avsenderen er personen eller selskapet som vanligvis er leverandør av varene som sendes, og kan også refereres til som konsignant. Mottakeren er den som mottar forsendelsen.

Blir det levert post på lørdager?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Leave a Comment