Har Sport 1 nettbutikk?

Sport1 er en av Norges største sportskjeder og har over 200 butikker rundt omkring i landet. Selv om Sport1 har noen bestemte fokusområder, har nettbutikken deres likevel et ganske variert utvalg.

Hvor mange Sport 1 butikker er det i Norge?

I dag består Sport 1 av over 200 butikker og er Norges største sportskjede. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft.

Har Sport 1 åpent kjøp?

Ønsker du å benytte returretten for nettbutikkordre, det vil si varer som du betaler for på sport1.no og ønsker sendt til nærmeste utleverinssted, må dette gjøres innen 14 dager. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde.

Har Sport 1 nettbutikk? – Related Questions

Har man angrerett ved kjøp av en vare i butikk?

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.

Er det angrerett på finn no?

Husk at forbrukerkjøpsloven ikke gjelder ved kjøp og salg mellom privatpersoner. Du har ingen angrerett, bytterett eller noe form for åpent kjøp.

Er det lov å ikke ha åpent kjøp?

Forbrukerkjøpsloven har ingen regler om åpent kjøp. Dette er et gode som butikker står fritt til å tilby kunden. I mange tilfeller betyr åpent kjøp i butikk at en kan levere tilbake varen og få pengene tilbake.

Når gjelder Åpent kjøp fra?

Angrerett. Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

Når har man rett på å få pengene tilbake på et kjøp man angrer?

Angrerettloven gir i utgangspunktet en forbruker 14 dager angrerett på kjøp. Man trenger da ikke oppgi noen særskilt grunn, det er tilstrekkelig å si at man angrer seg.

Hva er 100 dagers åpent kjøp?

Hvis du ikke er fornøyd med varene dine sender du dem enkelt og greit tilbake til oss – helt gratis. Alle varer, også salgsvarer, kan returneres innen 100 dager. Vi kan kun akseptere retur av ubrukte varer, og anbefaler at sko prøves på et teppe eller annet mykt underlag.

Hvem betaler frakt ved retur av vare?

I angrerettloven står det at forbrukere som benytter seg av angreretten, må betale for returkostnadene selv. Unntaket er ifølge loven hvis «selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.»

Kan man få pengene tilbake for en gave?

Hvis det er en feil med gaven, så har du rett på reparasjon. Kan den ikke repareres, har du rett på ny vare eller pengene tilbake. – Du har de samme rettighetene uavhengig av om varen er kjøpt i butikk, eller på nettet. I Norge kan du klage i minst to til fem år.

Hvem betaler frakt ved heving av kjøp?

Selger skal dekke frakt

– Dersom det er en feil kunden kan lastes for, må han regne med å betale kostnadene selv. Er det derimot en feil etter forbrukerkjøpsloven, kan kunden kreve å få erstattet fraktkostnadene, sier Ann Hege Skogly, kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet.

Kan man trekke seg fra et kjøp?

Det eksisterer ingen angrerett ved kjøp av fast eiendom. Utgangspunktet og hovedregelen er at et bud ikke kan tilbakekalles når det har kommet til selgers kunnskap[1]. Aksepterer selger budet innen fristen har kjøper og selger inngått en bindende avtale.

Kan selger kreve å heve kjøpet?

(1) Selgeren kan heve kjøpet når kjøperen ikke medvirker til kjøpet, dersom kontraktbruddet er vesentlig. Selgeren kan på samme vilkår heve kjøpet når kjøperen ikke overtar tingen etter § 50 bokstav (b) og selgeren har en særlig interesse i å bli av med den.

Når kjøper ikke betaler?

I Kjøpsloven § 54 står det at du kan heve kjøpet hvis personen ikke betaler for varen. Selv om dette i mange tilfeller er en kjip løsning for selgeren, er det likevel en mulighet du har. På denne måten kan du trekke deg fra avtalen, og selge varen til noen andre.

Kan man trekke seg fra et bud på Finn?

3. Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Når kan man kreve heving av kjøp?

Rett til å heve er betinget av det foreligger et vesentlig kontraktsbrudd. Dette beror på en helhetsvurdering, hvor det først må tas stilling til hvorvidt det foreligger et kontraktsbrudd. Hvorvidt det foreligger et kontraktsbrudd beror som utgangspunkt på en tolkning av avtalen.

Er muntlig bud bindende?

Ved bolighandel skal budene gis skriftlig. Også muntlig bud er bindende, men ved kjøp av eiendom gis budet skriftlig. Bud gis vanligvis på meglerens budskjema der viktige forhold er forhåndstrykt for å unngå at noe blir glemt.

Kan selger takke nei til bud på prisantydning?

Nei. Du bestemmer selv hvilket bud du ønsker å akseptere. Det finnes ingen regler som påbyr deg å akseptere et bud.

Leave a Comment