Hva dekker NAF medlemskap?

Hvor mye koster en NAF test?

NAFtest ved kjøp (basis): Basis-testen koster 1.450 kroner for deg som er medlem av NAF og 1.750 kroner hvis du ikke er medlem. Inkludert i prisen finner du mye av det samme som i den komplette pakken. Under testen sjekkes lys, bremser, hjuloppheng, styring, understell, motor og drivverk.

Hva dekker NAF Veihjelp?

NAF Veihjelp
  • Fire veihjelp uten egenandel.
  • Hjelp uansett årsak ved driftsstans og startproblemer.
  • Hjelp når tom for strøm eller drivstoff.
  • Skreddersydd veihjelp etter din situasjon.
  • Hjelp uansett hvilken bil du kjører eller er passasjer i.
  • Hjelp på hjemmeadresse.
  • Hjelp i hele Europa.

Hvor mye koster det å få veihjelp?

Hvis du trenger veihjelp kan det bli veldig dyrt dersom du må betale for den av egen lomme. Har du delkasko, kasko eller toppkasko er du dekket av forsikringen. Prisen du betaler for veihjelpen vil kun være egenandelen på 500 kroner (med mindre noe annet fremkommer i forsikringsbeviset ditt).

Hva dekker NAF medlemskap? – Related Questions

Er det egenandel på veihjelp?

Vanlig egenandel er 500 kroner når du bruker veihjelp, men i noen tilfeller slipper du å betale egenandel: Hvis du ved samme skadetilfelle betaler egenandel for skadeutbedring. Hvis veihjelpen finner sted utenfor Norden. Hvis problemet løses på stedet uten transport av bilen til verksted.

Kan NAF kjøre bilen hjem?

Assistanse til kjøretøyet

Transport av kjøretøyet til nærmeste kompetente verksted når reparasjon på stedet ikke er mulig. Nødvendige merutgifter til hjemtransport av kjøretøy som er etterlatt pga. sykdom eller dødsfall.

Hvem ringer man når man har punktert?

Ring 06000 eller bestill veihjelp på nett.

Hvor mye koster veihjelp fra Viking?

Veihjelp fra Viking redningstjeneste – størst på bilberging i Norge!
MedlemskapVeihjelp
Hovedmedlemkr. 535,–kr. 450,–
Hustandsmedlemkr. 195,–kr. 180,–

Hva kan bilforsikring dekke?

Ansvarsforsikringen dekker skade på personer, uten beløpsgrense, og skader på andres kjøretøy, bygninger og gjenstander med inntil 100 millioner kroner. Skader på egen bil er ikke dekket av ansvarsforsikringen. For å få dette dekket må du enten ha delkasko, som dekker noen skadetilfeller, eller kaskoforsikring.

Hvor mye koster Viking veihjelp?

Veihjelp fra Viking redningstjeneste – størst på bilberging i Norge!
MedlemskapVeihjelp
Hovedmedlem kr. 535,– kr. 450,–
Hustandsmedlem kr. 195,– kr. 180,–

Hva koster det å bli hentet av NAF?

For en avtale med fri veihjelp må du betale 625 kroner. Med denne avtalen betaler du ikke for utrykningen. Ønsker du ikke fri veihjelp, betaler du 420 kroner. Da må du betale en egenandel på 200-500 kroner per utrykning.

Kan NAF kjøre bilen hjem?

Assistanse til kjøretøyet

Transport av kjøretøyet til nærmeste kompetente verksted når reparasjon på stedet ikke er mulig. Nødvendige merutgifter til hjemtransport av kjøretøy som er etterlatt pga. sykdom eller dødsfall.

Hvor mange 2 feil kan man ha på EU-kontroll?

En av de vanligste feilene er mangel på refleksvest. Det er mange som glemmer, eller ikke vet at det er lovpålagt å ha refleksvest i bilen. Dette er en 1’er feil som man ikke trenger ny kontroll for. Ved 2’er feil må man tilbake for etterkontroll, og hvis det er en 3’er feil, får man kjøreforbud.

Hva har man lov til å gjøre selv på bilen?

Veldig mange er usikre på hva man egentlig har lov til å gjøre selv på egen bil. Mange tror at bilen må på verksted dersom en feil må utbedres eller en del må byttes, og mange tror man ikke har lov til å røre bremser, forstilling etc. Du kan gjøre det aller meste selv på egen bil.

Hva skjer om man kjører bil uten EU?

Er ikke kjøretøyet ditt godkjent innen fristen, kjører du ulovlig og kjøretøyet kan bli avskiltet. Når du eier et kjøretøy, er det ditt ansvar å sørge for at det blir godkjent innen fristen. Når fristen har gått ut får kjøretøyet bruksforbud, og det kan bli avskiltet hvis du blir stoppet i kontroll.

Hva er 1 feil på EU-kontroll?

Kode 1 betyr at kjøretøyet har mindre feil eller mangler som må rettes, men som ikke har betydning for om kjøretøyet kan godkjennes. Det er viktig at du sjekker kontrollseddelen selv om du har fått godkjent EU-kontrollen.

Er det lov å kjøre med L på bilen?

L for øvelseskjøring

MUNTLIG ADVARSEL: Dersom du blir tatt for å kjøre med L-skiltet uten å øvelseskjøre kan det hende du får en muntlig advarsel fra politiet, opplyser politioverbetjent Morten Skarpaas. Uansett hvilken variant du bruker, bør den ikke være klistret på bilen når den ikke brukes til øvelseskjøring.

Kan man kjøre bilen etter ikke godkjent EU-kontroll?

Manglene på kjøretøyet må være rettet og godkjent innen den opprinnelige fristen, eller senest to måneder etter at EU-kontrollen ble utført (det som kommer først). Hvis etterkontrollen ikke er gjennomført og godkjent innen fristen, er det ulovlig å bruke kjøretøyet.

Hvor mye koster EU-kontroll 2022?

I 2022 ligger prisen for en EU-kontroll på ca 1.000 kroner. Noen verksteder ligger så lavt som 850 kroner, mens de dyreste ligger på 1.500 kroner. I enkelte tilfeller kan du også komme over priser til under 850 kroner, for eksempel ved kampanjetilbud.

Hvor mye koster EU-kontroll Mekonomen?

Prisvariasjoner: Ved innføringen av de nye reglene, gikk prisene på EUkontroll opp cirka 40 prosent, noe som også var forventet. Dette var også tilfelle hos Mekonomen. Prisene på EUkontroll varierer nå gjerne mellom 850 kroner og 1500 kroner. Den gjennomsnittlige prisen på ligger på rundt 1.000 kroner.

Leave a Comment