Hva er den beste elektriske sparkesykkelen?

El sparkesykkelen E2S V2 Max fra E-Wheels er kåret til testvinner blant de kraftigste by-sparkene som drar deg lettere opp i bratte bakker med en sterk kontroller (29A). Tester viser at den har god rekkevidde takket være et svært kraftig batteri.

Hvor mye koster forsikring på el sparkesykkel?

Ansvarsforsikring for liten elektrisk motorvogn er noe nytt for forsikringsbransjen. Dette gjør at prisene foreløpig kan variere fra selskap til selskap. De fire selskapene NRK har vært i kontakt med har priser som varierer fra 59 til 82 kroner i måneden.

Hvilken el sparkesykkel app er best?

La oss begynne med konklusjonen.
  • Voi – best i alt.
  • Tier – en svært god andreplass. Brukervennlig app & god batterilevetid.
  • Bolt – den billige lillebroren. Hvorfor er ikke Bolt Oslos beste elsparkesykkel-selskap?
  • Lime – et solid alternativ til Tier.

Hva er den beste elektriske sparkesykkelen? – Related Questions

Hva er billigst av Ryde og Voi?

Tier er billigst, med noen kroner per reise. Mens Flash er dyrest. Ryde og Flash viser at de er annerledes med større hjul, bedre demping og større sparkesykler. De øvrige selskapene bruker alle samme modeller.

Hva er billigst av Bolt og Voi?

Bolt – Billigere, men også enklere

Bolt får en nokså tett tredjeplass etter Tier og Voi her, til tross for at de er billigst totalt sett.

Hvor fort går Voi?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent
Aldersgrense18 år18 år
VektbegrensningUkjentUkjent

Hvor mye koster Bolt hvert minutt?

De fleste tar 2,50 kroner per minutt, men også her finnes det noen unntak. Med utgangspunkt i dette vil vi si at det er Bolt som er billigst med tanke på pris. Minuttprisen er 3,50 kr, men du slipper oppstartspris.

Hva koster Ryde i minuttet?

Ryde: Grunnet lite tilgjengelighet, er ikke Ryde inkludert i vår test. I appen står det at det koster ti kroner å låse opp sykkelen og tre kroner per minutt. For ti minutter vil prisen dermed bli 40 kroner.

Hva heter appen til el sparkesykkel?

Slik bruker du E-Wheels sin app!

Her vil du finne ut hvilke elsparkesykler som har app, hva man kan gjøre i appen, hvordan den benyttes og om du kan låse elsparkesykkelen med app.

Hvor mye koster det å kjøre Voi?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Pris10,– / 1,5 kr10,– / 2,- kr
SykkeltypeNinebot by SegwayNinebot by Segway
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent

Kan man få bot for å kjøre el sparkesykkel?

Det stemmer at den kriminelle lavalder er 15 år. Når man er under 15 år kan man ikke holdes strafferettslig ansvarlig, og kan derfor ikke bøter/gebyr eller andre former for straff.

Hvor mye får man i bot for å kjøre to på el sparkesykkel?

Fra 18. mai blir det forbudt med flere på samme elsparkesykkel. 3.000 kroner ligger boten på dersom dette skjer. I en pressemelding fra samferdselsdepartementet innføres det nye regler for elsparkesyklister, deriblant at det blir forbudt mot å være flere på ett kjøretøy.

Er det påbudt med hjelm på sparkesykkel?

Aldersgrensen for å kjøre elsparkesykkel blir 12 år. Det blir påbud om at barn under 15 år skal bruke hjelm. Små elektriske kjøretøy omklassifiseres fra «sykkel» til «motorvogn».

Kan man bruke el sparkesykkel i regn?

Ja, noen el-sparkesykler kan brukes i regnvær. Det er viktig å sjekke IP-graden til ditt produkt for å se hvor støv og vannresistent produktet ditt er. Vi anbefaler å unngå vanndammer og tungt regn.

Er det lov å sykle på elsykkel med promille?

Fra 15. juni 2022 er det nye regler for bruk av elsparkesykkel. Den alminnelige promillegrensen på 0,2 skal gjelde også for ruspåvirket kjøring med små elektriske kjøretøy. I tillegg er aldersgrensen for elsparkesykkel 12 år.

Er det lov å trimme elsykkel?

I tillegg til at det er ulovlig, vil trimming skade selve sykkelen. I tillegg til faren en utsetter seg selv og andre for, vil en trimmet elsykkel få større slitasje fordi de ikke er dimensjonert for så stor fart.

Er det lov å være 2 på el-sparkesykkel?

Passasjerer på elsparkesykkel

elsparkesykler er det ikke tillatt med passasjer. Det er heller ikke tillat å ha passasjerer i en tilhenger som er festet på sparkesykkelen.

Når slutter sparkesykler å gå?

Utleie av el-sparkesyklene skal stenge mellom klokken 01.00 og 05.00 på ukedagene. Alarmfunksjoner skal være skrudd av mellom 20.00 og 07.00 på hverdager og 20.00 og 09.00 på lørdag, søndag og helligdager. Det skal være områder hvor det er forbud mot el-sparkesykkel og begrensinger på hastighet.

Kan man kjøre elsykkel når man har mistet lappen?

Ja, det kan du.

Leave a Comment