Hva er en B vare?

vare (ofte kapitalvare) som selges til redusert pris på grunn av kosmetisk eller utbedret feil eller skade, retur fra kunde innen en angrefrist e.l.

Hva er outlet pris på Elkjøp?

Elkjøp Outlet selger produkter som av en eller annen grunn er returnert til våre varehus eller har stått i utstilling. Disse varene blir kontrollert og vi sørger for at de fungerer som det skal. Produktet blir eventuelt reparert, og all informasjon som måtte være lagret på det blir slettet.

Hvor er det best å kjøpe hvitevarer?

Her finner du pekere til de beste nettbutikkene for kjøp av hvitevarer på nettet.
  • Whiteaway.
  • Tretti.no.
  • Skousen.
  • NetOnNet.
  • Proshop.
  • CDON – Hvitevarer.
  • Computersalg.no.
  • Elkjøp.no.

Hva er en B vare? – Related Questions

Hvilket merke bruker Ikea på hvitevarer?

IKEA leverer hvitevarer fra store leverandører som Whirlpool, Faber, BSH og Electrolux.

Skal hvitevarer følge med ved salg?

Den største endringen fra nyttår gjelder hvitevarer på kjøkkenet, som kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin ol. Prinsippet snus nå, slik at hvitevarer på kjøkkenet ikke lenger følger med, med mindre det er særlig omtalt i salgsoppgaven. Det betyr blant annet at kjøleskap som en hovedregel ikke følger med boligen.

Er hvitevarer løsøre?

Den største endringen i en nye løsørelisten gjelder hvitevarer på kjøkkenet. I den gjeldende listen står det at hvitevarer som er på kjøkkenet medfølger. Dette har vært for eksempel kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin mm.

Hvem har ansvar for hvitevarer?

Hvis partene ikke har avtalt noe annet, er det leietakeren som har ansvaret for å vedlikeholde hvitevarer. Dersom en hvitevare er en del av den faste eiendommen, for eksempel hvis kjøleskapet er integrert i kjøkkeninnredningen, er det imidlertid som hovedregel utleier som har ansvaret for vedlikehold.

Hvor lenge skal hvitevarer vare?

Alle store hvitevarer må forventes å ha en levetid vesentlig lenger enn 2 år og har derfor en reklamasjonstid på 5 år, jfr. Lov om forbrukerkjøp §27.

Når er det lurt å kjøpe hvitevarer?

September og oktober: Den beste tiden å kjøpe de fleste hvitevarer er i månedene september og oktober. I løpet av disse to månedene avduker produsentene ofte sine nyeste modeller. Det betyr at forrige års modeller må rabatteres for å gi plass til de nye modellene som kommer i butikkene til vinteren.

Er hvitevarer billigere i Sverige?

Det kan lønne seg å fornye hjemmet ditt over grensen.

Også hvitevarer og møbler er mange kroner billigere, skriver Forbrukerrapporten. Mange av de samme varene du finner hos for eksempel møbelkjedene Skeidar og Bohus i Norge, føres også av svenske forhandlere, og flere av kjedene er de samme i begge landene.

Når pleier det å være salg på hvitevarer?

Vintersalget begynner i januar og kalles derfor for januarsalg. Salget varer som regel frem til mars eller påske. Butikkene gjør seg klare til sommersesongen og vil kvitte seg med fjorårets modeller av vinterutstyr.

Hvor produseres AEG hvitevarer?

AEG-fabrikken i Nürnberg produserer blant annet vaskemaskiner, og er en av de siste store industriarbeidsplasser i den tyske byen. Electrolux mener fabrikken ikke er lønnsom nok.

Er AEG og Electrolux det samme?

Electrolux eier en rekke kjente europeiske varemerker som AEG, Zanussi og Rex innen hvitevarer og andre husholdningsprodukter. I 2020 hadde Electrolux en omsetning på omtrent 116 milliarder svenske kroner og rundt 48 000 ansatte. Finans- og industrimannen Axel Wenner-Gren var selskapets hovedeier fra 1919 til 1956.

Hva er forskjellen på Siemens og Bosch?

Siden Bosch fortsatt har rettigheter til å bruke merkenavnet Siemens på hvitevarer, skjer det av og til at produktene fra de to merkevarenavnene er identiske.

Hvem produserer Gorenje?

Gorenje
Org.formDružba z omejeno odgovornostjo
BransjeMaskinteknikk, forbrukerelektronikk
Etablert1950
MorselskapHisense

Hvor er ASKO produsert?

Upo-fabrikken i Finland ble lagt ned i sommer. I sommer kom også nyheten om at Asko-fabrikken i Vara, som har produsert oppvask, vask og tørk også for Gorenje+ og Atag, legges ned. All produksjon samles nå ved Gorenje-gruppens produksjonsanlegg i Slovenia, Tsjekkia og Serbia.

Hvor er Hisense produsert?

Hisense har (2009) produksjonssteder i Guangdong, Guizhou, Huzhou, Jiangsu, Liaoning, Linyi, Shandong, Sichuan, Yangzhou, Yingkou, Xinjiang, Zibo og Beijing, og utenlands i Ungarn, Sør-Afrika, Egypt, Algerie og Frankrike.

Hvem lager Hisense TV?

CBK har agenturet på Hisense i Skandinavia som produserer skjermer både til forbrukermarkedet og proffmarkedet.

Hvilket merke er Hisense?

Hisense er opprinnelig et kinesisk selskap, men med nåværende eierstruktur er det mer korrekt å kalle oss et globalt teknologimerke.

Leave a Comment