Hva er en Strex betaling?

Strex er en betalingsformidler som eies av Telenor, Telia og Ice. Med Strex kan du enkelt betale uten kredittkort, bankkonto eller app. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalingene belastes mobilregningen din.

Hvor kan man betale med Strex?

I dag kan du blant annet betale med Strex på Coca Cola sin automater, kjøpe billetter på kollektivtilbudet til AtB og Skyss, betale parkeringen hos Easypark eller betale for tjenestene HelseRespons, Pickatale og Fabel.

Hvordan betale Strex?

Du trenger bare mobilen

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalinger belastes mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement, operatør og operativsystem.

Hva er en Strex betaling? – Related Questions

Kan man betale med mobilen?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Kan man betale med mobil?

Du kan betale med Google Wallet der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Hvordan betale sikkert på nett?

Velg sikker betaling

Vi anbefaler i de fleste tilfeller at du betaler med kredittkort eller betalingsløsninger, slik som Paypal, når du handler på nett. Ved bruk av kredittkort har du en lovfestet rett til å kreve pengene tilbake fra banken din hvis: Du ikke får varen du har bestilt.

Hvordan betaler man på nett?

Betaling i nettbutikker

Ofte vil betalingsmetoden enten være med kreditt- eller debetkort, og stadig flere norske nettbutikker tilbyr også betaling med Vipps. Dersom du velger kort må du fylle inn kortdetaljene dine.

Hvordan fungerer mobilbetaling?

Mobilbetaling er generelt betalingstjenester som drives og utføres fra eller via en mobil enhet. I stedet for å betale med kontanter, sjekk eller kredittkort, kan en forbruker bruke en mobiltelefon til å betale for et bredt spekter av tjenester, digitale eller harde varer.

Hva koster det å bruke Strex?

Kort oppsummert; Gratis å bruke. Eies av Telia, Telenor og Ice. Trenger bare mobiltelefon og ett mobilnummer.

Hvilken mobiloperatør har best dekning?

I følge over 5000 omtaler fra ulike sammenligningstjenester og statestikk fra Norsk Kundebarometer, har vi kommet frem til at. Best mobildekning 2023 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk.

Hvordan stoppe innholdstjenester?

Hvordan sperrer jeg mot kjøp av innholdstjenester? Du skal kunne sette en månedlig beløpsgrense eller sperre helt mot mobile innholdstjenester. Dersom du ønsker en slik sperre må du gi beskjed til mobiloperatøren din. Når du er i ferd med å inngå en abonnementsavtale må leverandøren sende deg en SMS om det.

Hvem har det beste mobilabonnement?

Det er begrenset utvalg av mobiloperatører som tilbyr mobilabonnement med fri data, men vi har fortsatt kåret en vinner. Vinneren av beste mobilabonnement med Fri Data i januar 2023 er Happybytes Fri Data til 398,-.

Hvilket nett bruker Chilimobil?

Med Chilimobil får du garantert full tilgang til Telias suverene mobilnett. Du kan bruke mobilnett-teknologi hele veien opp til 5G.

Hvordan bli eier av mobilabonnement?

For å få utført et eierskifte, må vi snakke med både den som eier mobilnummeret i dag og den som ønsker å overta. Vi anbefaler derfor at dere begge er tilstede når dere ringer. Da kan vi snakke med begge parter og få utført endringen umiddelbart. Alternativt må dere ringe inn til kundeservice når dere har mulighet.

Hvor mye er 4gb datatrafikk?

Det betyr at du kan se cirka fire timer video per GB data. Har du et abonnement med 4 GB data kan du se 16 timer på Netflix før datakvoten er brukt opp.

Hva trekker mest GB?

Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Skal du reise bort og vil se på film, kan det være smart å laste ned det du vil se mens du er tilkoblet wifi og se innholdet senere i offline-modus.

Hvor lang tid varer 1 GB?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

65 000 søk på Google. 350 Youtube-klipp. 150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio.

Hva er forskjellen på mobildata og roaming?

Når du reiser utenlands hvor Telia Norge ikke har mobilnett, kan du bruke mobilnettet til en mobiloperatør i det landet du besøker. Dette kalles roaming. All bruk på mobilen i et utenlandsk mobilnett, går under begrepet roaming, mens bruk av mobildata kalles dataroaming.

Er roaming gratis?

Mange nordmenn har kommet hjem fra ferie med en skyhøy telefonregning. Slik er det ikke lenger. Fra 15. juni skal du ikke betale ekstra for samtaler, SMS eller datatrafikk når du er på reise i andre EU/EØS-land.

Leave a Comment