Hva er Megazone?

Når du skal spille Megazone får du på deg en vest og en laserpistol i hånden. Laservesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstrålen. De registrerte treffene gir deltakerene individuell score etter endt spill. Laserspillet foregår i en stor labyrinter med mange effekter.

Hvor mye koster laser tag?

Laserspill
LaserspillOrdinær prisMedlemspris
1 Game (1 x 15 min)110,-80,-
2 Games (2 x 15 min)170,-110,-
3 Games (3 x 15 min)200,-150,-
4 Games (4 x 15 min) Inkluderer 0,5l brus.250,-200,-

1 more row

Er laser kreftfremkallende?

Finnes det noen risiko forbundet med laserbehandling? Laser brukt av kvalifiserte terapeuter, er ufarlig. Laser kan ikke skade fostere eller vitale organer i kroppen. Det kan heller ikke forårsake kreft eller forverre kreft.

Hva er Megazone? – Related Questions

Hvor ofte bør man ta laser?

Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter seks uker.

Kan man ta laser på tissen?

Gynekologisk laser er en laserbehandling av vagina. Behandlingen stimulerer kollagen- og elastinproduksjon, noe som både strammer opp og forbedrer elastisitet og naturlig smøring av vagina. Vulva, som er kvinnens ytre kjønnsorganer, kan også behandles.

Kan man bruke laser i underlivet?

Med tradisjonelle behandlinger får du fjernet mye, men ikke like mye som om du bruker voks og laser. Hårfjerning med laser i underlivet har noen områder som er for sårbare til og bruke laser på, eksempelvis kjønnsleppene og slimhinnene.

Kan man dusje etter laser?

Du kan dusje dagen etter behandlingen. Det gjør ingenting om det kommer vanlig lunkent vann, mild såpe og sjampo på området.

Kan man få dekket laserbehandling?

Kan man få dekket hårfjerning av det offentlige? Hårlaser, eller intens pulset lysbehandling (IPL) kan dekkes av det offentlige helsevesen ved medisinsk begrunnet årsak til økt hårvekst. Dette er oftest hirsutisme (økt hårvekst hos kvinner) som man kan se ved polycystisk ovariesyndrom.

Hvor mye koster øyelaser?

Øyelaser fra kun 12 900 kr per øye! Dessuten kan du velge opptil 10 års trygghetsgaranti mot nye synsfeil. Med laser og linseimplantat (ICL) kan vi korrigere nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner (astigmatisme). Passer for deg mellom 18 og 45 år.

Hvor mye koster CO2 laser?

Priser. Prisen på laserpeel i ansiktet med CO2laser ligger i området fra 3.000 kr for små aknearr til 10.000 kr for kinn eller under øyne, og opptil 30.000 kr for hele ansiktet. Prisen avhenger av hvilket område som skal behandles, og hvor stort område det er snakk om.

Hvor lenge varer laser behandling?

En laserbehandling kan vare fra 30 minutter til to timer, avhengig av hva og hvor mye som skal behandles. Smerter kan forekomme på grunn av varmen fra laseren.

Hvordan få mindre hår i ansiktet?

Det er relativt vanlig å bruke pinsett for å fjerne uønsket hårvekst i ansiktet. Men man kan faktisk også epilere i ansiktet. Fordelen med en epilator er at den er mer effektiv en en vanlig pinsett. Du får et glatt resultat selv på hårstrå som er veldig korte og fine, og epilatoren får med alle hårstråene i ett drag.

Kommer håret tilbake etter laser?

Det fleste som fjerner hår med IPL og laser tror at permanent betyr ”for alltid”. Dessverre er ikke dette tilfellet. Hårene kommer tilbake etter noen måneder.

Når forsvinner hår etter laser?

Du kan kjenne en lett varme og stikkende følelse med hvert laserlys. Når gelen tørkes av vil en del hår forsvinne, resterende hår kommer å løsne innen 2-3 uker. Det er viktig at din hud ikke er solbrun, eller har vært utsatt for soling de 4 siste uker før og etter behandling.

Kan man bruke laser i underlivet?

Med tradisjonelle behandlinger får du fjernet mye, men ikke like mye som om du bruker voks og laser. Hårfjerning med laser i underlivet har noen områder som er for sårbare til og bruke laser på, eksempelvis kjønnsleppene og slimhinnene.

Hvorfor barbere før laser?

Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laseren finner de mørke hårstråene i huden.

Kan man bruke Alvaskin på underlivet?

Bli fri for hår og røde nupper. Kan også brukes på intime deler.

Hvordan shaver man tissen?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Hvordan få bort alt håret i underlivet?

Bruk barberskum eller gel spesialtilpasset for intimbarbering. Vanlig såpe gir hverken samme fuktighet eller glid, og har heller ikke riktig pH-verdi for underlivet. For å barbere så skånsomt som mulig bør du bruke lette og forsiktige strøk når du barberer deg. Er du for hardhendt kan du oppleve irritasjon og rødhet.

Leave a Comment